Mrs K*

Medlemmer
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

 1. Proteinpulver

  Mange tak. Jeg vil gerne have opbygget muskler :-)
 2. Proteinpulver

  Jo helt klart! Nogle gange kan jeg være helt oppe på 93%! Jeg tager en tand tungere end det jeg kan træne "behageligt med". Når jeg feks laver dødløft med kettlebells kan jeg bruge 2x12kg. Bænkpress synes jeg, at 10kg er MEGA hård.. Men man skal lige vænne sig til det 😊
 3. Proteinpulver

  OK - så dropper jeg tanken om proteinpulver :-) Hvad kan du anbefale efter 1-2 måneder?
 4. Proteinpulver

  Hej alle! Jeg er begyndt at styrketræne to gange om ugen - og det føles fuldstændig herligt! Her tænkte jeg, om det er nødvendigt for mig at drikke en shake proteinpulver med skummetmælk? Jeg skal indtage ca 110g protein om dagen, men det kan jeg faktisk ikke nå. Jeg er også på kur, så har ca 1.350kcal at gøre godt for. Er det noget I vil anbefale - hvis ja, hvilket mærke vil I anbefale? Det eneste krav jeg har; det skal smage godt! Har også et tillægs spørgsmål. Er som sagt begyndt at styrketræne, og træner hele kroppen. Jeg laver 3x10 pr øvelse med 30sek pause i mellem, og 1min pause i mellem øvelserne. Er det fint?
 5. Forbrænde mer' fedt?

  En lille update! Jeg er begyndt at styrketræne en dag mere - og de dage jeg ikke styrketræner. Træner jeg hjemme med en kettlebell. Jeg er begyndt at tage frievægte i brug - og er også begyndt at lave bænkpress. De dage, hvor der er for mange fyre ved vægtene, tager jeg brug af maskinerne. På cirka 23 dage, er min fedtprocent reduceret fra 29,9 til 28,7! Og vægten herhjemme siger 58,1kg! Er virkelig overlykkelig! :-) Dog er der stadig langt vej endnu. Vil gerne ned på 20-22% :-)
 6. Forbrænde mer' fedt?

  Jeg vil selvfølgelig arbejde med frie vægte, da det er sjovest. Men synes bare, at det er ret flovt, når de pumpede fyre er ved vægtene.. Også kommer jeg - halvfed - dinglende over til vægtene. Så tænkte, om jeg ikke kan lave de forskellige øvelser med en kettlebell? Jeg takker jer alle sammen for jeres svar. Føler mig helt motiveret!
 7. Forbrænde mer' fedt?

  Lille update til dags træning. Havde desværre kun 30min i dag.. Jeg løb i 17min. Gnm puls 76% (maks 93%, min 49%). Forbrændt 132 kcal. Styrketræning ved maskiner i 14min. Gnm puls 66% (maks 83%, min 53%) og har kun forbrændt sølle 76 kcal.
 8. Forbrænde mer' fedt?

  Håber da, at jeg ror rigtigt.. Strækker mine ben helt ud, og trækker håndtagene så langt tilbage til min ryg er strakt?
 9. Forbrænde mer' fedt?

  15min løb, 15min roning og 30min styrketræning - træner kun en time? Er det for lidt eller meget?
 10. Forbrænde mer' fedt?

  Det vil sige, at du hellere vil anbefale at jeg styrketræner ved maskinerne, end BP? Er 2x15 pr maskine nok til at forbrænde fedt?
 11. Forbrænde mer' fedt?

  Mange tak! Føler mig helt motiveret! Jeg har prøvet at lave en plan over min træning: Onsdag: bodypump (holdtræning - Bodypump er for dig, der gerne vil både se og mærke resultater. Vi arbejder med simple frivægtsøvelser koreograferet til kanon motiverende musik for at styrke og opstramme alle kroppens muskler). Er det noget I vil anbefale? Lørdag: løb + roning og styrketræning på maskiner Søndag: spinning
 12. Forbrænde mer' fedt?

