Poopmaster2000

Medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Reducering af fedtprocenten

  Hvis du ligger de der 500 kcal i underskud, så skulle det jo gerne ske helt naturligt.. Det lyder som om, du gør det rigtige, nemlig kombinerer cardio med styrketræning for at øge forbrændningen + du ligger i kalorieunderskud. Men det er jo så spørgsmålet, om du rent faktisk ligger i kalorieunderskud, når du, som du selv nævner, er en sucker for søde sager ;) Blot en enkelt snickers eller marsbar og så er det kalorieunderskud jo væk. Der skal ikke ret meget til af den slags, før det saboterer det hele. Jeg håber andre kan være lidt mere behjælpelige med gode råd og opskrifter! EDIT: Og husk, jo lavere din fedtprocent er, jo hårdere skal du træne for at tabe dig yderligere. Det er altid nemmest i starten;) Jeg kan ikke lige huske formlen, men google er din ven.
 2. Hvilke høretelefoner anbefaler I til løb?

  Jeg har lige købt de her fra philps http://www.elgiganten.dk/product/tv-radio/hovedtelefoner/SHQ3200/philips-actionfit-hovedtelefoner-shq3200-in-ear-orange De sidder rigtig godt og er super behagelige. Lyden er, som lyden er i hovedtelefoner i den prisklasse - den går an, men er du kræsen skal du vælge noget andet.
 3. Er der østrogener i proteinpulver?

  Når der findes østrogener i komælk, er det så også at finde i proteinpulver lavet på mælk?
 4. diarré efter styrketræning - har jeg lige spildt min tid?

  Men tak for indsatsen trods alt. Det er nok lige sørgeligt nok at bruge sin fredag aften på at google afføring, så jeg glemmer det indtil videre ;)
 5. diarré efter styrketræning - har jeg lige spildt min tid?

  Hej, tak for dit svar. Du har selvfølgelig helt ret. Indrømmet, jeg går meget op i, om jeg har nået mine tal, når ugen er omme, men det var lige så meget af ren og skær nysgerrighed. Hvad sker der egentlig? Er det blot "tom" afføring fra flere timer siden(jeg husker ikke lige passagetiden for normal afføring), der ryger ud? Eller sker der noget ekstraordinært, så hele tarmen tømmes, og alt hvad man har spist i timerne inden ryger med - inklusiv alle næringsstoffer?
 6. Jeg var så uheldig at blive ramt af en seriøs omgang diarré i dag fire-fem timer efter et styrketræningspas. Hvordan er det lige med makronæringstofferne i sådan en situation? Er de røget lige igennem, eller har kroppen nået at optage noget af det?