G.I.Joe

Medlemmer
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About G.I.Joe

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 01/02/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  Nyborg
 • Interesser
  Vægttræning, og for forandringens skyld noget 2.Div basketball..

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Strength and looks..
 1. De fysiske prøver til La policia

  Hey MoOst1a, Det er da great news, næsten for godt til at være sandt Men vi ses på skolen om 13 dage.. Bliver kanon!!
 2. De fysiske prøver til La policia

  Som tidligere beskrevet så holder skolen lukket i hele Juli måned. Derudover tror jeg ikke at der holdes decideret ferier. Skolen er lukket på helligdage, men ellers tror jeg ikke der er tid til ferie. Vi skal jo lære en masse, på meget kort tid :4police: Men jeg ved det altså ikke med sikkerhed, der må dog være politiere herinde som kan svare mere præcist. Sidder her på mit nuværende arbejde og tæller dage indtil opstart og flytning. Det er seriøst den bedste fornemmelse i verden :4thumbup: G.I. Joe..
 3. De fysiske prøver til La policia

  Hej Ya'll, Så er der ikke længe til at nogen af os skal igang, det bliver fantastisk.. Jeg var så heldig at få opfyldt mit 1.Valg Fyns Politi, så det kan ikke blive bedre. Kan dog sagtens forstå hvor frustrende det må være at skulle til sønderjylland, når nu sjælland var det ønskede.. In other news, 5 ugers sommerferie er jo perfekt :4thumbup:
 4. Junkers blandede træning

  Hej Junker, Spændende at følge en kommende kollegas workouts, kom med på det kommende Feb.hold så er det er perfekt! Er der nogen speciel grund til at du søger præcis kickboxing? Meningerne er mange, men det lader til at flertallet af folk med samme beskæftigelse foretrækker BJJ, Judo eller Krav Maga.. Personligt har jeg mulighed for at træne K.M. hvor jeg bor, so K.M. it is Men igen tak for de gode råd i forbindelse med ansøgningen.. G.I. Joe
 5. De fysiske prøver til La policia

  Ang. Ansøgningsproeduren: Jeg sendte ansøgning i slutningen af Aug. Var til første prøve 23/10, holdopg. 7dage senere og afsluttende samtale dagen efter. Fik så det endelige brev om optagelse igår d.13. Det virker som en uendelighed siden jeg sendte ansøgningen, men faktisk er perioden på ca 4mdr. jo opfyldt. Men spørg endelig hvis jeg kan bidrage med noget..
 6. De fysiske prøver til La policia

  Fik også brev idag, er simpelthen så lykkelig.. Hårdt arbejde betaler sig :4police: Tillykke til jer andre der også er optaget, samt held og lykke til kommende ansøgere.. Glædelig jul!!!!!
 7. De fysiske prøver til La policia

  Puha hvor jeg dog håber på gode nyheder denne uge så.. Men du har ret, det kunne blive den bedste jul ever Krydser fingre.. P.S. Tak for info, klasseinitiativ!!
 8. De fysiske prøver til La policia

  Så er dec-holdet kommet igang, men mange af os går stadig og venter.. Nogle dec'ere som har lidt updates, historier m.m.? Tiden går bare langsomt når man glor på postkassen, er man købt eller solgt?? Men tillykke til de nystartede..
 9. De fysiske prøver til La policia

  Eble, Tak for info.. Det er jo bare ikke godt nok, jeg skal jo eksempelvis opsige mit nuværende job med en måneds varsel, ergo er jan. for sent.. Men igen jeg tror jeg skal være heldig for at komme med på feb holdet.. Kan virkelig ikke forstå hvis holdene bliver mindre end forventet, med den fokus der er i øjeblikket giver det jo ingen mening. Nå det var mit ovenstående spørgsmål vi kom fra
 10. De fysiske prøver til La policia

