215

Medlemmer
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

 1. Vægttab - Krop føles svag.

  Idag har jeg spist 3 skiver brød med makrel også det jeg lige nævnte.
 2. Vægttab - Krop føles svag.

  Det med at sove for at kunne abstrahere for sult var måske lidt overdrevet, ja, jeg har nok sovet længere end jeg plejer, men for det meste har jeg bare har siddet og læst i bøger, spillet osv. Så det jeg mente var at aktivitetsniveauet på en Almindelig dag uden træning har maks været svarende til en person i liggende tilstand (plus minus det der nu skal laves rundt omkring). Kostmæssigt prøver jeg at fordele det således at det 1/3 er kød, 1/3 er grønt, 1/3 et eller andet fuldkorns produkt af en art. (tilfældet med aftensmad idag) Idag var det Noget ala Hakket oksekød, fuldkornsris, squash, peberfrugt, chili og løg. Har nok samlet idag spist maks. 400 gram, og som aktivitet har jeg udført 100 armbøjninger, og for hvergang jeg døde lavede jeg 20 mavebøjninger, og fortsat fra armbøjninger igen.
 3. Jeg har i den seneste tid dæmpet en del af det jeg spiser, for at kunne realisere et vægttab. Som det så simpel er blevet sagt så mange gange, " Det er bare forbrænde flere kalorier end man indtager" Jeg udfra det budskab bygget min kost således op at hvis jeg ikke gør noget aktiv får jeg heller ikke noget mad (Lige bortset fra morgenmad), og gør jeg noget aktiv får jeg mad, selvfølgelig ikke i ekstreme mængder. Det har sådan set virket de første 3 uger, og da jeg normal ikke er særlig aktiv (bortset fra nogle spontane løbeturer) synes jeg ikke det har været det store problem. dog.... Jeg kan tydelig mærke at min koncentration er faldet drastigt, jeg kan godt mærke at mit hoved ikke helt har fået opfyldt sine optimale krav. Denne kost har kun været muligt i og med at mit semester er overstået, og det næste først starter om 2 uger. for at kunne abstrahere for sult har jeg også sovet en del, uden overdrive tror jeg at jeg har brugt 90% af tiden på at ligge i sengen (2x træning om ugen - ( 2 gange - mest pga. muskel smerter)), og de dage hvor jeg har været aktiv har jeg også seriøv været aktiv, hvor her snakker om høj puls i time. derudover..Sidste sommer satte jeg en PR med 100 armbøjninger over 2 omgange ( 50x 2) , hvor jeg nu lige knap nok kan lave 14 (sjovt nok kun armbøjninger et problem..). Jeg kan tydelig mærke at jeg er blevet en del svagere, hvilket jeg sådan set ikke ønsker. samtidig ønsker at jeg jeg at jeg taber, jeg er på grænsen for at være overvægtig. Det skal jeg siges at jeg er på ingen måde render rundt med store "guns" eller er "pumper" for den sags skyld altså jeg ved at fedtet er størstedelen af min krop. På den positive side Jeg kan se at det virker. Jeg har over 3 uger tabt 4 kg. Så spørgsmålet her ... Er det mig som overdriver ang. "abstinenser" og er det den rigtige vej at gå, og er det umuligt at kombinere begge ting på samme tid?
 4. Hvorfor er det bedre med grønt?

