TheDagsform

Medlemmer
  • Content count

    430
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by TheDagsform

  1. Sælges: Boksesæk, mrk. Kwon CoC grippers (Trainer, 1 og 2) Kettlebelles 1 x 24kg og 2x16kg Giv en bud - gerne samlet (afhentes på Frederiksberg)
  2. Bøger gives væk ... Eller sælges til højestbydende: Hardcore Bodybuilding - A Scientific Approch (Frederick Hatfield) Power To The People (Pavel Tsatsouline) The Naked Warrior (Pavel Tsatsouline) All New Sports Nutrition Guide (Michael Colgan) Ekstremsport - og den menneskelige fysiologi Got Fight (Forrest Griffin) Lean For Life (C.Bass) Et glimt af sjælden (N. Moltke-Leth) Et liv på kanten (B.S. Christiansen) Bedst når det gælder, den nye (Willi Railo) Hvert sekund tæller (Lance Armstrong) Flygt eller kæmp (Ulrik Vedel og Michael Jensen) En vinders DNA (Rasmus Ankersen) Way of the peaceful Warrior (Dan Millman) Viljen til sejr (Arne Nielsson) Til Nordpolen (Bettina Aller) Extreme Survival (lol) ...... Kan afhentes på Frederiksberg. Lader den stå en uge. Samlet bud på 100 spir eller derover, og de ryger med det samme!
  3. Jeg sælger ud af mit home-gym: Rack, barbell og plates er alle fra Cross Gym. Der er frit fra hukommelsen 145kg (altså mulighed for at loade med 165) og der følger clips med. Det er i super fin stand, men stangen har fået noget rust af at stå i en kold garage. Billeder kan fremskaffes :) Samlet pris: 4000,- NB! Der er tale om justerbart squat-stativ og altså ikke et bur.
  4. Coach Sommers Foundation 2/3 + små VL stænger

    Er dine muscle ups i bar eller ringe? :)
  5. Spock 2014

    Kan du ikke få doktoren til at udskrive lidt til at forhindre dig i at atrofiere helt?
  6. Coach Sommers Foundation 2/3 + små VL stænger

    Fedt med video. Mere af det :) BTW: Hvilket greb holder du i back lever? Jeg holder med håndfladerne mod gulvet, da jeg tænker, at der er størst overførbarhed til andre øvelser. Jeg talte med en, som sagde jeg skulle dreje ringene, så jeg fik håndfladerne mod loftet. Det er faktisk lettere og river ikke så meget i vedhæftningerne. Hvad siger du - Pros and cons?
  7. Coach Sommers Foundation 2/3 + små VL stænger

    Jeg tænkte på straddle i L-sit. Har du link til Idos anbefalinger? Kan umiddelbart ikke finde noget på Youtube. Jeg er ret stærk i chins, men det har, som du ved, ikke ret meget overførsel til OAC. Jeg tror ikke mine negativer er specielt kontrollerede, men det er heller ikke 100% crash. Problemet er nok - ligesom med de andre øvelser - at træningen er ret random. Jeg kan dog mærke, at negativerne river godt i lats og giver noget tilvænning. Til gengæld er de hårde for albuerne.
  8. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

    Gode og interessante pointer.
  9. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

    1. Det jeg prøvede at sige var, at samarbejde med universiteter ikke de facto udelukker dopingbrug. 2. Så hvis alle lande testede som Norge, ville vi udrydde doping i eliteidræt? 3. I det konkrete tilfælde, tænkte jeg på vægtløftning.
  10. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

    Som jeg lige har skrevet, var mit indlæg en henvisning til at folk fandt det nødvendigt at påpege, at han blev testet i hoved og røv. Du ved lige så godt som jeg, at der findes folk, der lever af at hjælpe atleter med at snyde dopingtest, der findes sløringsstoffer og formentlig nye og ukendte præparater, der ikke kan spores. Jeg er helt enig i, at han er en freak, og formentlig en hårdarbejdende atlet, der er uskyldig til det modsatte er bevist. Det der med, at Norge er moralen og dopingbekæmpelsens højborg, køber jeg bare ikke. De tidligere østbloklande arbejdede også med videnskabelige træningsmetoder, og var som bekendt alligevel godt sovset ind. Jeg har selv lige været helt oppe at køre over VM i vægtløftning og Ilya Ilyins verdensrekord. Han er om nogen den vildeste genetiske freak i styrkesport, og han er - mig bekendt - aldrig testet positiv. Det er ikke Norge, men jeg formoder, at en atlet på det niveau alligevel bliver testet - også uden for konkurrence, men min verden bryder ikke sammen, hvis han en dag ryger i fælden. I tidens løb har der været en del personer i dansk styrkesport - og også et par stykker på MOL - der "bare trænede virkelig hårdt", var genetiske freaks, havde en god træner, og hvad ved jeg, som alligevel røg i fælden; Eller til sidst var åbenlyst tanket op.
  11. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

