Løberen.

Medlemmer
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

 1. Skade?

  Hej alle Jeg fik forleden pludselig en skarp smerte i højre inderlår under træning. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvor smerten kommer fra, bortset fra at det føles som om, smerten sidder samme sted som på billederne, samtidig med det også gør ondt i hoften og lænden. Først ignorerede jeg smerten og blev ved med at træne, men tidligere i morges kunne jeg mærke smerten igen. Jeg har prøvet at google mig frem, og det ser ud som om, det kan være en skade/overanstrengelse i lysken, men jeg tør ikke drage nogle konklusioner, så jeg håber derfor, der er nogen af jer, der ved noget om det? Vil det være bedst at forholde mig i ro? Edit: Har lige lagt mærke til, at når jeg krydser det højre ben indover det venstre, er smerten utrolig skarp, men når jeg bevæger låret til højre side (løfter det til siden), gør det ikke lige så ondt.
 2. Fullbodyprogram - hvordan ser det ud?

  Mange tak for dit svar! Jeg er meget ny inde for styrketræningsverdenen, så det er dejligt med et beskrivende og behjælpeligt indlæg. Når du skriver til sidst, at jeg kan bruge resten af tiden på andre øvelser end dem, du har nævnt, vil det så betyde, at mit fokus skal være på basisøvelserne, og at jeg så kan fokusere lidt på isolationsøvelser bagefter, eller skal jeg helt droppe dem?
 3. Hej alle Jeg har lavet tre forskellige fullbodyprogrammer, som jeg har tænkt mig at køre skiftevis, men jeg vil gerne høre jeres mening om, hvordan de ser ud? :) Stående sideløft Stående bicepscurl Dips Pull ups Torso rotation Leg raises i ribbe Hip adduction Dødløft med strakte ben Bænkpres i Smith-stativ Arm curl Cable lat pulldown Squat i Smith-stativ Leg curl Back extension Ab crunch Russian twist med bold Bænkpres med smalt greb i Smith-stativ Biceps cable curl Cable rows Lat pulldown Liggende leg raises Glute kickback i maskine Leg press Reverse lunges Kom endelig med forslag til forbedringer :)
 4. Hvad skal jeg fokusere på?

  Jeg kan godt se, hvor I vil hen med det, I siger. For når det er den perfekte uge, får jeg trænet 5 eller flere gange, men jeg har jo også uger, som alle andre, hvor tingene ikke lige går, som man gerne vil have. Tak for jeres svar! De er meget brugbare :)
 5. Hvad skal jeg fokusere på?

  Mange tak for jeres svar! Jeg går i et fitnesscenter, og jeg elsker det! Det er nok kosten, det går galt ved, for jeg træner 3-5 gange om ugen, dog mindre i stressede perioder. Jeg må indrømme, at jeg har en meget sød tand, og at det nemt tager overhånd med de søde sager, så jeg er opmærksom på, at jeg skal fokusere meget på min kost! Men endnu en gang, tak for jeres svar! :)
 6. Hej alle Jeg har flere gange prøvet at komme i gang med vægttab, men der har været så mange ting, at det aldrig rigtig er blevet til noget. Det er dog slut nu, for nu har jeg tid og overskud! "Problemet" er bare, at jeg er lidt i tvivl om, hvordan jeg skal lave mit træningsprogram, når jeg gerne vil tabe mig 10 kg. Skal jeg fokusere på cardio eller styrketræning, en blanding af de to og i så fald, hvor lang tid af hver? Håber I kan hjælpe :)
 7. Hvilket pulsur?

  Er der flere, der har forslag? :)
 8. Hvilket pulsur?

  Tak for svar! :)
 9. Hvilket pulsur?

  Jeg har løbet i 2 år, men jeg holdt en pause over vinteren, og nu er jeg begyndt igen :)
 10. Hvilket pulsur?

  Hej med jer Jeg er begyndt at løbe igen, og da jeg er blevet så glad for det, har jeg overvejet at købe et pulsur for at forbedre min gennemsnitstid. Problemet er bare, at jeg næsten ingen forstand har på disse ur. Jeg vil derfor bede om jeres hjælp :) Jeg søger et ur, der kan måle kcal, puls, tid, gennemsnitstid og antal km, men jeg har dog også et krav om, at det ikke skal koste for mange penge(1500 og opefter). Jeg håber, I kan hjælpe mig! :)
 11. Hvordan stopper jeg?

  WilliamS: Det er bare nogle gange svært, når man bor med andre, der køber det, men ja, du har ret :) Det er bare så svært, når man først er kommet ind i en dårlig vane ift. slik og usunde sager. Det er nok bare bedst for mig at holde mig væk fra fra usunde sager et stykke tid, så jeg får styr på min sukkertrang. Har I gode forslag til, hvad man kan gøre eller spise, når sukkertrangen melder sig, så man ikke faldet i? :)
 12. Kostplan til vægttab

  Tak for svar Det er lidt forskelligt, hvad jeg plejer at spise, men starter som regel ud med skyr med bær og nødder til morgenmad, rugbrød med pålæg(kylling, kalkun, laks osv), grøntsager såsom agurk, rød peber, selleri, gulerødder, tomater osv., så går det tit galt, når jeg kommer hjem fra skole, hvor blodsukkeret nok er lidt lavt, så der spiser jeg også noget, og så spiser jeg aftensmad. Jeg drikker kun vand, minimælk og grøn te :) Ja, det er vildt svært at stoppe med slik og kage, men jeg kan også mærke, at min krop ikke kan lide det, så jeg må tage mig sammen og stoppe :)
 13. Kostplan til vægttab

  Hej Jeg vil gerne i gang med at tabe mig, men jeg må indrømme, at jeg er ret lost ift., hvor mange kcal jeg må indtage, hvis jeg skal tabe mig, og også hvad jeg skal spise til de forskellige måltider. Jeg er en pige på 170 cm høj og vejer ca. 65-67 kg, og jeg er begyndt at tage mere og mere på de seneste par år. Jeg dyrker motion 2-4 gange om ugen. Nogle gange mindre, nogle gange mere. Jeg er også begyndt at indtage for meget kage og slik, hvilket jeg gerne vil stoppe med, da jeg før i tiden var rigtig god til at holde mig fra det. Jeg er næsten lige startet i fitnesscenter, så hvis der er nogle, der også ligger inde med et træningsprogram, må I meget gerne dele det. Jeg har ikke råd til en diætist, så det er udelukket, men kostplaner modtages meget gerne :)
 14. Hvordan stopper jeg?

  Mange tak for svar :)
 15. Hvordan stopper jeg?

  Altså jeg er ret sikker på, at jeg på ingen måde har en spiseforstyrrelse. Det kan godt være, jeg formulerede mig forkert. Det er ikke sådan, at jeg overhovedet ikke kan holde op, for det gør jeg, men det irriterer mig, at jeg ikke kan tage et stykke kage og så er dét det i stedet for to eller tre stykker kage. Til gengæld tror jeg du kan have ret i, at jeg spiser efter en for stram kostplan, for jeg prøver virkelig på at undgå sukker, og jeg har svært ved at tillade mig selv at spise usundt en enkelt dag, så det kan selvfølgelig være en mulighed. Tak for svar :)