Bjergtrold

Medlemmer
 • Content count

  1,829
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Reputation Activity

 1. Like
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Der bliver stadig løbet lidt, men ikke så målrettet, at det gør noget. Trillede en lille tur på raceren i går, men altså hold da op: 14 dage uden det store cykling kan da virkelig mærkes. Jeg var helt radbrækket, da jeg kom hjem. Til gengæld går løberiet fint og indtil videre uden skavanker og lignende. Det giver tid til overs til arbejdet, som er lidt overvældende for tiden, også til de mange forberedelser, før ham den lille fyr her flytter ind den 3. november. Han er allerede en frisk fyr, så vi får formodentlig hænderne fulde 

 2. Like
  Bjergtrold reacted to vestjyden in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  "som konsekvent nu kalder mig for "Der Maschine" og senest har haft presset prowler op på 100 kg."
  Det er altså OK!
   
 3. Like
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Det er også en af dem, der er skrevet på min to-do-liste.
 4. Like
  Bjergtrold reacted to Gregers TF in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Dejligt at høre fra dig igen. Tina har skrevet alle de kloge også, så jeg vil blot ønske dig god vind med helbred og naturligvis helt generelt.
 5. Like
  Bjergtrold reacted to Tinapigen in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Hej!
  Dejligt at du FÅR trænet ind i mellem. 100 kg prowler er da supergodt - og hårdt!
  Dertil er det helt okay, at "det bølger" lidt op og ned i intensitet og hvad der er motivation til/mulighed for.
  Både mht til træning og logning.
  Ind i mellem har også ret...og motiverer måske?
   
  Håber "helbredet" snart makker ret - og nyd det din krop trods alt kan!
   
  Dejligt med serie-anbefalinger! Må prøve dem...godt vintersæsonen tillader mere tv ;-)
  Følger selv lige pt "Babylon Berlin" på DR...
   
  Nyd din morgenkaffe med god samvittighed samt ved "særlige lejligheder" - og øv dig i at drikke andre ting på "andre tidspunkter"?
   
  Knus, tanker og varme smil fra Tina
 6. Like
  Bjergtrold got a reaction from Henrik S. in To failure & beyond ..back on the mountain track   
   Tusind tak søde TIna - ja og synes selv, at det er mega hyggeligt at følge med i dine og andres meritter  inkl al den træning og natur du/I får puttet ind i den travle hverdag.
  Jeg har nok lidt svært ved at forklare, hvorfor at jeg lige har haft været væk fra logland og er nok stadig lidt i tvivl om jeg skal tilbage.
  Trænet har jeg faktisk haft gjort i stigende omfang = meget positivt og jeg ser meget tydeligt, hvordan at noget af det dummeste det sidste år, ja at det var det her med næsten at give op på træningen. Når det er sagt (skrevet), så er det også gået op for mig, i hvor høj grad, at jeg faktisk i mange måneder, var meget mere mærket af min COVID infektion i februar, end jeg umiddelbart var klar over. Har nu haft mærket kræfterne vende tilbage og jeg kan se, at det ikke kun var arbejdspres, stress og manglende evner, der gjorde, at jeg simpelthen ikke magtede noget. Er dog også begyndt at miste en del hår og har læst, at det også kan være en følgevirkning. Ved så selvfølgelig ikke, om det kunne have noget med ormen at gøre, ligesom udslættet, som dog heldigvis nu er meget bedre. 
  Er begyndt at drikke kaffe igen og må bare erkende, at jeg er lidt lykkeligere med en morgen kop. Får dog heldigvis samlet set sovet mere, da jeg har flere hjemmearbejdsdage og mave har det rimeligt. Serier ser jeg også og har senest været super lykkelig over at binge alle 6 sæsoner af "Schitt's Creek", som jeg simpelthen ikke varmt nok kan anbefale. 
  Har også set sæson 1 af "Yellowstone" med altid solide Kevin Costner og er godt i gang med sæson 2.
  Nå er på vej til tortur hos Super Coach J, som konsekvent nu kalder mig for "Der Maschine" og senest har haft presset prowler op på 100 kg. Elsker det. Men har også haft gang i en del mere cardio. Meget muligt, at jeg vender tilbage med mere logning.
  Pas godt på Jer selv derude 
   
