Wanabee

Medlemmer
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Wanabee

  1. Jeg arbejder på at tabe mig.

    Det går sådan set rimeligt, men jeg har en tendens til at tabe mig rigtigt meget i ansigtet, før jeg kommer af med fedtet andre steder.

    Jeg kan se på min udvikling indtil videre, at hvis jeg skal af med min lille delle på maven, så kommer jeg formentlig til KU ligne en udsultet narkoman i ansigtet, før det sker.

    Er der nogen som ved hvad jeg kan gøre for at undgå at blive så udsultet at se på i ansigtet?

  2. Hej Steinway.

    Ud fra de oplysninger du kommer med er det ikke rigtigt muligt at svare på dit spørgsmål.

    Du/vi er nødt til at vide præcist hvad grunden til dit rygproblem er, for at vide hvilke øvelser du skal lave for at afhjælpe det.

    Måske har du allerede nu fået nogle øvelser af din kiropraktor, ellers ville jeg tage til en fysioterapeut og oplyse ham/hende om grunden til dit problem, så kan han/hun helt sikkert hjælpe dig.

    Mvh

    Wanabee

  3. Din ide virker OK i mine øjne. Vil foreslå at du undgår at træne til fail i dine øvelser på alle de lette dage, det gør det svært at restituere. Hvad angår pistols så skal du som absolut minimum kunne squatte med 70-80% af din kropsvægt for at have en chance. Er dette ikke et problem er det bare at træne teknik og smidighed. Synes i øvrigt at du skal lave den lette træning dagligt eller næsten og evt flere gange dagligt frem for flere sæt af gangen. Vil mene at du skal begynde med et overkommeligt antal reps i hver øvelse og forsigtigt øge fra uge til uge og undgå som sagt failure på dine lette træninger.

    Hej Andreas.

    Tak for dit svar, jeg squatter mere end jeg vejer, i hvertfald en 4 gentagelser eller noget i den stil, så jeg må arbejde med teknik og smidighed.

    Med hensyn til denn lette træning, er det en form for "Grease the groove" træning du mener ville være bedst?

    Mvh.

    Wanabee

  4. Hej.

    Jeg kunne ikke finde en bedre overskrift.

    Jeg har nu i godt et år trænet tungt (primært 5x5) frivægte - store basis øvelser som bænk, dødløft, squat, millipress og så noget mave af forskellig art. (grundet problemer med min lænd har jeg dog måtte holde pauser med både squat og dødløft).

    Jeg vil nu gerne til at ændre lidt på min træning, så jeg kommer til at kunne lave en helvedes masse armbøjninger, kropshævninger, mavebøjninger, pistols (dem har jeg virkelig problemer med, jeg falder bagover) og lignende øvelser herunder bringe min tid på en bronzecirkel ned, jeg vil dog gerne bibeholde så meget som muligt af min max styrke..

    Jeg tænkte jeg kunne bibeholde en enkelt tung dag i ugen, og så køre en masse gentagelser de 2 øvrige træningsdage (jeg løber på dagene mellem styrketræningen), men er i tvivl om hvor vidt de to ting vil modarbejde hinanden og i sidste ende gøre mig dårligere på begge områder.

    jeg har også tænkt på om jeg bare skulle ta og lave 3 max sæt armbøjninger hver morgen 5 dage i ugen for at få antallet op, og noget i samme stil med kropshævninger og så fortsætte med at træne tungt 3 dage om ugen. Jeg kunne så lave mange gentagelser af pistols på mine løbedage.

    Er der mon nogen som kan sige noget klogt om hvordan jeg helst skal gribe det an??

    Mvh.

    Wanabee

  5. Wannabe -> det lyder lidt som Peter Mortensen :)..

    Bo Th-->

    Forearm mass:

    Brookfield twist (http://www.ironmind.com/ironmind/opencms/GripTips/Wringing_out_the_towel.html)

    Behind the back wrist curl

    Reverse DB wrist curl

    Hammer levering + rotation

    Pinch

    Plate curls

    Plate wrist curl

    Styrke:

    Rolling thunder (tyk support), eller hjemmelavet device som wannabe foreskrev.

    Pinch

    Plate curl

    Hangboard

    Levering

    Søg på John Brookfield og Adam Glass.

    Som du nok ved, hvad så med, som allerede foreslået, at lave pullup varianter der r så grebsudfprdrende at du kun ka lave et par reps? One finger pullups osv osv..

    Det er det lige præcist:-)

  6. Jeg havde på et tidspunkt en fysisk træner, som selv var klatre, og som havde lavet sit eget træningsinstrument til grebsstyrke. (han var i øvrigt imponerende stærk, kunne lave et vanvittigt antal kropshævninger og hænge og dingle jeg ved ikke hvor længe)

    Det han havde gjort var, at tage en rundstok, som var tyk nok til at han ikke kunne nå rundt om den og låse sit greb.( jeg tror der var en 4 cm cahan ikke kunne dække af stangen.)

