Miehan

Medlemmer
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Miehan

 1. En lille historie!

  STORT TILLYKKE med det flotte resultat :) det er super godt gået! Respekt herfra :) Jeg har selv tabt knap 20 kg i løbet af 2012 og. Mangler nu "kun" 4-6 kg, men jeg er nået til et punkt, hvor jeg er gået i stå! Din historie og din tro inspirerer og motiverer mig, selvom jeg ikke vejer over 100 kg, så tak for din historie.. Jeg er sikker på den vil inspirere flere mennesker end du selv regner med :)
 2. Hjælp - 'ny' i det her!

  Jeg vil også sige, du skal skære ned på det kalorieholdige, måske rent kalkunkød fremfor Gordon bleu? :) Derudover tror jeg også du vil kunne vinde meget ved at få fokus på at styrketræne dine lårmuskler med f.eks. Squats med vægt :) jeg er blevet fortalt, at øget muskelmasse øger testosteron niveauet, hvilket øger ens evne til at øge muskelmasse generelt (da du har fokus på biceps, går jeg ud fra du er en mand ;) ) og da lårmusklen er vores største, bær man have fokus på den ;) ham der fortalte mig det, går meget op i træning, så jeg betragter ham som pålidelig, men jeg kan ikke uddybe og andre herinde har nok bedre forstand på det ;)
 3. Hvilken træning

  Det du synes er sjovt, for det er det du bliver ved med :) Styrketræning er godt supplement, da muskler forbrænder mere, jo større de er! Men hvis du godt kan lide at gå ture, sjippe, danse what ever, så er det dersom virker bedst :) hvis du skal tvinge dig afsted til en motionsform så er det svært at beholde motivationen, og derfor bliver det kun sværere at komme afsted! Desuden siger eksperter, at 80% af et vægttab afhænger af kosten, så selvfølgelig er motion en hjælp, da du forbrænder mere, men det afhænger stadig af din kost :) Håber det hjalp lidt :)
 4. 16 årig dreng - Hvalpefedt på arme og knæ

  Jeg tænker lidt om du er sikker , at det er fedt? I den periode jeg trænede mest, fik jeg en muskel lige over knæet, som kunne forveksles med en delle, når den ikke var spændt.. Måske det også er det hos dig? I hvert fald skal du IKKE tabe dig :)
 5. 1300 kcal - hvad skal jeg spise

  Hvis du ser i tråden, så er kostplanerne vedhæftet af Maxwell :)
 6. hjælp til vægtab og træning

  Hvis du er klar på det, så er det faktisk utroligt, hvor meget små ting i hverdagen gør! Du kan f.eks. lave squats, armøvelser eller lignende i løbet af dagen! Hvis du synes det er pinligt, at lave øvelser foran de andre, kan du evt. lave dem på toilettet - lav øvelsen med at sætte dig på toilettet (uden at sætte dig helt - det skal jo ikke være afslapning;) ) og gentag så meget du har tid til i pausen eller til træthed, og så gerne flere gange om dagen :) lav øvelser med vandflasker som vægte! Tag trapperne så oftesom muligt, stå på bussen et stop senere end du plejer, så du går et ekstra stop fremfor at køre :) gå. Nogle runder om skrivebordene! Hvis du bevæger dig hvert 10. minut øges din forbrænding, fremfor hvis du sidder stille :)
 7. Hold i lænden udviklet til...?

  Hej MO :) Jeg har siden midten af januar døjet med et hold i lænden, som resultat af at mig og min hund var uenige om hvilken retning vi skulle i. Jeg har regelmæssigt været ved fys, og dette har også hjulpet, men efter steptræning onsdag stod jeg og smurte mad ved køkkenbordet og skulle så dreje mig væk fra bordet, men der låste hele kroppen fra der hvor holdet har siddet og ned i ballen og helt ned til tæerne. Jeg har siden haft konstante smerter i venstre balle, og trods smertestillende kan jeg ikke få ro for smerterne :( Er der nogle af jer, der ved, hvad det kan skyldes? Jeg har forsøgt at ringe til min fys, og han skulle meget gerne ringe tilbage, men jeg er temmelig frustreret efter så mange dage nu, så prøver også lige her :)
 8. Crosstraining + vægttabsfrustrationer..please hjælp!

