WilliamS

Medlemmer
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. For få kalorier?

  Stagneret var måske et uheldigt ordvalg - vægttabet vil aftage. http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=61475
 2. Hvordan stopper jeg?

  Du skriver "...der bliver sat slik eller kage på bordet..." Er der kage på bordet, så kaster jeg mig også over det. Kage er godt. Men i privaten har det virket fint bare at lade være med at have den slags i huset. Uanset hvor stor kagelysten så end måtte blive skal der immervæk noget viljestyrke til for at finde overtøjet frem og shoppe efter kage...
 3. Pakkekalenderen kører igen i år

  Thumbs up herfra - en øjenåbner af en kalender... hvem havde troet at den slags gadgets fandtes :-) ... og endnu mere thumbs up eftersom juletemaet er væk!
 4. Smide 10kg hurtigt?

  Nu skal jeg på ingen måde pege fingre af dit projekt... men det lyder simpelthen vanvittigt! Dit knæ er skadet og i forbindelse med genoptræning vil du lette belastningen, men efterfølgende så vil du overbelaste knæet igen (ved at falde tilbage til den gamle vægt) så muligheden for skaden kommer tilbage?...
 5. Emil Thorup - Fims til Tit

  Når man er inde og pille ved så fine mekanismer som muskulaturen og rent faktisk mener at man kan vejlede andre i hvorledes det skal gribes an, så sætter man i min bog godt nok røven i klaskehøjde når fokus ikke er på teknik, teknik og teknik. Jeg håber og beder til at hendes klienter ikke lægger sig på stribe med dårlige knæ og ødelagt ryg hvis de vælger at holde fast i styrketræningen... Om hun så kan motivere er en anden snak, men hvis jeg skulle føre en videoblog af min træning er jeg overbevist om at der blev gået noget mere til makronerne end ellers - uanset hvilken personlig træner jeg end havde.
 6. Kostplan til vægttab og fitness.

  Hvordan skulle det på nogen måde være anderledes fra en "høj intensiv progressiv cykeltur" hvor sveden hagler af dig?
 7. Forbrænde mer' fedt?

  Gå efter den træning du synes er sjovest... Der kan være god fornuft i at lave tung styrketræning, men hvis det ikke siger dig noget at squatte og dødløfte med frie vægte, så brug da tiden i stedet på bodypump, romaskinen, spinning eller hvad der føles godt. Det du synes er sjovest er også det du bliver ved med i længst tid og det du gør i længst tid vil også være det der skaber den største forbrænding.
 8. Kostplan 1200 kcal

  Hvorfor vil du gerne ramme 1200 kcal? Det synes jeg virker meget lavt med et basalstofskifte på godt 1600 kcal.
 9. Styrketræningslog på mobi?

  Det bedste program jeg har haft er "Gym Buddy"... men der bliver ikke udviklet på det mere, så det er røv-grimt (omend stadig funktionelt). Jeg er i stedet selv gået over til FitnessFast. Det er et nyt program der ikke helt er på højde med Gym Buddy, men der bliver udviklet på livet løs og så virker det bare. Der er dog ikke kæmpe øvelsesbiblioteker og et hav af træningsprogrammer - det er alene til at logge dine data.
 10. Vægttabs problemer?

  Først og fremmest godt gået med vægttabet på de 7 kg! Hvis du rent faktisk ikke får mere end de 1000 kcal om dagen og samtidig dyrker den motion du beskriver VIL du tabe omkring de 2-2,5 kg. pr. uge. Når du så alligevel ikke taber dig mere tror jeg umiddelbart der er to mulige svar - enten så er motionen ikke-eksisterende eller intensiteten så lav at kroppen ingenlunde bliver belastet. Alternativt så er dit indtag forskelligt fra de 1000 kcal. I madlog har du mulighed for at indtaste din motion og så indtage de forbrændte kalorier - hvis det er tilfældet så er det måske svaret på at du "kun" taber et kilo om ugen (hvilket vel er ganske fornuftigt)?
 11. Chin-ups - for dummies...

