treasure

Medlemmer
 • Content count

  264
 • Joined

 • Last visited

About treasure

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand

Recent Profile Visitors

749 profile views
 1. Sveder vildt om natten

  Hvis din nattesved fortsætter bør du tage til læge. Du kan eventuelt tage din temperatur for at være sikker på at du ikke har feber længere.
 2. Shochwave behandling

  Vil gerne høre om der er nogen der ved hvor der bliver tilbudt shockwave behandlinger i Århus og om erfaringer med denne behandlingsform.
 3. Kuglemave

  Muligvis kan vakuumøvelser være løsningen på dit problem. Søg eventuelt på vacuum exercise.
 4. DRs Tour Manager 08

  Haha Doh Jeg kravler lige op i tårnet.
 5. DRs Tour Manager 08

  Han blev nummer 8 på prologen sidste år og det er mest derfor jeg har valgt ham. Men han er en af dem som godt kunne blive skiftet ud.
 6. DRs Tour Manager 08

  Jeg er ikke med i ligaen, men jeg vil gerne deltage i en debat. Mit hold ser indtilvidere sådan her ud: Fabian Cancellara (CSC) Stef Clement (BTL) Thomas Dekker (RAB) Bert Grabsch (THR) Andriy Grivko (MRM) George Hincapie (THR) Vladimir Karpets (GCE) David Millar (TSL) David Zabriskie (TSL) Det bliver næsten med sikkerhed ændret inden start og muligvis sniger der sig en sprinter eller to ind. Hushovd gør det nok godt på prologen.
 7. BB billeder!!

  Virkeligt fedt klip. Super inspirerende! Link
 8. BB billeder!!

  Det ville være spændende at se! Men det er da gået helt vildt hurtigt hvis han allerede er ved at være klar til at træne igen.
 9. Kreatin eller Protein?

  Du kan jo følge MaxPowers link og der kan du se en del referencer.
 10. Kreatin eller Protein?

  Kreatin er ikke ligegyldigt! Til trådstarter: Du kan sagtens anvende både kreatin og proteinpulver.
 11. BB billeder!!

  Ond fysik. Hvad hedder han?
 12. Plyometrisk træning

  Hehe det er jo rigtig og jeg kender egentligt godt øvelserne men tænkte ikke lige på at de gik ind under plyometrisk træning.
 13. Plyometrisk træning

  Så tungt at du kun kan tage mellem 1 og 5 gentagelser. Jeg er lidt nysgerrig efter at vide hvordan du vil lave plyometrisk træning for armene?
 14. Den side er jo en stor joke! :4thumbup:
 15. Squat, patella og skade

  Nedenstående er et citat fra www.sportnetdoc.dk. Jeg kan desværre ikke finde ud at linke direkte til den side der omhandler springerknæ men den er ikke så svær at finde hvis du selv leder lidt på sportnetdoc.dk. Selvom det hedder springerknæ kan overbelasting af knæskalssenen sagtens skyldes squat og andre øvelser der belaster knæet. Det som du oplever nu kan måske ikke kategoriseres som et egentligt springerknæ men måske nærmere som et tenderede springerknæ og med det mener jeg at der endnu ikke er opstået en "kraftig" inflammation i knæskalssenen. Den antagelse bygger jeg på at du ikke har haft problemet før og at du skriver indlægget en uge efter du har mærket smerten første gang. Inde på sportnetdoc.dk er der en del forslag til øvelser du kan lave for at styrke knæet og som ikke er hårde for knæskalssenen på samme måde som fx squat. Springerknæ er noget træls noget at få (taler af erfaring) så hvis du tror det er det som er på spil vil jeg råde dig til at tage det lidt med ro mht. træning. Ikke nødvendigvis pause, men træn inden for smertegrænsen og lav et par ekstra øvelser som styrker knæet uden at belaste det for meget. Mht. til squat kan man istedet lave half-squat. Det kan jo også være at det ikke er springerknæ men du kan jo klikke lidt rundt på sportnetdoc.dk og se om du kan finde noget det ellers kan være.