   
 7. Like
  Bjergtrold reacted to Tinapigen in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Kuk kuk kære Bjergtrold ;-)
  Håber det går godt i din ende, trods efterårstravlhed!?
  Vil bare lige sende en kærlig hilsen i din log - og glæder mig til, at du får mulighed for at skrive lidt igen.
  Træning/som strøtanker. Det er så hyggeligt!
  Håber at du formår at holde humøret oppe og har energi til at få puttet små aktiviteter/naturstunder ind hist og pist.
  Bedste hilsner Tina
 8. Like
  Bjergtrold reacted to Tinapigen in Tinapigens log!    9. Like
  Bjergtrold reacted to Tinapigen in Tinapigens log!   
  Hej Bjergtrold,
  Tusind tak!
  Det føles også rigtig fedt, når det "lykkes" at være meget ude og få "nået" en hel masse :-) Har følt mig lidt i underskud efter 7 mdr på krykker uden en eneste "gå-tur"..
   
  Jeg er glad for at du synes, at det er umagen værd at læse med ind i mellem. Det er også mægtig dejligt, at du "gider" skrive en lille hilsen af og til...
  Jeg smugkigger også gerne med i din log, når jeg har tid...og synes også vældig godt om at læse dine indput!
   
  Tænkte lige på, at det kunne være sjovt med et "MOL-træf"  - når det en gang kan lade sig gøre... Mindes at have været med til en fælles MOL-træning engang...
   
  Nåh, vil lige prøve om jeg kan nå lidt videre med opdateringen af loggen  - det er så rart at "være med" også på den front...
   
 10. Like
  Bjergtrold got a reaction from Spinderella in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Tak x 3 kære Gregers og ja du har så meget ret mht ikke at give op men blive ved med at prøve at få tiltusket sig noget træning. Det er du jo imponerende god til. Ja og jeg vil også stadig forsøge.
   
  Tak søde og sikke en grim oplevelse for dig som lille pige. Glæder mig til vi ses lige om lidt. 
  Tak kære Vestjyde og ja det gjorde det heldigvis 
   
