sorenlykke

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    sorenlykke reacted to Kasper P in Hjælp! til ondt i skulderen   
    Hej Søren.
    (Det er nok med et enkelt indlæg. Vi skal nok se det, selvom du poster under to forskellige kategorier )
    Jeg er selv kæmpe fan af calisthenics, og træner efter samme principper. Problemet kan være at man bruger skulderen meget, direkte eller indirekte. Jeg har f.eks. følgene øvelser i én workout der rammer skuldrene mere eller mindre: Pull up, Handstand push up, Diamond push up, og Bodyweight row. Det er fire øvelser i én workout der bruger skuldrene, især Handstand push up.
    En øvelse som Dips, skal man også passe på med, hvis man i forvejen har flere øvelser i en workout der rammer skuldrene godt.
    Noget man skal passe på med ved calisthenics, er at man ikke lægger for hårdt ud. Du ønsker måske en hurtig fremgang, eller synes at en hård øvelse ser relativ nem ud, og så kommer skaderne.
    Efter min mening skal man ud med nogle øvelser der virker meget nemme, og have en stille og rolig fremgang, kroppen kan følge med til.
    F.eks. vil du måske tage 15 pull ups, eller en fuld handstand push up, og måske kan du, men bliver skadet. Læg så hellere ud med 3 chin up, elelr bodyweight row, og nogle pike push up, og væn kroppen stille og roligt til nogle flere reps og sværre øvelser.
    Et (trist) forslag kan også være at droppe for mange presseøvelser: drop Handstand push up, og nøjes i stedet med Push up
    Må jeg høre til hvilke øvelser du har i din workout? Måske har du for mange øvelser der stresser skulderen...
  2. Like
    sorenlykke reacted to Spock in Gode maveøvelser