  Så går det snart løs for mange af jer som er optaget på decholdet.. Man er jo ikke misundelig :4whistling: Andre (jeg selv inklusiv) venter stadig på svar omkring feb/maj fordelingen.. Politiet bestræber sig jo på at give besked min to måneder før skolestart, hvilket den opmærksomme læser vil vide er snart.. Så mit spørgsmål må være, hvor længe før uddannelsesstart fik i at vide at i var endeligt optaget? Ja jeg kan jo gå tilbage og se datoen for nogle af jer, men kunne godt bruge info fra folk, som netop har været igennem selvsamme ventetid som jeg og givetvis mange andre også gennemgår.. Ellers kunne det være godt med en skole/tjenesteupdate fra de MOL'ere som er igang (JUNKER, Rommel(tidl.5700'er), BH, Peter Palland m.fl.
 11. De fysiske prøver til La policia

  Mig bekendt skal du ikke betale de 900kr igen, da politiet jo allerede har dine helbredsoplysninger. Dog vil jeg tro at du skal søge indenfor en forholdsvis kort periode, antager at de ikke kan bruge en attest som er flere år gammel..
 12. De fysiske prøver til La policia

  Eble, Jeg går pt og venter på at få tilsendt puljeskrivelsen hvor man også skal vælge politikreds. Ringede til personaleafd. igår og forhørte mig vedr. min skrivelse og spurgte ved samme lejlighed omkring ansættelse til feb/maj. Den venlige person sagde at feb-holdet blev meget mindre end de havde forventet så jeg skulle nok regne med maj. Men eftersom du jo er længere i forløbet kan du jo sagtens være blandt de heldige som starter februar. Jeg har ikke helt opgivet håbet men man skal jo også være realistisk. Finder det lidt mærkeligt at holdene bliver mindre nu hvor behovet for betjente aldrig har været større?! Men lad os få gang i denne tråd på ny, ventetiden er ulidelig så træning & læsning af div. forums er eneste middel pt. Mine karakterer er som følger: Fysik 3 (2 opvarmning, 4 i sprint, bænk & kropshævninger), Samarbejde 3 (3 i alt pånær 4 i social adfærd), Afsluttende samtale 4 Vil SÅ gerne ind og igang..
 13. De fysiske prøver til La policia

  Præsident Ficus, Jeg forstår dine grunde til at rykke teltpælene længere østpå, men havde du påtænkt dig at pendle fra Odense hvis nu ikke sydsjælland var blevet din "hjemmebane"? Loonie, Viser det sig at jeg bliver nødt til at bosætte mig i området så er det et meget nyttigt tip og tak for det. Alle, Eftersom der jo skal udstationeres betjente i hele landet og ikke udelukkende i hovedstadsområdet, så må nogle af jer jo foretage en form for pendleri. Jeg vil meget gerne høre lidt om dette, gerne over pm hvis det er at foretrække Ønsker ikke at fremstå som en spørgejørgen, men i netop denne forbindelse er det jo nok fremgangsmåden.. PFH Tak. Mange hilsner M. Nielsen
 14. De fysiske prøver til La policia

  Hej til alle, Jeg er som mange af jer igang med ansøgningen til optagelse på drømmeuddannelsen. Tråden her har løst ufatteligt mange spørgsmål, tvivl m.m. Det er fantastisk at læse om de tanker, følelser og bekymringer som jeg selv sidder med pt. Jeg har dog et lille spørgsmål vedr. Transport. Hvor mange af jer som allerede er optaget eller kommende ansøgere, har valgt at pendle over en længere afstand? Jeg overvejer selv at pendle fra Odense og ville jo i den sammenhæng lige forhøre mig om hvor vidt andre benytter lignende bolig/transport løsninger?? Ellers kan jeg sige at jeg sender ansøgningen i denne uge og så går det ellers løs.. Ellers er der vist kun tilbage at sige tillykke til de igangværende elever & Pøj Pøj til folk i min situation Mange hilsner fra G.I. Joe aka M. Nielsen
 15. Michael's første log..

  Jørgensen, I've said it before and I'll say again - Nobody dunks on me!! Hverken dig, Thomas Rud eller Jesper Hvam!! Ej skidt med knæet, håber ikke det hæmmer dig i den fremtidige bentræning?? Granhof nævnte at han havde fået til ordre at sende en lussing videre, den nåede aldrig frem. Måske du skulle slå hårdere næste gang??