lola1992

Medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Ustabilt blodsukker?

  Jeg føler ikke rigtig at jeg har noget overskud. Mister hurtigt motivation, til fx at tage en løbe tur. Jeg bliver let irriteret og orker ikke så meget i det hele taget. Jeg vil nok også sige at jeg spiser minimum, men jeg bliver ret let proppet når jeg spiser ..
 2. Færdigretter (Spørgeskema)

  1. Ja, ugentligt 2. Ja/nej 3. 100 kr 4. Køber dem kun hvis de er nøglehulsmærket 5. Ja 6. Ja, ca. 20 kr ekstra 7. Nøglehulsmærket eller thaibox (Nice n easy) 8. Kvinde 9. 16 år 10. Gymnasium, 2.G
 3. Ustabilt blodsukker?

  Jeg er en pige på 16 år som for et halvt år siden ændrede min livsstil til en mere sund en. Jeg føler dog (for tiden) at jeg intet overskud har i løbet af dagen. Jeg føler lidt sløv og springer let træningen over ... Jeg prøver at spise så varieret så muligt og når jeg føler sult. Her er hvad jeg typisk spiser på en dag: - Morgenmad: 2 skiver hjemmelavet havregrynsbrød - med endten; en halv avocado eller hjemmelavet syltetøj. - Snack: 2 gulerødder eller 1 stk frugt - 2 skiver rugbrød med 1 halv avocado (laks og rejer som pålæg) evt. 1 stk frugt - Snack: 1 stk frugt - På vej hjem fra skole: 1 stk frugt - Hvis jeg skal træne: 1 skive brød med syltetøj evt nogle mandler - Aftensmad: Forskelligt alt efter om jeg er sulten eller ej .. Omkring 500-600 kcal Jeg synes selv at jeg spiser rimelig varieret og forstår ikke hvad der skulle være skyld i et ustabilt blodsukker. Jeg spiser "usundt" 3-4 gange om ugen. Det kan fx. 2-4 stk chokolade, 1 lille stk kage osv. Måske spiser jeg ikke nok? Jeg føler mig i hvert fald aldrig sådan i "top form" længere. Jeg har ikke rigtig noget overskud til fx. at tage ud og løbe osv. (hvilket jeg kunne før). Håber i kan hjælpe .. :)
 4. Hejsa, jeg er nu på min idealvægt og har derfor ikke bruge for at tabe mig længere. Jeg ville bare høre om hvor mange "treats" mange kunne tillade sig at spise uden at ens vægt ændres? Et stykke kage 1-2 gange om ugen eller er det for meget? Jeg spiller tennis 6 timer om ugen + kampe og løber interval 2 gange om ugen
 5. Kalorie indtag - motion?

  Okay tusind tak for jeres svar!
 6. Kalorie indtag - motion?

  Okay, det kan jeg godt se .. Jeg har nu prøvet i en uge at spise når jeg havde lyst/sulten, men da jeg vejede mig i morges havde jeg taget 1 kg på. Jeg havde spist godt alle dage plus dyrket motion - havde dog en fredag aften i byen og en lørdag aften hvor jeg over spiste .. Kan det være grunden? Kan jeg allerede have taget 1 kg på af det?
 7. Kalorie indtag - motion?

  Hejsa! Jeg har nu siden januar 2013 tabt 10 kg. Jeg er nu kommet ned på min idealvægt nemlig 52 kg (er 169 cm høj). Da jeg stadig skulle tabe talte kalorier, men det vil jeg helst være fri for nu .. Jeg kunne dog stadig godt tænke mig at vide, hvor mange jeg sådan ca skulle have pr. dag hvis jeg skal have nok energi + holde min vægt. Lige nu så spiller jeg tennis 6 timer om ugen + kampe i weekenderne. Derudover løber interval 2 gange om ugen. Jeg går ca 3 km i alt (til og fra min skole) og laver korte maveøvelser morgen og aften. Jeg har prøvet at bruge de der calculators som beregner ens kalorieindtag, men de siger alle noget forkskelligt (omkring 2000 kalorier). Håber at i kan give mig nogle gode råd :)