    Hårdslående argument. Utroligt, at du bliver så fornærmet over, at jeg sætter spørgsmålstegn ved et dopingspørgsmål, du selv bragte op.
  12. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

    Det er jo det, jeg skriver. At Klokov trak sig få dage før et OL, som han var udråbt til at vinde, med en mystisk skade som ingen nogensinde havde hørt om, havde selvfølgelig intet med doping at gøre. Hvis jeg skal være lidt fræk og konspiratorisk, så er det da en oplagt mulighed, at et forbund, der står med en atlet, som har haft rod i sit brug af kosttilskud og ikke kan bestå en dopingtest, opfinder en personalesag, samarbejdsproblemer eller personlige problemer for at undgå en kedelig sag med fratagelse af tilskudskroner og hvad ved jeg.
  13. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

    Lidt ligesom da Klokov med få dages varsel trak sig fra OL på grund af "unspecified medical reasons." Klokov havde været en potentiel guldmedalje og måske med et par verdensrekorder oveni.
  14. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

    Det var et forsøg på at være sjov efter Salts "han-er-tyk"-trollerier. Det mislykkedes tydeligvis. Jeg ved ikke om man fornemmer, at ICU holdt hånden over LA, men de nordiske forbund har vel strengt talt ikke meget at sige i forhold til dopingkontrollen af deres atleter? Jeg tvivler da på, at de er interesseret i at slagte guldkalven.
  15. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

    Så bed fisken på krogen ;) Men hvis vi skal se bort fra troll-madding, så synes jeg, at det er interessant, at det lader til, at der er konsensus om, at de fleste bodybuildere; lige fra hjemlige amatøratleter på 80kg til Mr. Olympia-deltagerne, er godt tanket op. Det samme gør sig formentlig gældende for elite-vægtløftere og TDF-rytterne, men den norske knægt med "out of this world verdensrekorden" er bare et genetisk vidunder. Det virker ærlig talt som en lidt naiv og romantisk forestilling. Bliver en norsk styrkeløfter testet mere end en TDF-rytter? Lyder underligt.
  16. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

    Lance Armstrong blev også testet i hoved og røv.
  17. Coach Sommers Foundation 2/3 + små VL stænger

    Stærkt gået!! Jeg har desværre knas med at holde straddle-positioner (hofteoperationer og smidighed), hvilket besværliggøre progressionen lidt. Indrømmet, jeg har ikke arbejdet nok (som i slet ikke) på det - tips? Jeg har fx en ret solid alm l-sit, men så snart det er på bars i straddle-position - not so much. Kan du gå kontrolleret fra den position og til håndstand? Hvordan kører du dine ass. chins? Jeg er lige gået igang og kører dem med 1-2 fingre-assistance og så negativer. Andre forslag?
  18. Coach Sommers Foundation 2/3 + små VL stænger

    Poster du ikke noget video af dit planche-træning?
  19. Spock 2014

    Øv, det lyder som noget af en omgang efter både hofte- og skulderproblemer. Håber du snart får det over stået.
  20. Spock 2014

    Hvad er det for en operation?
  21. The Log of Fame.

    FameBoyBasketKlub?
  22. The Log of Fame.

    Se hvad jeg har fundet i gemmerne!
  23. Hej Mayol Begge mine hofteoperationer blev foretaget på Parkens Privathospital, hvilket jeg har været meget tilfreds med - og klart kan anbefale. Det var min første erfaring med det private sygehusvæsen og - uden at det skal blive en politisk debat - var jeg virkelig positivt overrasket over behandlingen og serviceniveauet før/under/efter operationerne. Som jeg har forstået det, er der fra sundhedsstyrelsens side ret strenge krav til, hvem der må lave de her operationer, så jeg tror ikke, at du skal være nervøs for at blive forsøgskanin. Jeg ved, at Spock, der også er aktiv her på MOL, er blevet opereret på Bispebjerg, så han er nok den rette at spørge. Fyr endelig løs, hvis du har andre spørgsmål.