Heikichi

Medlemmer
 • Content count

  651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Sagen er den, at min fars kæreste døjer med rygsmerter, der er ved at tvinge hende til at stoppe med at arbejde. Hun har allerede været til fysioterapi m.m. i Herning tre gang om ugen det sidste år, uden at det har hjulpet det helt store. Så hvis der er nogen, der kender nogle dygtige behandlere, er i velkomne til at byde ind.
 2. Vejen mod flotmandsformen!

  #BB
 3. Vejen mod flotmandsformen!

  Så er jeg hjemme fra min lange, dejlige ferie. Jeg er hjemme igen, og det er også vældig dejligt! Første løbetur er også overstået - den var god, cirka 5 km lang og foregik i ret fint tempo. Det gjorde fandens ondt, men det er jo en del af det :) Forhåbentlig bliver opdateringerne lidt mere stabile igen her i loggen. Men jeg skal have fundet ud af, hvilket træningscenter jeg skal træne i. Nogen herinde, der har erfaring med kæden Dansk fitness?
 4. Vejen mod flotmandsformen!

  Tykke Heikochi har fundet ud af hvorfor styrkeløftere er tykke. Det er fordi tyk = stærk. Jeg lavede 5x90 i bænken i dag. Easy.
 5. Vejen mod flotmandsformen!

  Jeg er glad for at være (bare en lille smule) savnet, Arcus
 6. Vejen mod flotmandsformen!

  Undskyld PP 😞😭 Men den er god nok. Jeg har lige været nede i grand Canyon og oppe igen. Det var forresten hårdt nok til at tælle for 1 million ugers træning.
 7. Vejen mod flotmandsformen!

  Denne log har overlevet sig selv. Jeg træner ikke længere for damer, og for at være helt ærlig træner jeg ikke nok længere. Det er primært gået ud over fedtprocenten, og heldigvis ikke så meget ud over styrken. Kun i squat, hvor dybden til gengæld er blevet forbedret. Det er egentlig ligegyldigt. Det korte af det lange er, at jeg er blevet fed, og at jeg ikke længere træner for damer. Derfor er det tid til at få lavet en ny log og til at få påbegyndt træningen igen. Lige pt er jeg i USA og nyder en diæt af transfedtsyrer og hurtige kulhydrater, og den nye log startes op (sammen med reel træning) når jeg kommer hjem. Der bliver både løb og styrketræning, fokus bliver at få smidt fedtet inden jeg starter på Uni. Forslag til catchy titler er meget velkomne :) PS: Det er sjovt at være på ferie.
 8. Vejen mod flotmandsformen!

  træning med lillebrormanden har taget livet af mig. Musklerne har gjort så ondt på min krop, at jeg ikke har orket at bevæge mig de sidste par dage. men trænings igen i dag.
 9. Vejen mod flotmandsformen!

  Lavede 150 reps dødløft på tid den anden dag. 13 minutter 150 reps med 60 kg. Pisse hårdt. Jeg syntes den EDT agtige træning var ret fed. Det tror jeg, jeg vil bruge lidt mere.
 10. Vejen mod flotmandsformen!

  Var lige stærk med 8x80 i bænkpres den anden dag. Tekniktræning har givet pote :)
 11. Vejen mod flotmandsformen!

  Tog lige et sødt billede af min bror med mit nyindkøbte pentax super takumar 50mm f1.4 <3
 12. Vejen mod flotmandsformen!

  Har glemt at logge dels fordi jeg har glemt at træne på det sidste. Havde dog en dejlig session med [email protected] i bænkpres den anden dag
 13. Vejen mod flotmandsformen!

  Weekend hos kæresten. Hyggeligt, men ikke så godt for dagsformen. Hun havde vundet sølv til tour de gudenåen på 87 km ruten, og burde derfor være frygtelig slidt. Det viste sig dog, at jeg (med tømmermænd) var i en meget mere sølle forfatning. Hyggelig weekend, hvor vi fik plejet hinanden. Lækkert. Træning både fredag og lørdag, begge af god kvalitet. Dagens trænings: Squat tekniktræning, dybde. singles med 100 kg 10 stk [email protected] kg Fejlede flere løft, fordi jeg mistede balancen lavt nede. Udmærket at få flyttet grænsen lidt. Læg [email protected] kg Leg extensions [email protected] kg Military press [email protected] kg Bænkpres [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected],5 kg Incl. DB bænkpres [email protected] kg Flyers [email protected] kg Cuban press [email protected] Hjem at fylde sig med prots. Arbejde i aften - det bliver lidt hårdt.
 14. Vejen mod flotmandsformen!

  Jamen jeg synes damer er dobbeltplusgode. Forresten rigtig dejlig bodybuilding i dag med nogle folk som sportede en god dagsform og var motiverende at træne sammen med - virkelig optur!