EJorgensen

Medlemmer
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About EJorgensen

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 05/28/1996

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Helsingør
 • Interesser
  Cykling

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Cykling på elite plan

Recent Profile Visitors

1,063 profile views
 1. Got legs?

  A: Via A-Team eller kørt VM B: Min 24 point C: op til 23 point D: op til 23 point (Det er valgfrit at vælge D eller C, men de fleste der kommer op fra junior vælger som regel C)
 2. Got legs?

  Man kan ikke kvalificere sig til A via point i Junior/u19, man kan højest rykke i B via point. Hvis man skal direkte i A, skal man enten have en kontrakt med et Team eller have kørt VM.
 3. Vejen mod elite cykling

  Tillykke med 3 pladsen i dag! Kan se at du er oppe på 14 point i B, så hvis du fortsætter burde der være rigelig tid til at nå 32 point og A klassen i år. Hvad tænker du selv om det? Vil du gerne rykke op i A, eller vil du bare blive i B? :)
 4. Got legs?

  Lyder rigtig fedt Kenneth! For at skåne knæet mod kulde, så prøv at køre med bomulds knæbind fra matas. De koster ca 400kr, og dine knæ kan klare alt slags vejr :) Fik forresten kørt mit første point hjem idag i D klassen med en 14 plads :)
 5. Got legs?

  Regner du med at køre løb her til efteråret i B? :) Eller venter du til du har kørt en vinters træning igennem først? :)
 6. Got legs?

  Det er ikke en fejl :) På trods af min lille størrelse, er min spurt min stærke side. Har en maks watt på lige over 1400, og har flere gange holdt ca. 1100-1150 watt over 5sek. Min store ulempe, er at mine watt over mere end lige en spurt, er alt for lave. Så jeg bliver smidt i sidevinden, hvis ikke jeg sidder helt rigtigt før :)
 7. Got legs?

  Hvis man udelukkende ser vores powerprofile, så burde jeg faktisk være bedre end dig. Men mon ikke du stadig ville kunne køre mig midt over :p
 8. Got legs?

  Har lige et spørgsmål omkring C og B klassen :) Ved godt det ikke sådan lige er at svare ja eller nej på det her spørgsmål, men måske du kan give mig en ide. Hvor høj FTP behøver man/ er god at have på i D, C og B klassen. Ved godt man ikke bare kan sige "300 watt = C og 350 watt = B" Men hvad er din vurdering af hvilket niveau er de forskellige klasser, og hvor høj FTP kræves der ca i div klasser. Er selv lige rykket op som 1 års senior, og kører i D. Sidder fint med i linjeløb, og kan køre med om Top 5-10 stykker hvis alt spiller. Men efter den seneste tids mange gadeløb, er ens FTP meget vigtig. Da jeg selv har oplevet at køre de første 10-20-30min omkring min FTP, for derefter af ryge af. Før folk som jeg normalt slår. Jeg tænker det måske er en af disse årsager til det sker. 1. Min FTP er meget lav, selv i forhold til resten af D klassen. Så ryger af når der bliver kørt hårdt i længere end 10-15min. 2. Jeg klare mig meget bedre i linjeløb, fordi jeg har en del erfaring i cykelløb da jeg både har kørt u17 og junior. Hvilket gør at jeg kan sidde med, selvom jeg ikke nødvendigvis er god nok til det. 3. Jeg har en lav Vo2max samt 5 og 1min niveau. Hvilket gør mig til at dårlig gadeløbsrytter? Håber du vil dele lidt ud af din viden, ved at du har kørt licens i et par år samt trænet efter watt i flere år også :) Mine sidste par test har jeg kørt følgene watt. 20min 242 watt 4,17 watt/pr.kg 5min 289 watt 4,98 watt/pr.kg 1min 467 watt 8,05 watt/pr.kg Vejer 58kg
 9. Got legs?

  Tror ikke du skal ligge så meget i den Scott du linkede billede til før, men hvad synes du om deres nye Foil ramme? (Som vel ligner den nye Venge en del, som igen ligner meget Ridleys Noah SL)
 10. Got legs?

  Hvis man har under 5 point, så kan man vælge at starte i D klassen. Og ser det lidt på den måde, hvis jeg er god nok til C, så skal jeg nok også komme derop. Desuden kunne det være fedt at starte sæsonen ud med en sejr eller to :)
 11. Got legs?

  Det er virkelig noget øv med dit knæ! Havde ellers set frem til at køre mod dig, nu hvor jeg er rykket op fra junior. Skulle ellers bare lige have kørt mig fra D og op til dig i B :)
 12. Got legs?

  CK Kronborgs løb bliver ude ved den normale rute ved Tikøb igen :) Det var kun sidste år det var et gadeløb pga. klubben allerede havde tærret på hjælperne ved hold DM lige inden. Men det ser ud til at vi både skal køre mod hinanden til Tour de Charlottenlund og Hvidovre :)
 13. Got legs?

  Damn... sidste uge nåede jeg en af mine hårdeste træningsuger 17½ time/480km, men igen slår du mig med afstand :p Men med den træning mængde du træner, så burde du uden de store problemer køre dig i A næste år. Eller i år med lidt held :) Skal du køre Tour de Charlottenlund? Så kommer vi nok til at køre mod hinanden igen, nu B og Junior :) Nu skal jeg have min revanche, hvor jeg tabte noget stort sidst.
 14. Got legs?

  Omkring træner, kan jeg kun anbefale http://menschmaschine.dk/ som har trænet mig siden maj, og på 2 måneder er min FTP gået fra 177(3,1 watt pr. kg) til 225 watt(4,0 watt pr kg.) + at smide 1kg, samtidig med at jeg er blevet meget stærkere. Han bruger traningpeaks, som din forudsætning var :)
 15. Got legs?

  Så også dig, men var heller ikke sikker på at sige hej :) Synes dog det var lige hårdt nok at køre med jer i C, især ned af bakken da jeg med min 52-14 gearing ikke helt kunne følge med der. Fik kørt løber med 91% af min maks i snit, hvilket gjorde jeg ikke rigtig havde noget overskud nogen steder på ruten.. Hvilket også kan ses på mine data fra løbet.