  Ahh.. ja, selvfølgelig. Der fordellingen af det grønne og kød som angiver det. I A vil 100% være kød, og i B vil fordelingen være mindre pga. indholdet af grønt , og derved færre kalorier.
 5. Jeg sad sådan lige undret mig lidt hvorfor noget skulle være bedre hvis man tilføjede noget grønt. Jeg kan se det sunde i at man får vitaminer osv. men hvis ens mål er tabe sig, og derved ønsker at kalorie indtaget skal formindskes, så forstår jeg ikke hvorledes det opnås ved at man tilsætter flere kalorier pr. gram??..Forstået på den måde hvis man sammenligher en almindelig portion (A) kødsovs,hvor der intet grønt, udover det som nu kræves for at lave en kødsovs, med en anden portion (B) kødsovs, som indeholder samme ingredienser som før, + ekstra grøntsager. Så ville man hurtigt kunne se at (B) indeholder flere kaloriere pr. gram. Så er det mig som har misforstået noget her, det eneste som ville give er benytte det grønne som erstatning. Grunden til min undren er at jeg læste en af disse "slanke opskrifter", hvor man mente at den ville have en slankende effekt, hvilket ikke helt gav mening med min logik.
 6. Det med at cykle har jeg også problemer med.. Nu har jeg haft så mange andre problemer med mit knæ.. Dette gør det ikke bedre.. hm.. må nok lige få det undersøgt hos min læge..
 7. Begyndte her for 2 -3 dage siden at løbe igen efter en måneds projektskrivning og fastfood spisning... Løbeturen var meget hårdere en forventet, og det mest irreterende nu er smerten.. Jeg ville ikke kalde smerten for skyldes skinnebensbetændelse, da jeg før har prøvet og det som jeg har nu kan ikke sammenlignes med skinnebentændelse. Smerten opstår når jeg bøjer mine knæ med kropsvægt, f.eks. en tur ned ad trapperne kan give vildeste smerter i knæet, hvorimod er opad er der færrer smerter iforhold til nedad. Når jeg løber forsvinder smerterne heller ikke , de er der konstant.. Jeg har også lagt mærke til at smerten har gjort at når jeg løber, så strækker jeg ikke benene helt ud men... det ser ud som at jeg går hurtigt/lunter, hvilket gør at min løbehastighed er faldet drastisk.. Nu har jeg bøvlet med det de sidste 3 dage,.. nogen som kender til problemet og kunne komme noget info?..
 8. puls måler med nike+?

  Hey MOL.. Jeg er startet på løb igen efter at have været i vinterhig, og går derfor igennem skinnebensbetændelse og alt det skidt... Men grunden til at jeg opretter denne tråd er for at høre om nogle kunne anbefale mig en pulsmåler, gerne en jeg kan bruge med Nike+ appen, således at min telefon siger hvad min puls er pr. km sammen med alt det andet?... tænkte det kunne være lidt sjovt at se hvor højt jeg kunne presse min puls.. (selvfølgelig er det ikke noget jeg kommer til at gøre nu med skinnebenbetændelse osv.. men det skal nok komme senere)..
 9. Spise 3 gange om dagen eller?

  Det sjove er dog at jeg er lidt overvægtig.. Så forstår ikke lige hvordan jeg har kunne overse dette ...Det med sukkertrangen kan kan måske have haft en indvirkning.. Har ihvertfald spist en masse æbler i denne uge min. 3-4 som nok er svarende til 2 normale størrelse hvilket nok er normalt.. På den anden side kan jeg se at min første indlæg ligner noget min 3 årig nabo har skrevet, hvilket får mig til tænke om det kan have en indvirkning, hjerneaktivitet?
 10. Jeg har tit opdaget at jeg sommetider bare spiser, selvom jeg ikke er sulten, men bare fordi jeg har en idé om jeg skal spise 3 gange om ugen... Bør jeg spise selvom jeg ikke er sulten, eller bør jeg ikke spise?? f.eks. har jeg idag bare spist et meget lille æble, (dog det bedste jeg nogensinde har spist), bare for ikke at sove med tom mave.. men er dette normalt?
 11. Hjemme/udendørs styrketræning

  Vippen.. du ligger dig på ryggen og bruger din balder som midtpunkt, og derefter bruger dine mavemusker til at vippe dig frem og tilbage.. Arme og ben strakt og bøjet en smule opad..
 12. Nej.. Det var bare første gang.. Det er begyndt at blive mere normalt, og mere smertefrit.. Så tror bare det var begyndersmerter..
 13. De har det fint.. nu skal de bare igennem blenderen igen imorgen..
 14. Haha.. Ja det går bedre.. Jeg kan lige og lige strække dem helt.. men de er blevet mere bevægelige... håber på de bliver fuldt bevægelige imorgen. :D