    Så havde han boret et hul igennem den (på langs), hvorigennem han havde stukket en metalstang med gevind i begge ender, stangen var tynd nok til at rundstokken kunne dreje frit omkring den.

    I hver ende af metalstangen havde han så spændt den ene ende af et spændebånd fast og i bunden af spændebåndet havde han bundet et kort reb, som han så kunne binde vægtskiver i.

    anordningen var rigtig go, og svær at holde fast om.

    håber vejledningen giver mening.

    mvh.

    Wanabee

    Det skal måske lige tilføjes af den der rundstok var omkring så lang som grebet på en håndvægt, så den pasede lige til en hånd plus lidt ekstra i hver ende.

  7. Det forekommer at være et problem for en kiropraktor. Lykke til med det.

    Ser du bor i Greve. Derfor er det nærliggende at spørge om det er Kiropraktoren i Ishøj center? Privathospitalet henviser dertil. Har godt ry. Lavede en gang en masse gratis foredrag. Fokus på træning med vægt på vedholdenhed. Kiropraktorer kan ignorere dette aspekt. Når det er sagt, er dygtige kiropraktorer formentlig bedre kvalificerede end fysser. En del fysser kan ikke manuel behandling hvor der skal tages fat hvor det i højere grad er integreret del af kiropraktikken.

    Som skrevet er jeg bare nysgerrig.

    Hej Mike75.

    Nej, det er det ikke, den Kiropraktor jeg har benyttet mig af er Klinikken Gammeltorv, den lå godt i forhold til arbejdet og de havde en specialist i skulderskader.

    Så derfor valgte jeg dem:-)

    Mvh.

    Wanabee

  8. Min oplevelse har været, at Kiropraktoren har afhjulpet problemet, forklaret mig hvad problemet skyldtes og givet mig nogle strækøvelser og mobilitetes øvelser jeg skulle lave for at undgå at problemet kom igen.

    Min lænd blev kombineret med et par besøg hos fys (i samme firma), som gav mig yderligere nogle styrkeøvelser jeg skulle lave.

  9. Hej MO :)

    Jeg har siden midten af januar døjet med et hold i lænden, som resultat af at mig og min hund var uenige om hvilken retning vi skulle i. Jeg har regelmæssigt været ved fys, og dette har også hjulpet, men efter steptræning onsdag stod jeg og smurte mad ved køkkenbordet og skulle så dreje mig væk fra bordet, men der låste hele kroppen fra der hvor holdet har siddet og ned i ballen og helt ned til tæerne. Jeg har siden haft konstante smerter i venstre balle, og trods smertestillende kan jeg ikke få ro for smerterne :(

    Er der nogle af jer, der ved, hvad det kan skyldes? Jeg har forsøgt at ringe til min fys, og han skulle meget gerne ringe tilbage, men jeg er temmelig frustreret efter så mange dage nu, så prøver også lige her :)

    Har du overvejet at få en kiropraktor til at se på det i stedet for en fys?

    Jeg har haft problemer med nakke, skuldre og lænd i forskellige omgange, og min kiropraktor har hjulpet mig utroligt meget med alle 3 dele.

    Jeg vil mene, at hold i lænden lige er en opgave for en kiropraktor.

    Bor du i København kan jeg anbefale dig en.

    mvh.

    Wanabee

  10. Jeg vil til dels give Blackice ret, du får på sigt brug for vægte, og det får du bedst i et træningscenter.

    MEN, når du skriver at dit nuværende niveau er sådan at du knap kan tage et par armbøjninger, så vil jeg da mene, at du sagtens kan starte op med et hjemme træningsprogram bestående af nogle armbøjninger, mavebøjninger, air squats, "kropshævninger" f.eks. ved at ligge under et bord og så med strakt krop trække dit bryst op til undersiden af bordpladen osv, sørg for at komme hele kroppen rundt, der er masser af kropsvægtøvelser at finde både ved søgning her på siden, men også på youtube.

    Start du med det, find øvelser du kan lige kan klare at lave en 3-4 sæt med 10 gentagelser, (der er masser af måder at gøre gængse øvelser lidt nemmere på armbøjninger på knæene for eksempel) så kan du øge sværhedsgraden når du nemt kan lave dine gentagelse. gør det hver anden dag til du er sikker på du vil fortsætte med styrketræningen, så kan du til den tid begynde at melde dig ind i et center.

    Men, du må ikke forvente at du bliver trænet at se på allerede til sommer, lidt pump kan nok opnås, men ikke nogen nævneværdig masse øgning.