  Mange tak for jeres svar! Okay - jeg må styrketræne lidt oftere. Men hvilke øvelser vil I anbefale, og hvor mange sæt af gangen? Det skal siges, at jeg ikke har trænet før, så alt er nyt her :-) Hvad med cardio og roning? Er det noget jeg burde bruge mindre kræfter på? Spinning kan jeg kun gå til en gang om ugen - desværre :-( Hvad synes I om min kost?
 13. Forbrænde mer' fedt?

  Hej alle! For snart 11 måneder siden fødte jeg vores dejlige datter! Desværre tog jeg 28-30kg på i løbet og graviditetten, og mangler kun 3,4kg for at komme ned til min før-graviditetsvægt og 5,4kg til det ønskede vægt. Dér hvor de sidste kg sidder fast, er ved maveregionen (side- og mavedeller). Jeg er begyndt at gå til spinning en gang om ugen, og 2-3 gange om ugen konditions-træner og styrketræner jeg. F.eks. 25min cardio, 10min roning og sidste 10min ved træningsmaskinerne, hvor jeg træner ryg og mave. Jeg er 160cm og vejer 59,4kg. Jeg indtager dagligt ca. 1350 kcal. Som udgangspunkt spiser jeg meget sunde, fiberrige og proteinrige måltider. F.eks. så min dag således ud: Morgenmad: Havregryn med skummemælk og lidt kanel over (224 kcal). Mellemmåltid: 1 banan og 1 æble (172 kcal) Frokost: To skiver stenalderbrød med to skiver ost og skyr med bær (370 kcal) Mellemmåltid: Pastasalat (137 kcal) Aftensmad: Kyllingbryst med masser af grønt (450 kcal) Igår så måltiderne således ud: Morgenmad: Yoghurt med banan/pæresmag (low sugar) med all-bran (fuldkorsflager) (229 kcal) Mellemmåltid: 1 banan og 1 Nupo meal replacement bar (289 kcal) - lige efter spinning. Frokost: 1 kartoffel, fiskefrikadelle, couscous, skyr, kakao skummemælk og 2 skiver rugbrød (504 kcal) Mellemmåltid: 1 banan og 1 æble (164 kcal). Aftensmad: Kyllingbryst og kongerejer med masser af grønt (750 kcal) Træning: Spinning i 55 minutter - forbrændte 650 kalorier. Jeg prøver at undgå at indtage kulhydrater dagligt - får pasta, ris eller kartofler hver anden dag. Jeg drikker for det meste kun vand - hver 4. dag indtager jeg et glas juice eller kakao. Og hver 3. dag kan jeg finde på at drikke Pepsi Max eller Zero. Mit spørgsmål er så; Hvordan skal jeg træne for at forbrænde de sidste fedt jeg har rundt om maven?
 14. Pulsur: FT7 eller RCX3

  Hej alle! Jeg har fået et Polar RCX3 pulsur i gave - og er rigtig glad for det. Primært bruger jeg det kun til at måle min kalorieforbrænding, dog er jeg småt begyndt at læse omkring de andre features, så jeg også kan få gavn af dem. Tilfældigvis læste jeg om Polar FT7, og urets Energy-Pointer funktion; "Hvis du ønsker at forbedre din kondition eller forbrænde fedt, er Energy Pointer en let anvendelig funktion, der giver et visuelt billede af din trænings primære virkninger, så du kan fokusere på det, du ønsker at opnå". Og det er lige præcis denne funktion, der tiltager mig mest, og vil motivere mig mere. Mit primære mål er at forbrænde mest mulig fedt. Selvfølgelig vil jeg også op i kondition, men det kommer som anden prioritet. Jeg træner for det meste cardio, roning, styrketræning og spinning. Så folkens - hvad kan I anbefale mig - sælge mit RCX3 også købe FT7?