Krumborg

Medlemmer
 • Content count

  2,714
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Krumborg

 1. Foamroll og udstræk?

  Kommer helt an på hvad træning består af, hvilken type udspænding der udføres og hvad ens fysisk udgangspunkt er.
 2. Foamroll og udstræk?

  Både forebyggende og aktivt mod DOMS, forkortede og stive muskler eller fascier; og arvæv i muskler og fascier(fx efter en fiber, blå mærker eller andet.)
 3. Konkurence BB

  Du begynder at drikke 1 L vand hver 2 time, efter en dags tid begynder du at pisse næste ligeså meget ud. Efterhånden som du øger denne omsætning af væske, pisser du også mere. BUM, 5. dag stopper du all the sudden med at drikke, men omsætningen er stadig i gang og ved at time det rigtigt, får du pisset så meget væske ud af kroppen som muligt.
 4. Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...

  Notér løbende: Hvor kraftig den fremkalde smerte er fra 0-10 Hvor meget der skal til at fremkalde den Om den forsvinder efter endt aktivitet Både under de 14 dage her, men specielt når du begynder at progredierer din træning efter. Lyder mærkeligt at fyssen ikke kan komme det nærmere end en betændelsestilstand - kom han ind på hvor det var henne/hvilken struktur? Ellers kan jeg anbefale Mikkel A. Pedersen fra Fysiq på Løjtegårdsvej på Amager. Han underviser i knæ inden for idrætsfysioterapi.
 5. Protein på den nemme måde!

  82% whey protein 41 gram protein, 3 kroner.
 6. Vægttræning og korrekt teknik.

  Han åbner op i hoften ved at stå sådan. Derved squatter han ned mellem benene, fremfor på benene.
 7. Løber knæ og brug af ipren/voltaren

  Faldt lige over den her, side 18: http://fysio.dk/Upload/graphics/PDF/Fysioterapeuten/Fys_2002/fys-14.pdf
 8. Styrkning af psoas' inderbane

  Hvis øvelsen ikke fungere for dig, så kontakt din fys. Det er hans/hendes opgave at finde øvelser der virker og virker for dig.
 9. Løber knæ og brug af ipren/voltaren

  Jep. Det fungere suverænt. Korrektion kræver at man har en terapeut til at lægge tapen ret ofte, og er derfor sjældent en mulighed for andet end sportsfolk der har folk/stab omkring sig med kompetence til dette. Nej da. Jeg fik fjernet mit eget løberknæ kun vha af stræk og foamrolling. Gav dig bare flere muligheder
 10. Løber knæ og brug af ipren/voltaren

  Løberknæ kaldes også "tractus iliotibialis friction syndrome", og er derfor allerede meget specifik. Det er et senespejl på lateral siden af låret, der hæfter under knæet. Den løber henover et knoglefremspring på underbenet, som kan udløse smerte hvis senespejlet er for stramt. Du skal i gang med foamrolling, kagerulle, udstræk og massage(MFR + triggerpunkt).
 11. Er begyndt at ryste på hænderne.

  Gogo gadget doktor!
 12. Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...

  Okay. Og hvordan går det nu? Hvis du ikke får kigget på det og profylakset den ordentlig af, kan det jo gå hen og blive værre. Sportsfyssen på Østerbrogade ved søerne var udemærket da jeg havde korsbåndsskade.
 13. Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...

  Hvem er din fys? Har han ikke nogle kollegaer han kan sende dig til hvis han ikke selv kan finde noget? Enkeltmandsfirma?
 14. Kinesio Taping - er det magi eller mest fashion?

  Jeg har anvendt det i klinisk praksis nogle gange. Har ikke selv taget kursus endnu, men agter at gøre det. Jeg ser stor klinisk effekt af det, både de få gange jeg selv har anvendt det på patienter, og også blandt andre studerende og terapeuter. Det er godt til at forbedre ødemdrænage og nedsætte smerte, men det er ved facilitering det virkelig batter. Desuden, så ser det jo dumt ud?
 15. Squat eller ej

  Tung bentræning er gud. Squat er bare en af måderne.
 16. Forreste korsbånd overevet, meniskskade

  Læger er inde over diagnosticering, kirurgisk og medicinsk behandling og kan stille en prognose ud fra diagnose sammenholdt med statistikker. En fysioterapeut vil være inde over diagnosticering og genoptræningen, og vil bedre kunne fortælle dig hvor du står, vurderet ud fra din stabilitet, styrke og andre evt biomekaniske faktorer omkring knæet. Dette er meget individuelt. Tag fat i en fys i privat praksis. Du siger du spiller på højt niveau, så træner eller klub kan sikker anbefale en.
 17. Overpronation og knæsmerte

  Det er meget normalt at der er sammenhæng mellem overpronation og valgusstilling i knæet. Få taget en løbetest der tager højde for din pronation, så får du så skoen passer. Derudover skal du trappe så langt ned for din træning, så du ikke længere har smerter, og først langsomt progrediere igen, når du har fået ordentlige sko og er smerterfri. Hvis du ikke passe på kan, du hurtigt få kroniske gener i akillesene, knæ eller svang.
 18. Trappetræning på Riget …

  Trapperne er måske heller ikke så gode til træning. Når dørene til opgangen åbner op, blokerer de ens u-turn, så der kan godt komme mange irriterende stop.
 19. The Gym

  Der er masser af kæder, der både kan smides på BB's eller om nakken. Ved ikke hvor mange kilo der er. Har endnu ikke set en prowler dernede, tror ikke der findes en. Men vil gerne spørge videre for dig når jeg kommer derned i næste uge, medmindre andre er hurtigere on-site.
 20. VL sko sælges!

  Størrelse?
 21. Back To The Weightlifting!

  Jeg ville lade din hånd bestemme tempoet og ikke kalenderen Medmindre du har en karriere/liv foran dig, hvor brug af højre hånd synes ligegyldig, ville jeg kaste alle våde VL-drømme væk de næste par år. Det er trods alt kun en hobby.
 22. VM 2010

  Oversigt over kampdage, tidspunkter, gruppeindeling og tv-kanaler: http://indkast.dk/index.php?turnering=6&side=vm_2010_kampe&topic=FIFA%20VM%202010
 23. Back to basics.

  Full contact twists.
 24. Back to basics.

  Snatchgrip DL, GHR, FSQ, FCT, Ab wheel, div. plankevarianter. Foamroll, dynamic stretch, mobilitet. edit: OH Squat ftw
 25. Hvem snupper et warn for at beefe Keld til et ban?