Workoutfreak

Medlemmer
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Workoutfreak

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 09/20/1996

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Interesser
  Don't wish for it, work for it!

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Muskelmasse , tab af fedt
 1. Skal jeg spise mere eller mindre end hvad jeg forbrænder?

  Har ellers set mange artikler om at man godt kan. Eksempelvis. http://www.muscleforlife.com/build-muscle-lose-fat/ . Men hvad dit bedste råd så, når jeg fortrækker mere muskelmasse.? Skal jeg så spise mere og opbyg, og derefter spise mindre og tabe fedtet jeg har taget på fra opbyggelsen?
 2. Hej. Jeg vil gerne tabe fedt, og samtidig øge min muskelmasse. Hvis jeg spiser mindre, så kan jeg jo ikke øge muskelmasse. Og hvis jeg spiser mere så får jeg mere fedt?. - Og hvad skal jeg indtaste i Lifesum/Myfitnesspal af mål? Vil jeg tabe vægt eller tage på, hvis mit mål er at tabe fedt og få mere muskelmasse? Håber I kan hjælpe. Min info: Kvinde- 19 år, 54 kg, 163cm (Træner 3-5 gange om ugen- både styrke og få gange cardio (trappemaskinen f.eks.)
 3. BCAA under træning og Whey efter træning

  Det også det jeg tænkte..
 4. BCAA under træning og Whey efter træning

  Det har da ik noget med nødvendighed at gøre. Det bare for at få hurtigere resultat. Har allerede packs og er i god form, så det bar et boost jeg spurgte ind til.
 5. BCAA under træning og Whey efter træning

  Så vil jeg holde mig til valleprotein kun!,, tak:) PS. Jeg en kvinde.
 6. Hej! Jeg vil gerne starte på BCAA da jeg har læst på nettet at det godt at indtage under træning, da det hjælper på muskelvæksten og opbyggelsen. Er der nogle ulemper ved det?? Jeg plejer kun at indtage Whey før (hvis maden ik dækkede) og efter træning! Men vil gerne giv mig selv noget ekstra så jeg ka se hurtigere resultater. Kan jeg godt indtage BCAA under træning og Whey lige efter? Jeg læste at man skal tage proteinshake efter træning istedet for Whey, men proteinshake- er det ik bare Whey?? Har ik mange penge at gøre med så det ville være træls at put Whey på hylden og købe proteinshakes istedet, da jeg vil indtage BCAA under træning. Håber jeg har formuleret mig ordentlig. Så spørgsmålet er- Kan jeg tage BCAA under træning og KUN under træning (det vil sige uden flere dosis).... Og tage Whey lige efter træning? PS: Jeg vil bruge BCAA som intra workout.
 7. Whey Protein eller Kasein protein?

  Hvor mange gange så, og hvornår på dagen?
 8. Whey Protein eller Kasein protein?

  Hej, jeg er indforstået med at man skal indtage protein 3 gange om dagen. Når man vågner, efter træning og så inden man skal sove. Da jeg kun træner om aftenen ved 21 tiden og sover lige efter træning ved 12 tiden - skal jeg så indtage whey protein efter træning, og droppe kasein proteinen, eller skal jeg både drikke whey og kasein protein samtidig?