Smokey

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Smokey

  1. Boldspil består af volley og basket, de kigger især på teknik, blik for spillet og evne til at gøre de andre bedre samt kommunikation.

    Svømning består af teknik i bryst, crawl og rygcrawl og kun nogle få baner.

    Udspring er teknik i benspring, hovedspring og et frit spring hvor de ser på din evne til at presse dig selv - spring fra 5'eren hvis man er højdeskræk eller hvis man kan lave andet stilspring.

    Dans er forskelligt fra gang til gang, men der er generel bevægelse og så kan der være salsa, cha cha cha eller anden dans.

    Redskabsgym. er vejrmølle, forlæns og baglæns rulle, håndstand m/u hjælp hvis man kan.

    Andre småting kan forekomme under, men dette er det væsentligste.

    Der er også nogle samtaler/cases, 4 tror jeg, der også bliver bedømt.

    Ved ikke om der stadig er multiple choice, men ovenstående dækker det meste.

  2. Mit spørsgmål er så, om man kan spille håndbold med kun 1/3 af korsbåndet og evt. hvor lang tid der går inden det er i orden. Eller skal man have rekonstrueret et nyt?

    Nogle kan spille håndbold uden korsbåndet, det er dog meget individuelt i hvilket omfang det lader sig gøre - korsbåndet bruges egentlig kun til at holde knæet på plads, når hasemusklerne bliver for udtrættet, så det er meget muligt at du kan nøjes med den 1/3 der er tilbage, og sandsynligvis bedre end at få lavet et nyt - et godt råd vil dog være at lave skadesforebyggende opvarmning både til træning og kamp, samt generel styrketræning af benene. Mht. hvor længe det kan tage, så er det svært at sige, men et halvt år inden du er helt klar, er meget realistisk og det kun hvis alt går perfekt. Det værste du kan gøre er at starte for tidligt.

    vil lige i den forbindelse tilføje at jeg mener at have hørt (kan ikke huske hvor), at det mere eller mindre er ligemeget om man bliver opereret eller ej i forhold til risiko for udvikling af slidgigt. Risikoen skulle vist nok næsten være den samme (correct me , if I'm wrong).

    En review-artikel af Louboutin et al. tyder på at risikoen er større uden rekonstruktion af korsbåndet.

  3. Nej, hvis du har sprunget et af dine korsbånd - f.eks. det forreste, hvilket er mest typisk - så vil der være en tydelig løshed i knæet. Det forreste korsbånd sørger for, at underbenet ikke skubbes frem i forhold til lårbenet ;) ..dog kan en fejlkilde være en reflektorisk sammentrækning af dine hasemuskler, der supplerer korsbåndet, når man tester for løsheden i knæet ved forreste-korsbåndsskader. Dette vil betyde, at løsheden ikke bliver så tydelig.

    Mvh :)

    Ikke nødvendigvis - jeg er blevet rykket i af 3 ortopædkirurger før den sidste, en overlæge, kunne mærke at det forreste korsbånd var sprunget...

  4. Hey Stine

    Efterforbrænding - ja måske...

    Men den er godt nok ikke særlig stor, selv ikke ved meget intensiv træning, mener jeg :blush:

    Jeg har næsten lige så lidt fidus til efterforbrænding som jeg har til fedtforbrændende pulszoner :smile:

    Selv under de allermest perfekte forhold vil efterforbrændingen i døgnet efter næsten en times jernhård træning svare til et halvt æble - eller noget i den stil.

    Så ja, det er en bonus - men det flytter ikke det store :4mewantfood:

    **

    Sall

    "under de allermest perfekte forhold" ligger der en hel del at hente i EPOC, så "et halvt æble - eller noget i den stil" holder ikke på nogen måde.

    EPOC er dog mest udtalt i anaerob arbejde.

  5. Men hvad mener du med at træning ikke er så effektivt i kvindernes kamp mod kiloene? :/ Kan jo ikk rigtigt reducere min kost yderligere. Hvad gør vi så?

    Det er så heller ikke rigtigt - når du først har optimeret din kost, er det kun træningen der tæller herefter, og den er lige så effektiv for kvinder som mænd, selvfølgelig med undtagelse af mænds fysiske overlegenhed rent genetisk.

