Gangnamstyle

Medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Kreatin, kulhydrat

  nåå var det et lidt for svært spørgsmål for jer at svare på. tænkte nok i ikke vidste det..
 2. Kreatin, kulhydrat

  Hej jeg har lige købt en pakke kreatin pulver. og jeg kan læse mig frem til at kreatin er godt at indtage sammen med kulhydrat. Men er der nok kulhydrat i en alm. Whey protein shake (35g). eller er der andet man kan blande kreatin op i. jeg vil helst undgå sukker og søde sager.. Ville en god post workout være en banan + kreatin + protein pulver? og igen, hvad for en kulhydrat-kilde bruger i til at intage kreatin med i loading fasen. som ikke er for sukker holdig, gerne lave kcal
 3. Proteinpulver anbefalet

  l
 4. Proteinpulver anbefalet

  Okay takker. Det er jo næsten videnskab at tabe sig :P Men vil protein pulver være en god ide at drikke i stedet for morgenmaden eller middagsmaden fx? :)
 5. Proteinpulver anbefalet

  Hey. Jeg har et spørgsmål ang proteinpulver, som jeg håber i kan hjælpe mig med at få svar på. Jeg vejer 96 kg, 185 høj og er 19 år gammel. Mit mål er at tabe mig 16-20 kg Træner 30 min hård cardio hver dag. Begynder snart på styrke træning hver 2. dag. Arbejder i gennemsnit 7-10 timer om dagen i Butik ( Meget ståenede, gående, og aktiv med at flytter tunge kasser osv ) Min kost/dagsplan ser således ud Morgen kl 07: Rugbrød med kalkun pålæg eller hamburgerryg og 2 dl Cultura og 1 glas mælk Formiddag kl 10 : Rugbrød med fedtfattig leverpostej ( 9% fedt ) + lidt grøntsager Middagsmad kl 13.: 2 rugbrød med laks, enten ørrede, kalkun, kylling, fedt fattig leverpostej. + lidt grøntsager eller et stykke frugt Eftermiddag kl 16 : 1 rugbrød med kalkun pålæg og muligvis lidt grøntsagter TRÆNING kl 18 Aftensmad kl 19 : Hvad den gamle nú lige bikser sammen. Kyllinge frikadeller, Steak, Chili con carne osv. Altid fedt fattigt + Grøntsager Mit spørgsmål lyder så på, om det vil være en god ide at supplere med protein pulver. Eller droppe nogen af de store måltider for at opnå et hurtigere vægttab og så indtage en shake istedet. Ved godt at man ikke skal leve af proteinpulver da man kommer til at mangle en masse andet. Men hvad siger? Hvilke måltider vil være idelle at skippe. og ser min kostplan ellers fornuftigt ud? :-) Håber at høre fra jer :) Mvh.