rie1978

Medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. 5:2 kuren - anyone ?

  Ja, det er også lidt det jeg frygter at det kommer til at gå for meget ud og dagligdagen. Men jeg vælger at tro på det kræver tilvænning og at det med tiden bliver lettere at få det hele til at hænge sammen på fastedagene.
 2. 5:2 kuren - anyone ?

  Flot! Har du heller ikke motioneret ekstra under kuren ? Jeg så godt den dokumentar og kan huske jeg tænkte at det måtte jeg prøve. Men så blev det vist heller ikke til mere Jeg er igang med første faste dag i dag og nu er kl. snart 16 - jeg har spist Skyr/æblegrød med hakket mandler og en fersken til frokost. Er oppe på 200 kcal og er faktisk overrasket over, hvor forholdsvist let det er gået. Frygter dog i aften Har bare desværre lidt af hovedpine en del af dagen. Tak for dit link, vil ind og kigge nærmere.
 3. 5:2 kuren - anyone ?

  Læste det faktisk i går, da jeg googlede lidt. Er stadig positiv Ved dog ikke om jeg kan, før jeg har prøvet at leve af 500 kcal på en dag. Men det er vel tilvænning
 4. 5:2 kuren - anyone ?

  Nogen af jer herinde, der har erfaring med 5:2 kuren ? Den er ret ny i DK. Hvor man spiser almindeligt 5 dage i ugen og "faster" = 500 kcal 2 dage om ugen. Jeg er normalt ikke tilhænger af de diverse kure og stiger som regel af når jeg hører ordene ny "trend" og "kur". Ved godt det handler om sund fornuft og kcal regnestykket. Men den tiltaler mig lidt alligevel, jeg er bare ikke så glad for at kalde det kur. Det er en form for livsstil - da man fortsætter med at faste 1 dag ugentligt når man har nået det ønskede vægttab. Så jeg overvejer om det her er noget jeg skal undersøge nærmere og måske starte på.. hvis jeg kan http://www.dr.dk/Nyheder/Levnu/Dinkrop/Artikler/2013/0729120308.htm http://www.b.dk/sundhed/52-opskrifter-til-fastedage Er meget interesseret i at høre andres meninger og evt. erfaringer her ??
 5. Kondital ved index 23.

  Tusind tal for jeres svar :) Ved ikke om jeg helt har forstået det, men hovedsagen er vel også at det ser ok ud. Ville bare gerne vide om jeg lå sådan ok fint eller om jeg faktisk lå lidt godt med konditallet. Fordi jeg er jo interesseret i at forbedre det.
 6. Kondital ved index 23.

  Hej :)) Fik taget mit kondital i dag ved en to punkts test med hjælp af en fysioterapeut. Tallet sagde 40,5 og jeg er kvinde, 35 år - så det ligger fint. Da jeg ligger i lettere overvægts gruppen på BMI, læste jeg lige på Motion Online at mit tal i virkeligheden er højere ? Så prøvede jeg at bruge sidens beregner og kunne regne mig op på et kondital på 49. Kan det virkelig passe at forskellen er så relativt stor ? For så er det jo lidt ved siden af, det som jeg har fået beregnet af fysioterapeuten i dag ?