  11. Hejsa.

    Jeg vil sige som, Festina lente og Martin, da det det handler om, hvis man vil sætte ekstra stress på de inderste fibre, er at få albuerne så tæt på hinanden som muligt. Det gør man eks. i pec deck eller i kabeltræk. Brystmusklen fører bl.a. armen (overarmen) ind foran kroppen og jo længere ind foran du kan få dem jo større kontraktion i musklen og derfor større stress i inderste fiberstrøg.

    Pas på vægten ikke bliver for tung, for så midster man ofte fokus på den sidste del og stopper derfor inden kontraktionen er fuld.

    God fornøjelse

    Tak for alle jeres svar.

    Jeg vil prøve det hele af, og se hvad jeg bedst kan lide/føler rammer bedst, med hensyn til kabler så kan jeg jo måske fører armene så langt ind foran kroppen så de krydser i stedet for bare til hænderne rammer hinanden.

    (Er ellers ikke meget for maskiner og kabler, men som en enkelt suppleringsøvelse kan det vel gå:-) )

    Jeg er også spændt på de dips i ringe.

    Hilsen.

    Pelle

  12. prøv dips i gymnastik ringe (med toppen af straps lidt bredere end skulderbredde) - personligt har jeg aldrig oplevet noget som flår så grotesk mærkbart i de inderste muskelfibre omkring sternum. (forudsætninger for øvelsen er sunde skuldre og et rimeligt styrke niveau).

    Ok, jeg har kørt alm. dips i fin stil, men har ligget lidt stille med det præcist grundet ømhed i skulderen. min kiropraktor er dog ved at rette op på det problem, så når det er i orden vil jeg prøve dit forslag af.

    Takker.

    Pelle

  13. Det må vel være bænk

    Uden at ane noget om din teknik, så vil jeg gætte på, at du, for at tage dit egen eksempel, kan øge fra 35 til 50 ved at læse lidt om korrekt bænkpress teknik.

    Så du får et godt opspænd og fornuftig vandring på stangen/vinkling af albuerne.

    Hvis du kender alt til bænk teknik, så beklager jeg.

    Mvh.

    Pelle

  14. Hej.

    Jeg er på udkig efter en øvelse som kan hjælpe mig med at udvikle det øverste/midterste af mit bryst.

    Jeg træner egentligt primært for at blive stærkere, ikke for at Bodybuilde, men jeg er alligevel blevet lidt forfængelig, og vil gerne have mit bryst til at virke lidt mere "firkantet".

    Jeg træner pt. ikke andet end Bænkpress eller skrå dumbell press for brystet (3 gange om ugen), og er fint tilfreds med massen på mit bryst på underdelen og ydersiden (ud mod armhulen), men vil gerne have mere fylde ind mod midten, i særdeleshed længere oppe mod halsen, hvor jeg mangler "Kant" eller "rille" ned mellem brystmusklerne, hvis man kan sige det sådan.

    Har nogen en øvelse som er særligt go til dette formål??

    Mvh.

    Pelle

  15. Hej.

    Mit mål er at blive stærkere og mere udholdende.

    Sådan at forstå, at jeg gerne vil kunne løfte noget tungt, men også gerne vil kunne tagen en masse kropshævninger og armbøjningerog den slags.

    Jeg er begyndt at træne sådan, at jeg mandag træner alm. styrketræning 4 sæt 6 reps (fri vægte primært barbel), onsdag kører jeg en eller anden wod, ikke en alt for kort en, noget i stil med Cindy eller Filthy fifty. Fredag kører jeg samme øvelser som mandag, men med tunge singles. (Mave og lænd kører jeg både mandag og fredag flere forskrllige øvelser med mellem 10 og 15 gentagelser pullups kørere jeg også både mandag og fredag, udfra en app jeg har fundet.)

    Er den fremgangsmåde fornuftig, eller modvirker de forskellige træningsformer hinanden??

    Mvh.

    Wanabee

  16. Kan du forklare lidt mere om smerten?

    Hvad lavede du da smerten opstod?

    Hvor meget hæmmer den dig? kan du slet ikke komme op og stå, eller gør det ondt når du bukker dig? eller måske når du rejser dig fra siddende stilling, føles lænden så stiv i det, så du ikke helt kan rette dig op?

    Eller hvordan??

    mvh.

    Wanabee

  17. Det kan du godt. Det vil være en fordel at blande det op med lidt havregryn eller et par bananer. Hvis du skal tage på skal du have nogle kcal.

    Sammenlignede lige de 2 produkter, og Interessant nok, er der flere kcal i alm. protein pulver end i Weightgainer (Om end marginalt), forskellen er så, at kcal. i det ene primært kommer fra protein og i det andet kommer de primært fra kulhydrater. det skal så siges, at weightgaineren er billigere.

    Jeg er så ikke ekspert i hvad der er bedst i din situation.

    (De sammenlignede produkter er Viking Whey protein og viking Weightgainer)

    M.v.h.

    Wanabee.