Lisbeth_R

Medlemmer
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Lisbeth_R

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 04/07/1981

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Aarhus

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Sundhed
 1. Bokseklub i Valby?

  Anskaf di en selv og hop igang derhjemme kunne også være en mulighed. Tjek f.eks. denne guide. Det koster ikke særlig meget, og så er man sikker på ikke at "falde i" og ikke komme i gang igen (især hvis du skal have meldt dig ind i klubben først etc.).
 2. 10 kilo inden August

  Wow, det lyder som noget af en historien. Men tror ikke jeg kan byde ind med særlig meget, men havde samme problemer med selvværd, så ville alligevel prøve med lidt.Træningen gik for mig meget ud på, at finde noget som jeg holdte af, da på denne måde kunne holde træningen på et højt niveau, også selvom motivationen ikke var der. Forsøgte en masse indtil jeg faldt over boksning, som pludselig fik min interesse. Derfor fik jeg erhvervet mig en boksepude til hjemmet, og pludselig var mit træningsniveau meget højere (ikke fordi jeg anbefaler boksning som sådan, men ideen om at finde det man kan lide). Se f.eks. her til at finde en boksepude. Når det kommer til kosten, og hvis man ikke har særlig meget erfarig med dette, så vil jeg anbefale at man kigger på LCHF, som kan give hurtige resultater og herved motivation hurtigt :-)
 3. Træningsmakker der ikke gider mere?

  Tak for alle jeres svar ! Fandt det blad som du snakkede om DitteNielsen - det var faktisk en rigtig god artikel :-) Men er også begynde at føle at den rigtige vejr er som Retchen - Hvis jeg fremviser mine fremskridt, og på giver hende motivation igennem mig. Så skal jeg bare lige have oppet mig selv :-) - Det andet har i hvertfald ikke hjulpet endnu - så det er næste skridt. Holdtræning har vi været i gang med over flere omgang - men måske vi blot skal forsøge os med noget nyt - for at gøre det lidt sjovere igen. Jeg takker mange gange
 4. Træningsmakker der ikke gider mere?

  Jeg har selv meget svært ved at opretholde motivationen, og besluttede mig derfor i starten for, at benytte en træningsmakker så meget som muligt. MEN, min nuværende makker, som jeg har trænet med igennem en længere periode, gider ikke mere. Mit spørgsmål er så, hvad skal jeg gøre for, at skabe en ny gnist og motivation ved hende? Jeg startede ud med de små hints i starten, og http://www.skaldutraeneidag.dk/, diverse fitness blogs og decideret tvang er blevet benyttet - men jeg synes ikke rigtig det hjælper. Derfor spørg jeg nu jer - har I oplevet denne problemstilling? og hvad var jeres løsning? /Lisbeth
 5. Træningstøj

  Hej Lasse, Nej, den side kender jeg ikke, men jeg synes umiddelbart, at den ser meget fin ud. Jeg handler ofte hos http://www.outnorth.dk/, de har et bredt udvalg både til outdoor, indendørstræning og ski :) Noget specielt træningstøj, du tænker på? / Lisbeth
 6. Ny kondicykel med ergometer

  Hej Grohnheit, Kan se den er udsolgt på siden, er det måske fordi, du har købt den? ;-) Nå, men vil alligevel lige give mit råd. Jeg vil umiddelbart også sige at den lyder fin til husbehov, og det som du skal bruge den til. Men når den er nede i den prisklasse vil den nok ikke helt føles som dem fra fitness centeret. Jeg har denne: http://www.abilicaonline.dk/salg/motionscykler/abilica-stream-ubv-motionscykel/ Den lever godt op til forventningerne, og det jeg skal bruge den til!! Den bliver ikke træls at sidde på, som jeg ellers synes godt kan være problemet med "billige" udgaver. God træning :-)
 7. Pulsur: FT7 eller RCX3

  Synes klart du skal holde fast i det ur, du allerede har! Og se så at få tjekket nogle specifikationer ud, det kan jo ofte mere end vi aner (og nogen gange har brug for) :)
 8. Hvilke høretelefoner anbefaler I til løb?