  Thx  
   
  Tak kære Henrik og ja havde 50 stk med og fik da brugt en hel del = særligt i Frankrig og Italien, som på en god måde havde retningslinier, som blev fulgt. Evt læsere kender mine bekymringspunkter vedr mundbind mht falsk tryghed, forkert brug etc etc, men syntes faktisk, at der var en rigtig god skærpet opmærksomhed og passen på hinanden både i Frankrig og Italien, hvor vi havde mundbind på de få gange, hvor vi var i nærheden af andre mennesker. Og hvor man fx også tog det alvorligt, at det var personalet, der serverede fra morgenmads buffetten bag plexiglas osv. I Schweiz var det meget mere afdæmpet/loose men der var fx et hotel, hvor vi og flere andre hele tiden blev irettesat i morgenmadsrestauranten. Fx kom jeg til at tale med min vandremakker J foran kaffe automaten - altså jeg tappede varmt vand til teen men jeg tror, at J så cappuccino blikket i mine øjne og følte sig kaldet til at interferere, så at jeg ikke faldt i  Er nu på dag 48 og ligegyldigt, hvor meget at jeg kan længes efter en kop, så må jeg bare erkende, at det ikke duer til min mave og det duer ikke pga det med, at jeg ender med at sove alt for lidt. 
  Ellers så kunne jeg jo skrive en lang historie omkring vores 8 dages vandretur på Tour de Mont Blanc, der strækker sig rundt om Mt Blanc massivet. Denne gang gik vi strækningen fra Chamonix til Col de La Forclaz mod uret mens vi for 2 år siden med uret gik de første etaper fra Chamonix til Champex. Således både nyt terræn og godt gensyn med gamle steder. Via Kipling og Eurotrek så var det jo så denne her luksus udgave, hvor vi, i stedet for at sove i primitive hytter oppe i terrænet, gik ned til(og dermed efterfølgende op fra)  små byer og overnattede på hoteller. På den måde blev vores bagage transporteret for os og ude i bjergene havde vi så "kun" dagstursrygsæk. Med 4 l (kg) vand, regntøj, varmt tøj, hue + vanter, førstehjælpstaske, madpakke osv osv, så vejede den nu også lidt. Men alt andet lige så var det dejligt at kunne få en kjole på om aftenen, ikke at behøve at vaske sokker/t-shirts og i det hele taget ikke føle mig helt så beskidt, som jeg til nogle tidspunkter har haft gjort. Vejret artede sig helt fantastisk og kun en enkelt formiddag var vi i regntøjet og bortset fra en blå lille tå negl, så havde vi ikke skader eller uheld. At kroppen så værker konstant og at jeg nogle morgener kravlede ud på badeværelset og næsten ikke kunne overskue dagens etape, ja det er jo så nu engang bonus, eller sådan, at jeg slapper bedst af. Også selvom, at det vil lyde mærkeligt i nogens ører. Især ovenpå det her sidste år, så var det så godt at mærke, i hvor høj grad, at jeg elsker at røre mig. Ja i det hele taget bare har det så meget bedre, når det bliver en del af den daglige trummerum at bevæge mig. Altså det har jeg haft vidst i mange mange år men det sidste år, har det haft været betydeligt sværere for mig at få til at lykkes. Det skal jeg så bare blive bedre til. 
  Havde så også pga luksus set uppet fået min yoga måtte med og samtidigt nogle uger inden afgang fundet et canadisk yoga par, der via appen "Becoming balance" udbyder super skøn online yoga. Ja så nåede i hvert fald 4 gange at rulle måtten ud på en solfyldt altan og kravle mig igennem knapt en times skøn yoga. Ja og dermed til min måske pt aller aller vigtigste erkendelse = nemlig at det med træning og fx yoga, alt alt for ofte har haft indebåret, at jeg stræbte efter et eller andet ideal og nok ofte på den måde kom til at holde vejret og stå anspændt i den ene eller den anden stilling. På en eller anden måde netto anstrengende og derfor nok ind imellem svært at vende tilbage til. Det fede ved hjemmeyoga er så netop, at jeg kan gøre lige, hvad der føles rigtigt. Jeg kan stå i split med det ene ben kun lidt løftet, eller krybe sammen i barnets stilling på et tidspunkt, hvor jeg ellers skulle stå på hovedet eller på hænder. Ved at slappe af med det, så bliver min vejrtrækning meget mere rolig, flydende og jeg får en oplevelse, som jeg får meget mere lyst til at gentage. Det gælder for yoga men også for så meget andet i livet. Slap af og træk vejret ... i  går fik jeg fx også temmelig nemt svømmet 1100 m, bare alene ved at slappe af og trække vejret. For mange vil det jo lyde helt banalt men for mig føles det næsten som en åbenbaring. 
  Ellers gode træningssessioner med coach i tirsdags, fredags og senere i dag. Løb også en enkelt tur onsdag, som føltes lidt træt og langsom. Torsdag svøm 750 m. 
  Vil også nå noget yoga inden dagens session.
  Mht helbredet så har infektionsmedicinerne nedgraderet ormen til nok bare at have være en almindelig Askaris spolorm = ret almindelig og ikke farlig. Dog mærkelig, at der ikke var æg eller cyster og min orm var mere regneormefarvet end hvid men ja det betyder i teorien, at jeg i princippet ikke behøver at være bekymret for allergi overfor frosne/døde larver i sushi og begynder også at føle mig frisk. Har også opdaget, at jeg på undersøgelse i slut maj havde SARS COVID 19 antistoffer= helt vel foreneligt med, at min infektion i slut februar var COVID 19. Ikke at det er nogen garanti for ikke at blive syg igen, men håber måske også, at noget af min træthed og følelsen af at være helt ude af form i foråret/sommeren, lidt kan relatere sig til den omgang. 
  Muligt at jeg på et tidspunkt skriver mere detaljeret om turen 
  For nu håber jeg bare, at jeg kan være kreativ mht at få puttet træning ind i en hverdag, der tegner sig som et travlt efterår.
  Fortsat dejlig sensommersøndag til Jer derude  
 11. Like
  Bjergtrold reacted to Gregers TF in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Velkommen tilbage til andedammen og især da med de positive nyheder om helbred.

  Jeg kunne godt forestille mig at yogaen er mere afslappet, når den er... ja afslappet. Ville ønske at jeg kunne tage mig sammen til at lave lidt herhjemme men det ved jeg bare aldrig kommer til at ske, så det bliver med ønsket.

