emilo

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by emilo


 1. Hej

  For 18 måneder siden trådte jeg forkert i et par nike free med indlæg i fodsvangen, hvilket resulterede i at tungt, forkert tråd med vrid indad (følte at hælbenet og rullebenet stødte hårdt sammen - https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/knogler-muskler-og-led/illustrationer/tegning/ankelskelet-fra-ydersiden/)

  En MR-scanning, som blev foretaget efter seks måneder, viste ikke tegn på alvorlige skader. Men min smerter er blevet værre siden da. Er der faktisk det meste af tiden ved normal gang. Jeg har slet ikke været ude at løbe eller noget i den stil siden skaden. 

  Har prøvet fys genoptræningsøvelser og en enkelt tur til osteopat uden resultat. Får nu foretaget ny MR scan for en second opnion inden evt.  operation.

  Med tider har ømheden i anklen medvirket til forkert gang og ømhed i hofte og balde. Det er blevet, som om mit venstre ben er længere end det højre - må være opstået en skævhed pga anspændthed.

  Mine spørgsmål:
  Har nogen her på forummet erfaring med operation af bruskskader i anklen? Hvad har resultatet været?
  Har nogen erfaring med opstået skævhed i hofte, så det ene ben føles længere end det andet - i så fald - hvad har I gjort ved det?

  vh. Emil Petersen
   


 2. Hej med jer

  Jeg render rundt med et løberknæ og en lille revne i menisken, som betyder, at jeg skal have fundet mig en fysiosterapeut, som kan hjælpe mig godt i gang med mine genoptræningsøvelser,
  Hvis der er brugere her på siden, der har haft gode erfaringer med en fys, der ved noget om knæet og løbeskader, så må I meget gerne smide en anbefaling her i tråden.
  vh emilo

 3. Det lyder rigtig meget som et løberknæ - altså en overbelastning, irritation eller betændelse i en af de sener som hæfter fra lår til knæet. Jeg døjer selv med noget, der lyder meget som det du beskriver, og der er ikke andet for, end at droppe alt cykling, løb osv og opsøge en fys, som kan give dig nogle øvelser - hvis ikke de virker efter en ti uger, så er det sygehuset hvor du kan få en blokade.