Rygsvømmer

Medlemmer
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Rygsvømmer got a reaction from Mcoroklo in Mad ved 200km cykeltur - Op til dagen og på dagen?   
    Haha elsker at du vil have pizza og bagersnegle.. Ikke ligefrem det første en diætist ville foreslå ;)
    Det du har brug for er noget at holde energien oppe med; hvis det skal være ideelt skal du på så lang en tur have masser af sukkerfyldt væske så du kan holde energiniveauet oppe. Samt vand selvfølgelig som du kan drikke løs af.
    Normalt ville jeg foreslå at din væskebeholdning ligger på max 5% sukker, det er det optimale når væskeoptagelsen fra mavesækken også skal fungere optimalt. Kan du finde dette, super... Meeeeeeen kender situationen og det får man aldrig gjort.
    Det er en skide god ide at starte med en god omgang havregryn. Langsomme kulhydrater = længere tid med energi. Husk at drikke en maaaasse vand dagen før også :) Herudover ville jeg tage en rygsæk med frugt, nødder, muligvis lave dig nogle sandwich af fuldkornsbrød med kød og grønt i. Ost er heller ikke dårligt (velsmagende)... Herudover tager du nogle marsbar og andet sukkergodt til at holde humøret oppe :) jo ikke en diæt vi taler om men en enkelt tur så det er godt til at holde blodsukkeret oppe. Og yes så tager du masser af vand og noget juice med :) helst i små brikker så du ikke kan hælde det ned.
    Det havde jeg taget med på en så lang tur :) Held og lykke, lyder rigtig fedt.
    Har du overvejet ruten?? Man kan jo ikke bare køre på motorvejen, husk vejkort (eller gps og sig undgå motorvej).. og hvad med storebæltsbroen?? du kan tage toget over den :) også godt til en lille slapper..