   
 12. Like
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Første testtur på Boreas-banditten gik over stok og sten. Indtil Ledøje, hvor saddelpinden begyndte at arbejde sig nedad. Til sidst sad jeg urimeligt lavt og måtte løfte og spænde den igen. Det gentog sig hver ottende km cirka, så det var ikke den store sammenhængende træning. Vel hjemkommet gik det op for mig, at der var sat en muffe i saddelrøret for at gøre det smalt nok til moderne racersaddelpinde. Det virker umiddelbart OK, men pludselig har man to flader, der kan rykke sig, og det bliver aldrig sådan rigtig godt. Efter turen pillede jeg muffen op, og voila! saddelpinden fra min seneste vinterracer var stor nok til at fylde hele saddelrøret ud - uden muffe. Den er 31,6 mm, og det var vist det normale mål til alustel. Det er en ordentlig MF'er. Nå, men jeg prøver igen i morgen.

 13. Like
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Det har været en varm dag på landevejen, men det blev da da til en solid morgentur på 108 km. Jeg kørte alene, fordi vi skulle til et arrangement i eftermiddag, og det viste sig at blive en kæmpe fordel. Dels kørte jeg faktisk og småfrøs den første halvanden time, fordi jeg kørte hjemmefra klokken 7. Dels havde mine normale medmotionister åbenbart stort frafald på dagens tur, fordi en efter en bukkede under for varmen, og så var der desuden styrt undervejs. Som om Remco Evenepoels horror-crash i går ikke var nok :/ Op ad formiddagen måtte jeg kapitulere på tanken uden for Hørsholm og købe friske forsyninger af kold drikkelse til dunken. Jeg har kun 1 x 75 cl med, og det er sgu ikke nok at komme hjem på, når asfalten sveder som i dag. Har godt nok også drukket meget hele eftermiddagen.
  OBS! Det lyserøde lyn er færdigt. Den er bygget med alt fra reservedelskassen plus strategiske indkøb via DBA. Alle kabler og bremsekløer er dog nye, så der er styr på sikkerheden. Som det fremgår, er jeg gået efter den lettere spraglede stil. Glæder mig til en prøvetur en af dagene.

 14. Like
  Bjergtrold reacted to vestjyden in Vestjysk dagligdag   
  27-08-2020
  Løb
  8,2 km
  53m07s
  Så er benene normale igen. Dejligt.
  Ellers stille og rolig social tur i det gode vejr.
 15. Like
  Bjergtrold reacted to Kermit in Got legs?   
  Der var i den grad hul til stængerne i går da jeg var ude og træne. Foruden en gang pasta til frokost, en cola i timerne inden træning, så tog jeg også lige en koffeinpille inden jeg kørte afsted for yderligere at booste energien, men også fordi koffein åbenbart har en positiv effekt på fedtforbrænding. 
  Bare godt pres i pedalerne, og ved Hareskoven lå jeg og en pendler og skiftedes til at tage føringer. Han var typen der trådte alt for meget til på bakkerne, og alt for lidt på de flade stykker og nedkørsler, så han fik lov til at føre på bakkerne, så tog jeg mig af resten. Op til Bregnerød og her føltes det bare som om der var diamanter i stængerne, så jeg holdt egentlig bare et fornuftigt pres og så mine gennemsnitswatt stige stille og roligt. Jeg kørte en rute jeg har kørt meget her på det seneste, hvor jeg kører igennem Høvelte, op til Københavnsvej mod Hillerød, Overdrevsvejen, ud til Fredensborg Kongevej, ind omkring Auderød, tilbage til Stumpedyssevej, igennem Kettinge og så hjem nogenlunde samme vej som ud. 
  Pludselig stod mine gennemsnitswatt på 232, og jeg blev enig med mig selv om at de bare skulle holdes over 230. Altså indtil jeg passerede 240 watt, så blev det målet, og da de to timer var gået stod der sørme 247 watt i snit. På turen hjem fra Farum kørte der en anden rytter, som konsekvent kørte over for rødt, hvilket jeg synes er super ulirens, specielt når der er så meget øvrigt trafik. På Fiskebækbakken kørte han endda hen til fodgængerfeltet og kørte så over for rødt der i stedet for. Jeg fik stille og roligt halet ham ind igen, efter at have stået og ventet på grønt, og så blæste jeg forbi. Jeg kunne se at han lige gjorde antrit til at skulle med, så jeg bankede lidt ekstra power i pedalerne, og så gav han op. Da turen var slut havde jeg kørt 69,7 km på lige over 2 timer med 34,5 km/t i snit. Det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har gjort. Samtidig satte jeg nye årlige PR's i 60 minutter og 90 minutters gennemsnitwatt på 258 og 254.
  Sådan som jeg kørte i går, har jeg ikke oplevet i rigtig lang tid. Jeg fik helt minder om dengang jeg var i rigtig god form, og man nærmest kunne krølle de andre sammen når man havde lyst til det. Om det var kombinationen af kulhydratholdig frokost og koffein, eller noget andet der spillede ind, aner jeg ikke, men håber jeg kan gøre det kunsten efter på en konsekvent måde. 
 16. Like
  Bjergtrold reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  91,7kg efter 3050kcal - en del indtaget efter kl 22:30, hvor jeg kom hjem fra arbejde.

