AarhusUniversity

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AarhusUniversity

  1. Hej alle

    På torsdag d. 4. juni afholdes et arrangement om doping og antidoping i Utzon Center på havnen i Aalborg. I den anledning vil TV2 Nord være til stede for at lave et tv-indslag, og jeg søger derfor en person, som har overvejet at tage steroider i forbindelse med sin træning. Arrangementet foregår fra kl. 14-17 i Aalborg, hvorfor det vil være en fordel at du er fra lokalområdet. Dette er en unik mulighed for at nuancere debatten og fortælle om hvilke motiver (både for og imod) der ligger bag træning med steroider.

    Jeg vil gerne påpege at det på ingen måde er intentionen at udstille personer, der har overvejet eller seriøst overvejer steroider. Det er heller ikke et forsøg på at forherlige brug af steroider. Personen skal således blot fortælle om sine egne tanker omkring det.

    Hvis det har interesse kan du ringe på 25 20 09 27 eller sende en mail til [email protected]

  2. Hvis du har fulgt med her i adskillige år hvorfor logger du så ikke ind med din bruger? :)

    Skriv til Kauf - ingen ved om det er krudt eller hybejuice han er på.

    Ups. Jeg har aldrig haft en bruger her på siden. Det er en fejl. Jeg har kopieret teksten direkte fra samme opslag på bodybuilding.dk. Det er dette forum jeg henviser til. :)

    Min fejl. Der er nu ikke noget hemmeligt over min bruger, og jeg mindes heller ikke at have debatterer/skrevet noget, som kan påvirke hvorvidt informanter ønsker at deltage. Men for god ordens skyld oprettede jeg en ny profil med samme navn både her, på bodybuilding.dk og på musclezone.dk. Mest for at fokus ligger på opslaget. :)

    Del gerne hvis du kender nogen, som kunne have interesse i at bidrage til projektet.

    De bedste hilsner

    Anders

  3. Hej alle

    Jeg er specialestuderende ved Sektion for Idræt ved Aarhus Universitet. I den anledning søger jeg informationer til min undersøgelse af antidoping strategier med afsæt i brugerens perspektiv. Jeg søger derfor brugere af anabole steroider til interviews om forskellige emner (se venligst vedhæftede projektbeskrivelse). Tøv endelig ikke med at kontakte mig ved spørgsmål til projektet.

    Som en disclaimer for at undgå misforståelser vil jeg gerne pointere, at min intention ikke er at udstille brugerne. Hvilket også fremgår tydeligt i min projektbeskrivelse. Jeg har fulgt med her på boardet i adskillige år og har selv været en del af træningsmiljøet længe.

    Venlig Hilsen
    Anders Vinther
    Stud.Cand.Scient i Idræt
    Sektion for Idræt

    Projektbeskrivelse.pdf