Peter Larsen

Medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Fra bredskuldret til "kortskuldret"

  Hej Jeg har tænkt mig at løbe 10 km 3 gange om ugen, i håbet om at tabe en masse fedt på kroppen. Jeg tænkte på om hvis jeg tabte en masse fedt, at jeg så også ville gå fra at være bred til at blive slim i kroppen? Jeg har ikke tænkt mig at tage slankekurer eller noget, bare løbe og prøve at spise en masse sundt. Vil det ikke virke? Selvfølgelig vil det tage tid, men jeg er ikke overvægtig.
 2. slanke produkter er det usundt?

  Jeg tænkte på at spise en suppe om morgenen, grøntsager (agurk måske) når jeg bliver sulten, og igen når jeg bliver sulten, ved en 1 tiden spise en suppe, og grøntsager inden aftensmaden som mine forældre laver. ville det ikke være ok?
 3. slanke produkter er det usundt?

  Hej Jeg har lige læst her: http://www.matas.dk/nupo-suppe---spicy-thai-chicken-384-g At man kan tage disse slanke produkter hver dag, men er det ikke for usundt? Eller er det fordi der er tilsat forskellige vitaminer, mineraler at kroppen så ikke mærker noget, om at det er usundt? Og bliver man mæt af dem?
 4. Hej Jeg har sådan cirka regnet ud at jeg kan have 200 kalorier i underskud om dagen, men er det nok til at tabe sig? Ellers kan jeg få 270 ekstra kalorier, ved ikke at drikke 2 dåse sodavand :) Men hvor mange gram taber man så om ugen, hvis jeg har 200 kalorier i underskud hver dag?
 5. Spise grønsager for at tabe sig?

  Hej Jeg vil gerne begynde at cykle og har regnet ud af at hvis jeg cykler minds 2 timer om dagen (60 km), kan jeg tabe cirka 1000 kalorier, hvis det overhovedet kan regne sådan noget ud. Jeg vejer cirka 65-67. Så tænkte jeg på om jeg tabte de der 1000 kalorier, og begyndte at spise grønsager i alle mine måltider. Altså uden noget andet, for fx agurger og peberfrugt har ikke så mange kalorier, så hvis jeg spise mig mæt i dem hver dag, så ville der da ske noget? Men er det usundt ikke at spise andet? Hvad skal man spise for at tabe sig. Er pasta godt? Tænkte på Pasta med pesto og grønsager ved siden af?
 6. Forbrænde fedt hjælp

  Hej Jeg har tænkt mig at købe en motionscykel, så jeg kan tabe fedt på kroppen. Men bliver mine ben muskler ikke størreer og hårdere? Det har jeg ikke lyst til, jeg vil gerne blive tyndere. Og jeg er en faxe kondi og drikker måske 3 dåser om dagen i gennemsnittet, så ja jeg tager mange kalorer ind -.- Er der mon en anden drik der smager godt men med lidt kalorier? For light sodavand smager desværre ikke godt :( MySmoothie skulle være 100%, men hvor mange kalorier har de? Og hvis I kender til et sted med en motionscykel der er virkelig let og kan tæle kalorier jeg har brændt, så send endelig et link :)