  Jeg havde en aftale med kollegaen om en 3-ish timers tur her til morgen, så derfor spiste jeg en del og sent. Han brændte mig så af. Det er OK, for jeg havde sovet elendigt og gad faktisk ikke. SLET ikke i regnvejr, selvom sommerregn generelt er hyggelig.

  Men våd blev jeg. Jeg kørte ud på til en gang intervaller på diget og efter 10 minutter begyndte regnen. Det blev til 5 sørgelige antrit og 6 lige så sørgelige 40/20.
  Bevares, jeg kunne nok ikke forvente alverden efter tre hviledage og ben der var gået i dvale. Men det er også klart, at jeg har forsømt DDR-træningen og det nu kan mærkes. Det skal der strammes op på her i 11. time. Jeg havde jo den dejligste muskulære træthed i lårene da jeg kom hjem - helt anderledes end slitagen efter en længere tur og jeg elsker den følelse. Jeg tror også det holder aldringen bedre fra døren, end bare at høvle km af. Heldigvis giver det nok lidt sig selv, nu vejret går mod vinter.

  Vasketøjet er klaret, og støvsugning/gulvvask klares med et tryk. Den robotstøvsuger er et af de bedste køb jeg har gjort i lange tider.
  Til gengæld har jeg møg-projekt. Jeg har lånt et USB-stik med nogle ret interne tog-ting, så jeg skulle helst have gang i min bærbare. Jeg købte den dengang jeg skulle køre licens (ja, det er længe siden) og skulle aktivere chippen. Siden har jeg ikke rigtigt brugt den og jeg kan desværre ikke huske åbne-koden. Så nu vil jeg lave en spand mokka og så skal der gættes koder. Jeg har prøvet en gang før og der lykkedes det ikke at finde den

 17. Like
  Bjergtrold reacted to vestjyden in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  "temmelig lang orm, som så har haft boet i mig og lukreret på mig "
  "jeg haft været på farten 12 timer "
  Ikke så mærkeligt hvis du har følt dig lidt flad. Indrømmet, jeg vil være gået i panik, vis der faldt en orm ud af mig. Håber energien kommer igen og at orm er fortid.
  "80 kg for 1 gentagelse i dødløft "
  Hep, det er en helt ok vægt at løfte. (og hep på at Mt. Blanc lykkes)
 18. Like
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  WTF?! Det lyder ubehageligt  Krydser fingre for, at det var det. Jeg kan byde på to omgange børneorm for mange år siden, da ungerne var små. Det var i småtingsafdelingen ...
 19. Like
  Bjergtrold reacted to Spinderella in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Fy for pokker - godt du kom af med den! 
  Minder mig om at jeg som barn havde en lang orm, der kom ud (bændel?). Jeg var simpelthen så bange - troede det var mine tarme, det faldt ud.
  Håber du hurtigt kommer op i energi igen - snakkes snart.
 20. Like
  Bjergtrold reacted to Gregers TF in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Pyffor pyffer... ja, det ER jo risikoen ved sushi (og jeg er så meget en kujon, at jeg netop derfor ikke spiser det) men så længe den “kun” har været på høflig visit, så er det vel et overstået kapitel? Tænker at kroppen lige skal have lidt tid at at komme til hægterne igen men at det er tidsmæssigt overskueligt.

  Det med at kroppen bliver ældre, det kommer man jo ikke udenom.  Stile og roligt må man sænke barren. Et MEGET irriterende faktum og jeg synes det møg svært at acceptere sådan helt ægte og inderst inde. Så længe man ikke giver op og sætter sig med pizza i sofaen fordi “nu kan det også bare være lige meget” men stritter (realistisk) imod og justerer hvad man vil fokusere på, så er det jo også fint. Vi skal blot være glade for at vi som fysisk aktive har mere at slække af, end folk der er helt utrænede.