  Super input - Tusind tak for indsparkene! Jeg tror jeg går i krig med at hoppe og lave 45 graders pullups og ser hvad der passer mig bedst ... træningen foregår derhjemme så pulldowns er ikke umiddelbart en mulighed. KRF: Jeg synes netop jeg belaster skuldrene afsindigt meget ved dips da jeg ikke har styrke nok i armene. Ved bench-dips synes jeg netop jeg kan låse skuldrene fast og primært bruge armene.
 12. Chin-ups - for dummies...

  Mine svage arme / overkrop kombineret med en imponerende kropsvægt gør det til noget nær en umulighed at lave noget der kommer bare i nærheden af en halv chin-up. Jeg har samme problem med dips, men der har jeg i stedet kastet mig over bench dips for at komme i gang. Men hvad kunne et godt alternativ til chin-ups være?
 13. Nu er det selvfølgeligt et meget spinkelt datagrundlag jeg udtaler mig på, men både træningen i går og i dag foregik med brændende ben undervejs, men uden ubehageligheder efterfølgende - hvis man vel at mærke ser bort fra trætte ben og ondt i røven... :-) Så det kombineret med at spise mad frem for pulver gør hele forløbet noget mere tåleligt og jeg er overbevist om at det skal være modellen fremover.
 14. Ahh... jeg har vist ikke formuleret mig helt klart - mit bud var et underskud på 1500 - 2000, men det er så ikke helt ved siden af hvis jeg sigter efter de 2500 som er mit basalstofskifte?
 15. Jeg besluttede mig for en måneds tid siden at nu skulle vægten ned på et tåleligt niveau. Jeg er 33 år, 1.97 høj og vejede 152 kg. Jeg havde behov for en hurtig ændring i vægten for at finde- og fastholde motivationen, så jeg kastede mig over Nupo hvilket også har resulteret i at vægten nu er nede på 139 kg. Pulveret smager rædselsfuldt men det virkede, så det var en lav pris at betale. Jeg tænkte at hvis jeg samtidig begyndte at dyrke lidt motion ville det nok på ingen måde skade så jeg snuppede en tur på en crosstrainer med høj intensivitet 5-6 gange om ugen. Det gik hurtigt med sætte belastningen i vejret og det gav heldigvis mere blod på tanden, så nu er jeg hoppet af crosstraineren og over på cyklen så jeg også kommer lidt ud. Men men men... de sidste par dage er cykelturene kommet op på en god times tid og 25+ km hvilket jeg selv er ovenud godt tilfreds med, men nu kommer Nupoen til kort. Jeg kan mærke på kroppen at den har behov for andet og mere end pulver - efter turene har jeg det fysisk dårligt med hovedpine og sitren i hænderne der ikke kan kureres med pulver eller vand alene, så jeg har suppleret op med aftensmad og tænkte derfor at det var springbrættet til at kvitte pulveret da jeg selv synes jeg er kommet dertil hvor motivationen er stor og kroppen har vænnet sig til at der ikke skal spises dobbelt-portioner hver gang jeg sætter mig til bordet. Men hvad skal jeg sigte efter? Jeg har målt min fedtprocent (via målebåndsmetoden her på siden) til 44,9% og ligeledes har jeg beregnet mit BMR og energiomsætning til hhv. 2500 og 4300 kcal som et gennemsnit fra diverse beregnere og formler. Og så til mit spørgsmål - hvor stort et kalorieunderskud skal jeg sigte efter til at starte med? Jeg kan læse mig frem til at 500 kcal er et godt udgangspunkt, men samtidig mener jeg også at jeg har "så meget at arbejde med" at jeg måske skulle stile efter 1500 - 2000? Vil det være sundt / fornuftigt med et underskud i det leje?