mfie88

Medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg vil gerne tabe mig

  Først og fremmest vil jeg lige sige at du er jo slet ikke tyk! Din vægt og højde passer fint sammen.. Derudover er du kun 13 år og du er højest sandsynligt ikke færdig med at vokse.. Jeg synes bestemt ikke du skal tabe dig og 1150 kcal om dagen lyder helt vildt lavt for en dreng.. Selvfølgelig er det godt at tænke over hvad man spiser, men det må ikke blive så ekstremt i så tidlig en alder at man lever for så lidt kcal. Mit råd er at du istedet for skærer alt sukker/slik ud af din kost og kun spiser det til særlige lejligheder. Derudover så spis langsomt ved hvert måltid, men husk altid at spise dig mæt. Få lidt mere grønt ind i din kost og drik vand når du skal slukke tørsten.. Det skal nok udligne sig på et tidspunkt :)
 2. Kan man indtage for lidt kcal?

  Tak for svar alle sammen.. Tjaa hvorfor jeg gerne vil ha sunde kalorier indenbors måske fordi det for mig lige så meget handler om at gøre noget godt for min krop.. Men tak for tippet med de flydende kalorier det skal da helt sikkert prøves.. :)
 3. Kan man indtage for lidt kcal?

  Godt så.. tænker at der fx er mange kcal i mandler, nødder osv så det kunne evt være en mulighed for at nå mine 1250 kcal om dagen.. Men tænker så om jeg kommer til at indtage for meget fedt? evt nogle råd til madvarer man kan hapse i løbet af dagen med mange kcal som ikke er usunde..
 4. Kan man indtage for lidt kcal?

  Hejsa I kloge hoveder :) Jeg er for ca. 10 dage siden startet med at tælle kcal inde på madlog.. Ifølge madlog skal jeg indtage 500 kcal mindre end min basalforbrænding hvilket giver mig 1230 kcal om dagen. Problemet er at jeg sjældent når op på mere end 950-1050 kcal om dagen. Spiser 5 måltider i løbet af dagen og føler mig mæt. Har så lige fået afvide at jeg kan risikere at min forbrænding ryger ned pga jeg indtager for lidt kcal.. Det skal siges at jeg kun træner mellem 30-45 min hver dag skiftevis cardio og styrketræning pga min gigt.. Men vil i mene det kan gå hen og blive et problem senere hen for min forbrænding?
 5. Vægttab og råd om træning og kost?

  Rosiner er ok i små mængder.. Desuden er der ca 300 kcal pr 100 g rosiner.. Hvilket er ret meget.. Så hold lidt igen :)