  MOL er dejligt også på den måde at man kan slippe lidt andre tanker løs, end man normalt gør andre steder.
 21. Like
  Bjergtrold got a reaction from Kermit in Got legs?   
  Også herfra STOR respekt for at dele og jeg tilslutter mig 100 % de andres kommentarer mht også selv at have haft så meget gavn af at forstå mig selv bedre og få det bedste ud af den personlighedssammensætning, som nu engang var min. Som du så også selv er inde på det, så er det nok også af fuldstændigt afgørende betydning, hvad vi vokser op med og lærer af vores forældres måde at skabe/versus ikke skabe tryghed på.
  Masser af fortsat god vind med det  Også selvom, at det selvfølgelig også kan skabe tvivl og være en super hård proces 
 22. Confused
  Bjergtrold got a reaction from Spinderella in To failure & beyond ..back on the mountain track   
   WARNING vil lige skrive, at jeg i dagens indlæg skriver om noget knapt så lækkert og hvis du sidder midt i frokosten, eller ikke føler dig helt på toppen, så er det måske tid til at zappe væk. Omvendt, så er jeg nødt til at skrive det "højt" for at minde mig selv om, at jeg pinedød bliver nødt til at lære at passe bedre på mig selv og lytte til kroppens signaler - "practice what you preach". 
  Som nævnt, så har jeg haft problemer med udslæt, maven har i perioder haft drillet meget, næsten så at jeg har haft vænnet mig til det. Koffeinrehab (dag 26) har selvfølgelig haft hjulpet men der har haft været nogle absolutte alarmsymptomer, som jeg har haft ignoreret og desuden, så har jeg jo haft været SÅ træt men udelukkende tillagt det, at jeg nok var for svag til mit arbejde, som jeg selvfølgelig har haft passet. Meget mere har der dog ikke haft været energi til. 
  Well og så havde jeg det tirsdag inkl eftermiddag, aften og nat virkelig skidt med hovedpine, kvalme og lå vågen flere timer, onsdag gik det lidt bedre og torsdag måske lidt bedre. Ja og pludselig viste der sig så i forbindelse med toilet besøg en temmelig lang orm, som så har haft boet i mig og lukreret på mig, ja hvem ved hvor længe. Det er jo ikke mit område men ligner, at det kunne være en silde ord, fra formentlig sushi, hvor fisken ikke har haft været frosset dybt nok ned længe nok. Deres livscyklus skulle være, at de dør efter 8 uger i menneskeværten og det passer måske meget godt, måske den har haft været der længere? Alt i alt en rigtig god forklaring på samtlige af mine symptomer og kun godt, at den ikke har haft lavet "mere" ravage", som fx at bore sig ud i bughulen, som de godt kan finde på. Skal nu tale med nogle infektionsmedicinere og selvfølgelig følge deres anvisninger. Har det på nogle måder allerede bedre og så synes jeg faktisk alligevel pludselig, at jeg kan mærke, hvor dårligt, at jeg egentlig har haft haft det. Synes at det er skræmmende og også derfor, at jeg har haft taget det roligt, at jeg ikke har haft trænet andet end lidt styrke med coach onsdag og så yoga mandag og i går lørdag. Som jeg også skrev i det forrige indlæg, så er yogaen nok det allervigtigste nu og fremover og så må jeg leve med, at jeg mere ligner den alder jeg har, ikke længere løber stærkt etc. Har fx også bestilt og modtaget mine velkendte super regnbukser i størrelse S frem for XS og det skal være slut med at hade mig selv fordi, at jeg ikke kan kamikaze tabe x antal kilo og presse mig selv. 
  Håber fortsat, at det kan lykkes med vandreturen da jeg absolut vil føle mig mere tryg ude i bjergene end her i Århus coronawise men temmelig meget er selvfølgelig lidt usikkert lige nu. Omvendt har jeg haft været på farten 12 timer om dagen med arbejde de sidste mange uger og sammenlignet med det, så tænker jeg, at rolig vandring, natur, sol og soven en hel masse vil gøre mig godt. Hud føles allerede mindre irriteret og på den baggrund håber jeg jo selvfølgelig, at der ikke er flere orme, der lurer. 
  Senere i dag mere træning hos coach men tror også, at jeg er nødt til at være ærlig overfor ham, også selvom, at det ikke er det letteste at tale om. 
  Håber ikke, at evt læsere har det for dårligt. MOL er jo heldigvis et lille forum men også et lille forum, som jeg er taknemmelig for i forhold til, at det giver mening for mig at skrive her. 
  Kan i øvrigt varmt anbefale "White Anastasia" fra Kusmi The = hvid the med Bergamotte og orange blomster. Det smager SÅ godt. Morgenerne starter jeg stadig med deres "Earl Grey intense", som dog var udsolgt hos Salling i går gys og gru. Ikke at jeg er sponsoreret eller noget. Det er MOL vist også for lille til.
  Fortsat dejlig sommer weekend til boardet  
 23. Like
  Bjergtrold reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  91,2 efter 3175 ckal.