  6. Jeg er ked af at skuffe drenge.. Jeg har lige været inde på Team DK's testcenter og fået testet både kondital, fedt%, eksplosivitet i koncentrisk fase, modstandskraft i exentrisk fase, laktat i blodet osv... Og der kom samme tal.. 7,3 % fedt ! Og der er ikke for at spille smart med ihh og åhh jeg er på team dk' center, der er bare et ethos-argument (man har eksperter i ryggen-argument). Så mit bud er 2, for der er ufatteligt meget arbejde med muskelkorsettet i badminton. Både i min styrketræningen og selve badmintontræningen..

    Badminton 13 gange ugen + løb = for meget konditionstræning til at hypertrofiere, så er nok derfor six-packen udebliver.

  7. Hold dig til 3 x 10 og kør følgende øvelser i den listede rækkefølge:

    Squat

    Træk til bryst

    Bænkpres

    Leg curl

    Rowing

    Skulderpres

    Læg

    Mave

    Rygstrækninger

    Når du ikke har trænet i længere tid vil biceps- og tricepstræning ikke have nogen nævneværdig effekt, men hvis du har 10 minutters tilovers kan de godt smides ind.

    Fornuftigt at stige i vægt regelmæssigt, men hold dig til 3x10 de første 3 måneder og så kør 3x8 derefter.

  8. Hvor ser du at jeg skriver at manden ikke "må" spise proteinpulver... det jeg skriver er at det er fløjtende ligegyldigt om han spiser blandingspræparater eller ej... det man bør gøre er købe Whey concentrate i bulkpartier gerne fra England da punden er lav i øjeblikket

    Sorry, my bad...

    Men kan nu være fornuftigt nok at finde noget med et højt indhold af leucin, isoleucin og valine.

  9. Det er fuldstændig ligegyldigt... at gå op i den slags er imo at bruge energi på noget der har så lille en effekt i sidste ende at man ligeså godt kan bruge sin energi på andet og mere udbytterigt

    Det er langt vigtigere at have styr på sin kost, træne regelmæssigt, få sovet rigeligt og undlade at drikke alkohol i al fald mere end et par genstande ad gangen

    Forstår ikke hvorfor så mange bliver ved med at tilsidesætte proteintilskuds virkning på træning. Hvis din kost, træning og søvn er lort, så kan pulveret være ligegyldigt, men hvis man i forvejen spiser fornuftigt, træner rigtigt og får nok søvn, så er der helt klart noget at hente.

    Sander -> Aminosyreprofilen er fornuftig nok, men soya protein skal du holde dig langt fra... Du har ret i det er fornuftigt at få flere forskellige slags protein, men lige før træning er whey det bedste, og lige efter er en blanding af whey og casein optimal.

  10. Styrketræning er ikke den mest effektive metode hvis man tænker kcal forbrændt pr. tidsenhed, men hvis man ser på energi forbrændt pr. træningspas kommer det da lige op på siden af hvad en gennemsnitmotionist forbrænder på en mellemlang løbetur(8-10km).

    Jo, det er det faktisk, vel at mærke hvis det udføres på den rigtige måde: complexes uden pause mellem sæt giver den største EPOC og vil dermed give den højeste forbrænding pr. tidsenhed totalt set.

    Alkohol binder fedt til kroppen. Derfor ingen alkohol hvis du vil tabe dig hurtigt.

    Jeg copy paster lige så meget det passer mig.

    Min kur virker, men er ikke for tøsedrenge.

    Er din kur ikke stort set den samme som min. Vil dog ikke anbefale kødpålæg medmindre det er købt hos en god slagter og da kun en gang i ugen

    Der skal ikke spises efter kl 19. Da kun frugt. Og husk vandet dertil.

    Fint at starte dagen med en lille skål havregryn og øko letmælk og rosiner nødder og så to frugter. Men husk at tage et glas iskoldt vand først. Drik rigeligt med vand. Gerne 4 liter hver dag.

    mvh

    mister larsen

    Din kur har helt sikkert virket for dig, men den er jo netop for tøsedrenge: Mænd med en stor muskelmasse ville atrofiere på ingen tid, men det er selvfølgelig også et "vægttab"...

