JON

Medlemmer
 • Content count

  311
 • Joined

 • Last visited

About JON

 • Rank
  Popstar
 • Birthday 08/24/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  Århus
 1. Jeg har lidt blandet udstyr der bare ligger og flyder Havde forestillet mig 500,- for det hele, vil helst sælge samlet, afhentet i odder v. århus.
 2. Byggepladsen

  Så meget kan cj slet ikke løfte
 3. Indmeldelse i DBFF

  Send en mail til forbundet med dit navn og adresse... det der virker ikke
 4. Byggepladsen

  Hvem har fortalt dig det med de leg extencions? tror du ikke det bare er et spørgsmål om mere masse og lavere fedt%? Lyder ellers fornuftigt med mere volumen :xmas: Det har helt sikkert også fungeret godt for mig at køre mere på + ÆDE igennem Især armene sku bare have nogen tæsk Og de har altid haltet. Jeg træner ben i Dansk helse, det er lidt forskelligt hvilken dag det bliver, da jeg jo desværre ikke kan træne sammen med casper mere. Men skal derned imorgen sen eftermiddag.
 5. Byggepladsen

  Det er da en fremgang der er til at tage og føle på Bliver spændende med sammenlignings pics Hvad bliver næste program så?
 6. Byggepladsen

  Fed beretning du har lavet der, virkelig inspirerende Hvad gør du så næste år, skal du have vejleder på igen eller klarer du det selv? Mvh. Janus
 7. Johnny Bravo

  Sceneskræk, har det ikke så godt med så mange mennesker
 8. Johnny Bravo

  Så må du jo kun veje 75kg hehe Jeg har gået lidt med tanken selv, og er vidst i samme højdeklasse som dig
 9. Johnny Bravo

  Det må det jo være Ond form ellers -80kg næste år?
 10. Johnny Bravo

  Nej jeg har aldrig været god til at fedte
 11. Johnny Bravo

  Jeg trænede 7år i DHS uden at få lov til det der
 12. Byggepladsen

  Hej jon Det er godt at se du fik noget ud af konkurencen, med lidt mere masse næste år skal det nok blive godt Mvh janus, x DHS´er
 13. SaintPauli

  Næste år siger du..... Det skal nok blive spændende Du har godt nok lagt dig lidt ud Men det er jo helt tydeligt at der er mere masse indenunder end sidst Kan det virkelig passe at man ikke må veje mere end 80kg i classic BB -178? For du er da vidst snart for stor til det der fitness halløj Mvh.
 14. Bodyfitness: Classic Bodybuilding: Lungbrush +178 Saabye +178 Rall i +178cm Bodybuilding: MASS'kinen -95kg Busted - 87½ kg POK -87½ Miss (åben klasse) Athlectic Fitness: Fitness-Iver + 180 cm Anders_L_Holm -180 cm CJ 8000 -180 cm JEG ER TILSKUER: KongKent (Række 6 Plads 2) SaintPauli (Række 6 Plads 4) BadAssJones (Række 6 Plads 6) Differ (Række 6 Plads 8) MNC Flexi Toma213 Taninja Nskou (række 16, 8) Tind (række 16, 10) ANTO (række 16, 12) Luciferase (række 16, 14) Krea Keler Lagoon + lillemor (Række 5 Plads 16+18) Lillen(silje)(række 8 et sted) Nillepigen(række 8 et sted) Viper Life*Raider + dame Fitness-ivers lillemor + unger... (Række 17 - plads 1,3,5 og 7) Fast (række 3, plads 18) HONKEY GoingBiG + 3 kammerater Fistandantilus Foodman Folmand Stegger JON (dårlig plads, var for sent ude) Jeg er opvarmer: Conscience (opvarmer) Tunen (Opvarmer for Stiven Schmidt - min fætter som stiller op (og vinder) i CBB -178cm) Jan Smedegaard (Opvarmer for Fitness-iver) Dr.Steen (Opvarmer for Lungbrush) Quantanamo (Opvarmer for saabye) Johnny Bravo (Opvarmer for CJ 8000) S. Kamp (Opvarmer for Anders Holm) Angel (Opvarmer for Karen Louise) Eftersom der er 5 fra mit center der stiller op, må jeg hellere komme og heppe :4thumbup:
 15. Konstant sult

  Sulten er en faktor du ikke kommer udenom hvis du vil være så langt under din krops "naturlige" vægt. Jeg lever også med den, det hører ligesom med til det at være cut Den kan dog fjernes eller dulmes en del ved hjælp af kaffe, cola light osv. Det er af samme grund jeg plejer at bulke/cutte skiftevis med kort mellemrum. Æder et par måneder, cutter et par måneder. På den måde bliver man ikke træt af det så hurtigt, og det er lettere at leve med sulten. Og man kan stadig holde en jævn lav fedtprocent, endda gaine muskelmasse Det var min måde at gøre det på