  En af de dage...  altså uden noget er RIGTIG slemt men bare irriterende.

  Vandet lukket fra 9-13 - dvs der var åbent allerede lidt i 12, så jeg lige kunne få en hurtig skyller, før jeg fik lavet en ekstra synstest pga højt tryk i øjnene. Over en halv times ventetid og svaret kommer pr telefon - jeg afskyr at tale i telefon og den ringer altid når jeg kører tog og det ikke er tilladt at tale i den.

  Forinden havde jeg gjort klar til støvsugeren incl tømt tørrestativet med 4 cykelhandsker. Jeg ville cykle efter synsprøven - selvom jeg er kommer dertil at det helst skal være om formiddagen, for jeg gider ikke rigtigt når dagen først er gået i gang. Men nu var der kun 3 handsker. Jeg ledte over en time, før jeg opgav og besteg jernhesten.

  Sadlen var for høj. Også efter noget tid. Benene var totalt visne. Wattmåleren var en fedterøv og broen til Amager plagsom. Hvis jeg kortede turen af, ville jeg måske kunne nå i Heino og købe nye handsker - nødhandskerne var flækket ved tommeltotten og elendige at have på. 2 x vo2max på diget og de gik også hjem men det var en kamp og der var ikke til flere.
  Var i Heino 5 min før lukketid. 2 par handsker købt - dem jeg plejer at køre i var udsolgt. 
  Støvsugeren skulle kobles på WIFI men min router sendte på de forkerte bånd og det tog lidt tid, før jeg fik den til at skifte over (trykknap uden feedback). Kanten til gulvradiatoreren ud til altanen var ikke høj nok til at holde støvsugeren tilbage og den kørte fast i rillerne, så der måtte jeg lave en mur, mens den scannede stuen. Den sad også fast bag min “morfarstol” men ellers gik det fint. De to steder klares med nogo-zoner.
  Sjovt at se som den blev lidt forvirret, da jeg alligevel fjernede badevægten fra gulvet, efter den havde grovscannet soveværelset men den fandt ud af det.

  Da jeg bar den op i stuen fra soveværelset, skiftede app´en lokale med det samme. Det er sgu lidt snildt. Også så kan Siemens alligevel ikke få et styresystem til 4 milliarder til at køre et S-tog bedre end et barn på 10år der ikke har prøvet det før, ville kunne. Det er sådan noget jeg bare ikke forstår. 
  Da jeg satte min “mur” på plads, fandt jeg den manglende handske.

  Klokken er ikke engang 10 og det er allerede mørkt.

 24. Like
  Bjergtrold reacted to kahlua-kalv in Got legs?   
  Du deler bare :-) og godt det har været en positiv oplevelse so far.
  Min oplevelse af psykologhjælp er nu også helt overvejende positiv.
   
  Tror ikke jeg er helt enig i bil analogien. Tænker mere ordinær service skal klares med de nærmeste venner og familie, i det omfang det kan lade sig gøre, og så lade specialisterne tage sig af det man ikke kan snakke med andre om (uanset grunden). Anyway, så skal løsningen selvfølgelig passe til dig :-)
   
  Cool, du for rullet lidt! Men ikke sætte ny KOM på spydbakken... Så giver jeg op.
 25. Like
  Bjergtrold got a reaction from Kermit in Got legs?   
  Tillykke med Jeres lille ny og imponerende med homegym styrketræningen hver anden dag