  Men hvis du læser det link jeg lagde op, vil du se, at det ikk handler om modstanden, men om, hvor høj din kadence er, og det er ikke det samme som modstand :)
 9. Crosstraining + vægttabsfrustrationer..please hjælp!

  Jeg tænker lidt på, om du har den rigtige forståelse for kadence i forbindelse med crosstraineren? De fleste crosstrainere angiver jo steps pr. min. som er det dobbelte af kadencen :) Se evt. mere her http://iform.dk/traening/kalorieforbraending/saadan-bruger-du-crosstraineren-rigtigt Men man siger jo, at 80 % af et vægttab afgøres af kosten.. Motion gør det blot "nemmere", at indtage færre kalorier end der forbrændes, fordi man jo netop forbrænder mere :) Men hvis du ikke har fokus på din kost, samtidig med din træning, er det jo svært at afgøre, hvorfor du ikke taber dig.. Måler du kropsmål med cm-bånd? For det kan jo afgøre om det manglende vægttab skyldes, at dine muskler bygges op, hvilket kan sløre fedttabet i forbindelse med vejning ;)
 10. Styrketræning ifht. Vægttab

  hvad er dit mål? En fedtprocent på 22 er jo fuldstændig normalt for en pige ????
 11. søvnløshed under kur :S

  jeg har brugt beregneren herinde "dagligt energi forbrug" hvor jeg har tastet dine data (din alder til 25?) og der skal du indtage 2000 kalorier dagligt, for at holde vægten - UDEN motion.. Dvs. med 2000 kalorier og dine gåture på 28 km, vil du TABE dig... Men som der nævnes, bør du ikke tabe dig!
 12. Hold i lænden udviklet til...?

  Okay, det kunne godt være jeg skulle overveje det så :) Tak for svar :)
 13. Hold i lænden udviklet til...?

  Nej, det har jeg godt nok ikke overvejet.. Måske jeg skulle det? Jeg har bare altid haft opfattelse af at en kiropraktor "Kun" sætter ryggen på plads, og ikke "løser" problemet og ikke giver øvelser, for så vil jeg meget hellere til fyssen.. Men min opfattelse er måske forkert? Jeg bor desværre i Randers..
 14. Styrketræning ifht. Vægttab

  Nej, de dage du træner vil jeg mene du skal spise min 2400 kalorier! Men det er ikke så vanskeligt at få mere energi - brug olie/eddike dressing på din salat, spis sødmælksyoghurt i stedet for slanke modellen (man behøver ikke være fedtforskrækket), spis en håndfuld mandler, spis en avokado, put smør på dit brød eller lignende tiltag :) Jeg har lige brugt dine tal til at beregne dit daglige energi forbrug her på siden, hvis du har et stillesiddende arbejde/studie.. Den siger 1980 kalorier.. Så hvis du "kun" spiser dette på de dage du træner, så vil du tabe dig.. Og det har du bestemt ikke brug for! :)
 15. Vægtforøgning

  Det kan vel diskuteres om det er et stort nok spring! 1 kg fedt svarer til 7000 kcal (http://www.frank-merete.dk/Sundhed/Usund_Fed_Kalorier.htm), så for at tage 3 kg på skal du indtage 21000 kcal OVEN i det du skal bruge til basal forbrænding og det du forbrænder ved træning mm. Men når du ikke øger din vægt, er det jo tydeligvis ikke nok :) Hvis du indtager mere end du bruger vil du jo tage på ;)
 16. Vægtforøgning

  Din forbrænding er afhængig af din vægt! Dvs. at det er "hårdere" for kroppen at slæbe rundt på 67 kg i forhold til 71 kg, så når du gerne vil øge din vægt, skal du også øge dit indtag af energi i takt med at du stiger i vægt :)
 17. For meget eller lidt?

  Men der er da også vægt med? Og man bestemmer selv, hvor meget..? Så ved jeg godt der måske er nogen, som ikke tager særligt meget, men det ville de jo måske heller ikke gøre hvis de trænede styrketræning alene.. :)
 18. Boksning

  Jeg er absolut ikke ekspert, men det boksetræning jeg selv går til, indeholder også styrketræningselementer, og hvis din boksetræning også gør det, så skal der selvfølgelig være fokus på, at du ikke overtræner muskelgrupperne med styrketræning dagen efter, da du jo så gør musklerne svagere istedet for stærkere.. Men det ved du sikkert godt
 19. For meget eller lidt?