  Hej Søren Michael Jeg forstår sagtens, hvad du mener. Jeg bruger for det meste mine indendørs. Hvis jeg en sjælden gang imellem bevæger mig ud på en løbetur, skruer jeg aldrig særlig højt op. Jeg bryder mig personligt ikke om, ikke at kunne høre trafikken og hvad der ellers sker. Jeg prøver at finde et stadie, hvor man kan høre begge dele, men der er selvfølgelig mange, der ikke vil kalde det "god lyd". :-)
 9. Hvilke høretelefoner anbefaler I til løb?

  Disse bruger jeg også, så de kan ihvertfald anbefales. Som der også bliver nævnt, så er et jo ikke verdensklasse lyd, men helt fint for mig. Generelt synes jeg, at en "ørekrog" fungerer bedst ved aktiv sport.
 10. Tak for svaret Retchen. Synes bare ikke at det var nok :-) Men ja, tror det skal prøves. Tænkte at der måske var en der var mere bedre for det end og en for det andet. Men til den pris, så skal vi under alle omstændigheder ud og prøve :D
 11. Hej Alle Mig og min kæreste har længe snakket om at købe os en crosstrainer da vi begge ikke altid får tid til at tage en løbetur eller ramme fitness. Jeg har ikke fundet ud af hvilken model endnu, men jeg ville lige høre om der var nogle der kunne give mig en anbefaling på forhånd. Først og fremmest, er der nogle mærker man skal gå efter? Hvor meget skal en crosstrainer koste? går ud fra det også er pris = kvalitet? Skal der være svinghjul foran eller bagpå? Faldt over denne guide, som desværre ikke giver nogle råd til valg imellem dem. Er der en egentlig forskel? Håber der er nogle som kan komme med lidt inputs til valg af den rigtige crosstrainer, eller abre nogle råd de selv gik efter. /Lisbeth
 12. Ideer til konditionstræning

  Hvis du har været glad for at cykle så kan jeg kun anbefale spinning - jeg er selv blevet helt bidt af det. Der får man i hvert fald pulsen op, og især hvis man har pulsmåler på synes jeg det fungere godt - så kan man fokusere lidt mere på sin puls end syren i benene :)
 13. Fordomme om motionscenter.

  Jeg kan sagtens forstå, at du bekymrer dig om det! :-) Men det er altså bare med at være ligeglad, og gøre det, der er bedste for en selv. Jeg tror også det kommer an på, hvilket slags fitnesscenter du træner i. Er der mange på din egen størrelse, alder osv.? Hvis alle de andre i dit center er kæmpe brød, ville jeg heller ikke synes, det var sjovt at være der. Jeg har skiftet center for et års tid siden. I det gamle var der mange meget unge og meget tant, fjas og fnis... I det nye er segmentet lidt ældre (er selv 32 år), hvilket passer mig godt :-) Men som de andre siger, så vær ligeglad med alle de andre og kom igang med træningen! Kom du mon afsted?
 14. Brænder man så lidt kalorier af på løb?

  Jeg er enig med Elvirus, og at det nok nærmere ville være optimalt for dig at se på kosten og ændre den. Fik engang et råd da jeg også selv var på kur af en ernæringsekspert, at selvom du spiser nok så sundt, kan du ikke spise hvad du vil - hvis du vil tabe dig skal du skære ned på mændgen af det du indtager. Hun sagde at i og for sig ville du tabe dig hvis du spiste to poser chips om dagen og intet andet, så længe du bruger mere energi end du indtager (ikke at hun foreslog dette, er jo usundt af andre grunde). Mht. træningen, kunne det være at du ville forbrænde mere hvis du prøvede en anden sportsform, måske spinning? Her forbrænder man i hvert fald rigtig mange kalorier på en time! Hvis du løber den samme rute hver gang på dine løbeture vil din krop også vænne sig til det og du vil falde ind i en rytme hvor det vil blive let for kroppen at løbe de 3 km. Så et råd her ville være at ændre din rute, evt. også ligge nogle bakker ind hvor man spurter etc. så løbet bliver varieret. Det kan måske få dig til at forbrænde noget mere. Held og lykke med vægttabet!
 15. Begynder-tråden

  Jeg har haft stor glæde af artikler, som er at finde her: http://www.abilicaonline.dk/artikler/, da jeg startede op, og har brugt mange af de øvelser derfra. Man kan også downloade en app, hvor man kan træne med interval-træning. Virkelig god tråd, har fået meget inspiration bare af at se den igennem! :)