simo6653

Medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. S. 5kg Whey Protein

  Selvfølgelig, jeg tager det altid efter jeg har badet efter træning, og vasker altid mit scoop. Proteinpulver er IKKE en fødevare som sådan, det er jo ikke det du definere som en fødevare. Det er stadig kun et kosttilskud, hvilket ikke er en fødevare.
 2. S. 5kg Whey Protein

  Det er ikke noget med om det er slemt, jeg fik kvalme af smagen. - og det er jo ikke en fødevare, det er et kosttilskud, der er en kæmpe forskel på de to ting. Og hvis du ikke har nogen interesse, hvorfor skal du så kommentere på det, du kan jo i bund og grund være ligeglad. No offense. Det er fint nok du er kritisk og alt det der, men det du siger er jo ikke rigtigt. 2 scoops er NADA, folk skal ikke betale fragt osv osv. Du kan sikkert få noget andet billigere på brittiske hjemmesider, men det er jo ikke det samme som det her.
 3. S. 5kg Whey Protein

  Den er jo også splinterny
 4. S. 5kg Whey Protein

  Okay, glem det. Fragten er på 105kr. Så bliver jeg nok nødt til at sige 600 kroner for den bøtte, og så går det lige op med fragten. :)
 5. S. 5kg Whey Protein

  Sønderjylland, tønder, og 500kr. :) Jeg betaler gerne fragt
 6. S. 5kg Whey Protein

  Hej, da jeg ikke kan lide smagen af mit proteinpulver vil jeg gerne sælge eller bytte det til samme mængde bare med chokolade. Det fulde navn af pulveret er "Viking Nutrition Whey Protein". De 5kg jeg har er med jordbær smag. Har indtil videre kun taget 2 scoops.