WilliamS

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    WilliamS reacted to Ralle in Hvor meget bør man løfte?   
    Jeg er 41 år gammel squatter 200+ og dødløfter 300+, de skader jeg har haft, er stort set alle kommet af at jeg har gjort noget dumt, eller været uheldig. Den eneste skade som kan siges at være direkte træningsrelateret er min skulder, men her gjorde jeg selvfølgelig det dumme at blive ved med at træne på en dårlig skulder, som jo altid gør det meget værre. Med fornuft i træningen kan skulderskader som oftes også undgås.
    Der er selvfølgelig en sammenhæng mellem den mængde man træner og hvor slidt kroppen bliver.
    Jeg har haft en del arbejde, hvor jeg har haft en mange større belastning på kroppen, end det at træne.
    Jeg arbejder som Chauffør, så jeg sidder ofte ned 1,5-2 timer i streg uden de store problemer.
  2. Like
    WilliamS reacted to Schroinx in Nyt mål   
    Paleo/stenalderkost er et marketingsgimmick, og savner evidens.
    Spis efter de officielle kostråd, men mindre kulhydrat og mere protein, og spis så mindre. Drop alkohol, chips, slik, chokolade og hurtige kulhydrater.
    Der er ingen grund til at gøre det til raketvidenskab, for det behøver det ikke være.
    Ang træning, er styrke vigtigst til vægttab, da det er med til at du beholder din muskelmasse, og den har en høj forbrænding, ud over at den er pænere ;-) Fyld på med cardio på mellemdagene til at forbrænde noget mere.
  3. Like
    WilliamS reacted to salt in skade i lænden   
    Hvor ikke bare gå direkte til en fysioterapeut?
  4. Like
    WilliamS reacted to Fame Boy in Smide 10kg hurtigt?   
    Det samme kan siges om amputation, dog vil amputationen faktisk virke.
  5. Like
    WilliamS reacted to Arcus in Hvem sælger fitnessudstyr til private?   
    Det er sikkert brugt nu, da tråden er fra 2001 ;)
  6. Like
    WilliamS reacted to newunruhe in 31,8 kg vægttab på 12 uger .... følg mig :)   
    Et så voldsomt kalorieunderskud giver en katabolsk proces, altså du taber muskelmasse, samtidig med du taber kropsfedt. Det er nærmest uungåeligt ved enhver slankekur. Muskelmassen kan kun vedligeholdes ved fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet modvirker tabet af muskelmasse og der er evidens for at det muligt at fastholde en stor del af muskelmassen under en kur. Der er et forhold mellem tabet af fedt og tabet muskelmasse afhængig af en fysisk aktivitetsniveau og kalorieunderskud, men det er noget der fortsat forskes i. Når det vægttab du ønsker at realisere på 12 uger ikke er muligt så er det fordi du ikke tager højde for at tabet af muskler og tabet af kropsvægt, i øvrigt medfører en reduktion i dit kaloriebehov, dvs at du vil ramme et plateau i løbet af nogen tid, da det for dig vil være næsten umuligt at reducere dit kalorieindtag yderligere, er der kun fysisk aktivitet som mulighed for at komme videre med vægttabet, pga dine rygproblemer er det måske ikke muligt, men ellers ville træning på en kondicykel være ideelt da du der bevæger dine største muskler.
    Der er intet i vejen for at gå efter et vægttab på 2 kilo om ugen, eller 2,5 kilo, men forvent ikke at det sker hver uge. Retningslinjerne om 1 kg pr uge er baseret på almindelig fornuft, men for især svært overvægtige er det muligt at tabe mange kilo kropsvægt pr uge. Det er nævnt flere steder at det er ligegyldigt hvordan man taber sig, det er endda nævnt at et hurtigt vægttab kan være bedre en et langsomt, da ens motivation måske er bedre. Problemet er ikke nødvendigvis væggtabet, men livet bagefter. Kroppen er indstillet på at vende tilbage til sit ligevægtsniveau, den gamle vægt. Blandt andet har man fundet ud af at leptin niveauet, et vigtigt hormon i appetit reguleringen, viser forhøjede værdier hos personer der har tabt sig, de forhøjede værdier er der stadig et år efter vægttabet. Sulten vil altså være en fast ledsager efterfølgende, så derfor er perioden med vægttabet kun en lille del af det. Og du kan være indstillet på at skulle kontrollere dit kalorieindtag i meget lang tid fremover.
    Mht foragelsen over din vægtøgning og din manglende kontrol, så kan et simpelt regnestykke vise hvor nemt det sådan set kan gå galt. Lad os sige du havde taget 36 kilo på over 3 år. Det er 1 kilo pr måned. Hvor stort skal ens kalorieoverskud være for at gaine et kilo fedt pr måned - ja 7000 kcal. Det svarer til et kalorieoverskud på ca. 230 kcal pr. dag, altså 2 bananer eller en mars bar.
    Held og lykke !dit projekt kan lykkes
  7. Like
    WilliamS reacted to salt in Hvad skal jeg gøre ?   
  8. Like
    WilliamS reacted to salt in Hvorfor?   
    Dette er ikke stedet hvor du skal søge råd. Du skal søge proffessionel vejledning.