Glasben90

Medlemmer
  • Posts

    417
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Glasben90 reacted to AlexanderBojsen in Vejen mod A-klassen, cykelturen til Kbh-Asien, tanken om en ironman   
    Hej med jer.
    Dette er mit første indlæg herinde.
    Tanken er at lave en online logbog for mine mål og rejsen mod at nå dem. Jeg har overordnet tre ting, som jeg gerne vil nå inden for de næste 3-4 år (senest år 2020):
    Komme i A-klassen inden for landevejscykling Cykle fra København til Asien et sted (Indonesien, Kina eller lignende) Lave en ironman Jeg kan godt lide at have nogle mål og udfordre mig selv, og derfor har jeg lavet disse mål.
    Jeg er selv cykelrytter og kører i B-klassen lige i øjeblikket, så målet er at tage det sidste skridt og rykke op i A-klassen til næste år.
    Derudover kunne jeg godt tænke mig en længere cykelrejse. Til sommer skal jeg bruge 3-4 uger på at cykle til Madrid, men om et par år, når jeg er færdig med studiet osv., kunne jeg godt tænke mig at tage på en cykelrejse på 1-2 år til Asien et sted.
    Min bror er triatlet og har lavet et par ironman's, og selvom jeg nok altid vil være en cykelrytter, og også synes det er sjovest at være, så skal jeg lige prøve at lave en ironman inden jeg bliver alt for gammel og se, hvad det er for noget, han synes er så fedt.
    Ellers lidt om mig:
    Alexander Bojsen 22 år Bor i Søborg (nord for København) Kører for Amager Cykel Ring og har licens i B-klassen Er uddannet spinninginstruktør og kører ugentligt i Fitness World Læser jura på Københavns Universitet Arbejder som stud. jur hos Købmandstandens Inkasso Service Er medejer af en webshop ved navn http://www.SportsBenzin.dk, som sælger top sportsernæring og kosttilskud, særligt til udholdenhedsatleter Har en nyopstartet blog ved navn http://www.Landevejscykling.dk, som omhandler info om landevejscyklingen - udstyr, træning, kost osv. Håber I vil følge min rejse mod mine mål.
  2. Like
    Glasben90 reacted to Ramius in Ondt i hoved og træning   
    Blackice -> du er absolut den mest tålmodige mand på MOL. Godt nok imponerende!!
  3. Like
    Glasben90 reacted to salt in ½ Ironman om 1 måned   
  4. Like
    Glasben90 reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    Det her er da godt nok noget af en cykletur ...

  5. Like
    Glasben90 got a reaction from LaMotta in Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...   
    Frb. Svømmehal er lort efter kl 16, man får mere ud af tørsvømning.
  6. Like
    Glasben90 reacted to salt in Hvad skal jeg gøre ?   
  7. Like
    Glasben90 reacted to BLACKICE in Fordomme om motionscenter.   
    Hvis du kommer i et kommercielt center, er 75% af gæsterne, eller flere, i samme situation som dig.
    Det er muligt at nogle griner inden i sig selv, men så kan jeg garantere dig for, at der er andre der griner af dem. Når jeg gæste træner i Fitness World fra tid til anden, kan jeg garantere dig for, at dem jeg hyppigst griner af, eller ryster på hovedet af, ikke er "Hr og Fru Danmark" der kommer for at passe deres træning.
  8. Like
    Glasben90 got a reaction from Menholt in Lyskenskade!   
    Helt uvidenskabeligt kan jeg fortælle at jeg har haft enorm succes med brystsvømning for at styrke lysken og jeg har netop også haft lyskeproblemer i forbindelse med fodbold.
  9. Like
    Glasben90 reacted to N Gadegaard in Copenhagen IM - sub 10   
    DuPont, NRGI-Park...
    Som tidligere proklameret havde jeg konkurrence i går. Som jeg også tidligere har skrevet, havde jeg mildest talt ikke høje forventninger til løbet, da jeg overhovedet ikke synes jeg er der, hvor jeg burde være.
    Løbet startede kl 18h00, hvilket ikke er optimalt for mig. Jeg er klart bedst om formiddagen, og synes også at mine ben var halvtunge allerede under opvarmning.
    Jeg fik dog varmet godt op, fandt fokus og stillede mig til start. Jeg elsker det mode jeg kommer i, når jeg skal løbe race. Så er alt udenom helt ligemeget, og jeg sanser ikke helt, hvad der foregår omkring mig. Ved start, var der en der spurgte mig, hvilket pace jeg ville løbe i. "3:45", svarede jeg, hvilket fik ham til at give mig elevatorblikket og en rynken på næsen - jeg ligner åbenbart ikke en, der løber 3:45
    Den første km tikkede ind på 3:30, hvilket var hvad jeg havde regnet med. Den første km på de korte distancer er altid den sværeste at holde ift pace, synes jeg. Herefter tikkede de regelmæssigt ind. Ruten var næsten helt flad, men selv den km, hvor der var en let stigning, gik det planmæssigt. De sidste 300 m. var på rundbanen på Aarhus Stadion, og da jeg kom derind kunne jeg se, jeg havde mulighed for at nå mit mål - 18:30 - hvis jeg pressede på. Det blev en sindsyg slutspurt, og jeg lod benene falde under mig, da jeg kom ind over stregen. To paramedicinere kom hen for at høre om jeg var ok, så jeg lignede åbenbart også en, der havde givet sig.
    Mit ur sagde 18:32, men jeg var fuldt ud tilfreds. Jeg havde presset mit selv, og 2 sek fra eller til gør sgu ikke det store.
    Dagens 2. optursmoment kom så da jeg kom hjem, og tjekkede den officielle tid - 18:30 og dermed ny PR!
    Opv, 2 km
    5 km @ 3:42, 90% HRR
    Afjog 2 km
  10. Like
    Glasben90 reacted to venaN in Mad/drikke efter træning   
    Seriously?
    Bugs: Lad bare vær med at fokusere for meget på kost efter træning. Der er ikke evidens for, at det har nogen gavnlig virkning, at indtage protein/kulhydrat x-antal minutter efter træning. Fortsæt du bare, hvad du har allerede har gang i, det virker åbenbart ganske fornuftigt. 2 kg om ugen lyder dog højt, medmindre du er stærkt overvægtig pt.
  11. Like
    Glasben90 got a reaction from egoland in Gammel begynder på ski   
    Prøv det forum der er inde på skisport.dk der rammer du nok mere den rigtige målgruppe med dine spørgsmål.
  12. Like
    Glasben90 got a reaction from Heikichi in Gammel begynder på ski   
    At det man lærer de første 2-3 dage på ski primært handler om tilvænning til det at have skistøvler og ski på og det foregår ved øvelser hvor man (i hvertfald der hvor jeg har undervist, der er mange forskellige måder at gøre det på) som det allerførste går med én ski på, derefter med to, derefter kører lige ned af en bakke(der er så flad at du stopper af dig selv), derefter lærer plov på første dagen. 2. dagen er med sving og med lidt held om eftermiddagen over til en T-lift.
    Hvis du mener at det er pengene værd at betale en privat instruktør for det så værsgo, jeg vil aldrig anbefale det.
    Det er altid en udfordring at have mange elever på ens hold og 10+ er langt fra optimalt, men jeg vil uden problemer kunne lære 10 mennesker 90 % af det jeg ville kunne lære én privatelev i løbet af de første to dage.
    Du skriver jo også "at køre i slange i en skiskole." og er man først kommet dertil så er privat undervisning en god ide.