  Altså forbrænde noget der minder om det dobbelte ved mere effektiv træning? Eller hvad mener du? Nu har jeg kun prøvet det to gange, men der var der stor fokus på squat og lunges f.eks. og er det ikke de mest effektive øvelser til baller og lår eller har jeg misforstået nærmest alt? :)
 20. For meget eller lidt?

  Hvorfor skal man droppe alt træning der starter med "Body-xxxxx"? :) Jeg er selv lige begyndt på holdtræning i FW (før var det kun styrke og crossfit, men da jeg flytter er crossfit ikke længere en mulighed), så jeg har prøvet bodyfit og synes da det var udemærket, men selvfølgelig ikke det sammen som crossfit, men det er jo heller ikke det det prøver at være!? Til Trine1007, du vejer IKKE for meget, men det skader jo aldrig at man trimmer sin krop i form af styrketræning uanset hvor slank man så måtte være :)
 21. kostplans-app

  Tak for info :) Jeg er dog glad rigtig glad for iforms KD og skrev bare indlægget, fordi de efterspurgte ønsker til en sådan app :) Men tak igen :)
 22. Hjælp vægttab..

  Det lyder som en god strategi, MEN! hvis du ikke har været vant til at træne, er det MEGET ambitiøst at ville træne 1-2 timer 5-6 gange om ugen! Dermed ikke sagt det ikke kan lade sig gøre, men jeg ville nok personligt starte med 1 time 4-5 gange i ugen, og de dage hvor du træner, vil jeg mene du skal indtage lidt flere kalorier end de 1400, måske 1600? Det er for at sikre, at din krop får den næring den har brug for til at restituere, så du stadig opbygger kroppens muskler, istedet for at nedbryde dem :) Omkring proteinpulver: det er et fint supplement hvis man vil have det nemt, men man kan sagtens få stillet de næringsmæssige behov gennem kosten, det kræver bare at man spiser det rigtige! Prøv evt. madital.dk, madlog eller iformkostdagbog.dk (jeg bruger selv sidstnævnte og er kun begejstret :) )
 23. Nyt liv / vægttab trænning søges NU ! Østerbro KBH

  Hvorfor ikke melde dig ind i et fitness center? Der kan du få en personlig træner, som kan hjælpe dig med programlægning og hvilke hold, der evt. kunne være gode for dig :) I et fitness center kan du jo både styrketræne, gå til crossfit eller andre lignende hold og konditionshold.. Og med en personlig træner lægger i sammen et program som passer til dig og i kan mødes flere gange og tjekke op på hvordan det går :) Nu er jeg fra Jylland, men det vil undre mig, hvis der ikke er et godt center i nærheden af Østerbro ;)
 24. Vægttab via Styrketræning

  Nu var det ikke mig der skrev om det, men jeg vil gå ud fra, at der menes proteiner fra magre kødkilder (eks. kylling, kalkun, magert oksekød eller lignende) Du finder ikke noget der ligner proteiner i sodavand (om det så er med eller uden sukker). Proteiner kan du også finde i bønner eller linser og mælkeprodukter som ost, fromage fraiche eller skyr :) Når du styrketræner er det vigtigt at få proteiner, for det er det musklerne skal bruge for at kunne opbygges :) Du kan evt. google proteinkilder og finde mere inspiration :) Held og lykke med dit projekt :)
 25. kostplans-app

  Jeg bruger iforms kostdagbog, og den har en funktion, hvor man selv kan taste kaloriefordelingen ind for en madvare, hvis den ikke i forvejen er i databasen.. Det synes jeg er en genial ting, så man kan oprette madvarer der ikke nødvendigvis er gængse :) Det jeg synes iforms KD mangler, er en funktion, hvor man i % kan se hvordan ens fordeling er over de forskellige dage. iforms kan udregne fordelingen i et måltid, men ikke over hele dagen.. Det ved jeg der er mange der er interesserede i :)