armamix

Medlemmer
  • Posts

    209
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    armamix reacted to Retchen in Hvad laver du mellem dine sæt?   
    I er nu søde!
    Jeg supersætter, når det er muligt, typisk i mindre øvelser. Og ellers gør jeg mig til for de mænd, der holder pause mellem deres sæt.
  2. Like
    armamix got a reaction from Dr. Durden in Ubehagelig oplevelse med Fitness World!   
    Nu ved jeg ikke om en dopingmistanke alene kan være grundlag for udsmidning ifølge FW, men en anden af FW's regler siger: "Personalets anvisning skal til enhver tid følges og står ikke til diskussion.", så selv om det kunne være rart med en forklaring, så har man altså ikke krav på en.
    Dog giver jeg dig ret i, at det er mærkværdigt med de påståede fremsendte anbefalede breve, som I ikke må se hverken kopier af eller kvitteringer for.
  3. Like
    armamix got a reaction from KasperBC in Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.   
    TV-tip: I aften (lørdag d. 3/11 kl. 21.37) sender DR2 et program med titlen 'Igennem helvede på to hjul'.
    Race Across America
    En film om cykling, når det bliver ekstremt. For hvordan klarer man at cykle dag og nat godt 5000 km tværs over USA, gennem 14 stater, over 4 tidszoner, i 46°C igennem ørken og over bjerge og med søvnmangel som medpassager?
    Den engelske familiefar Jim Rees har et indbygget konkurrencegen og må gøre forsøget i det, der kaldes verdens hårdeste cykelløb og selvfølgelig også samtidig forsøge at slå den engelske rekord. Vi er med på de amerikanske landeveje både når det går op og ned.