    Lad nu være med at komme med påstande du absolut intet aner om. Det er tydeligt for enhver at du ingen baggrund har i noget fysiologisk.

  11. Kl. 9. indtager du så igen 2 stk. frugt og et glas koldt vand.

    Kl 12. indtager du gerne 300 gram grøntsager, et stk. rugbrød uden fedtstof, 200 gram kylling, kalkun eller fisk som tun i vand, gerne med lidt mayonaise til og to glas kold vand

    Kl. 14 indtager du 2 stk. frugt. og et glas koldt vand

    kl . 16 indtager du 2 stk frugt og et glas koldt vand

    kl 18. indtager du 300 gram grøntsager, 200 gram kylling eller kalkun, fisk. og to glas koldt vand

    kl. 20 indtager du atter to stk. frugt.

    kl. 22 går du i seng drik gerne et glas vand. og hav evt. et glas med koldt vand stående ved siden af sengen til natten.

    En elendig kur hvis du spørger mig. Den med ingen kulhydrater er fin, men noget frugt indeholder også store mængder kulhydrat.

    Mellem kl. 12 og 18 indtages der intet protein - hun dør da af sult i mellemtiden.

    Du må ikke indtage andre typer af mælkeprodukter da de indeholder kuldydrater i stor mængde.

    Har du hørt om ost?!!

    Du må ikke drikke vand der indeholder alkohol, da alkohol binder fedtstoffet i kroppen.

    Det er det vi andre kalder sprut, og det gør dig selskabelig, utilregnelig, ør i hovedet, men det binder sgu ikke fedtstof!!

    6 måltider fordelt ud på hele dagen, alle med grøntsager og protein, så er den hjemme.

  12. Hej

    Jeg skal grundet gentagne knæskader til at investere i en knæbandage der kan støtte sideledbåndene.

    Mit spørgsmål er derfor om donjoy er det ultimativt bedste, eller om andre mærker kan være lige så gode?

  13. Hej MOL

    Jeg skal til at køre min første omgang HST... Jeg har brugt regnearket herfra MOL, og efter at have kigget lidt på det, kom jeg til at studse over hvorfor vægten falder fra 6. uge til 7., da det jo er meningen man skal stige i vægt og ikke falde... F.eks. i 6. uge slutter jeg med 5 x 57,5 kg i træk til bryst, men starter kun med 5 x 52,5 kg i 7. uge... :confused:

    Er det en fejl, eller skal det være sådan..?

  14. Det er primært muskelstyrke jeg skal have, men lidt muskelmasse skader ikke.. Jeg har tabt en smule af mine muskler under min cutte periode..

    Har du nogle forslag til øvelser?

    Muskelstyrke kommer ved et lavt repsantal (1-5) og masse ved et lidt højere antal (6-15), så når du både vil have styrke og masse, skal du nok tage mellem 6-8 stykker ;)

    Squat og benpres vil være et par gode øvelser til benene, men husk også at få overkroppen med :)

  15. For at træne eksplosiv styrke (de hvide muskelfribre) skal du udføre øvelsen (trække/skubbe) så hurtigt som du kan, så du aktiverer nerverne til eksplosive udførelser, og sænke den lidt langsommere...

    Med hensyn til om du skal køre med tunge vægte, kommer det an på om du vil kun vil træne styrke eller om du også vil have lidt muskelmasse...

  16. Hej Aeon

    Jeg har selv lidt af samme problem som dig, men er dog af med det nu... :)

    Af hvad jeg har erfaret fra mig selv, er det bedste du kan gøre, når du har væskeansamlingen i knæet, at holde benet i ro og kun træne overkroppen...

    Når du så er inde i en periode hvor dit knæ ikke fejler noget, kan du træne det, (løb har især hjulpet mig) men sørg for at varme meget grundigt op...

    Man kan få knæet "tømt" på sygehuset, men det vil jeg ikke anbefale dig hvis du kan klare det på anden måde...