Storky

Medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Opråb til alle løbere på sti og vej

  og hvis du er vild med færdsels loven.. så må i ikke løbe på cykelstien. hvis der er fortov.. desuden er de ting der er på cykelstien, som cykler og knallerter. altså også med refleks og lys på. så jeg forstår slet ikke hvad du har i mod at jeg gør opmærksom på det. hvis det kan forhindre skader, så fint nok. had mig hvad du vil. men hvis nogle inklusiv dig tænker over det, kan det være uheld bliver bliver nedsat. jeg tror alles prioritet må være at komme helskindet hjem.
 2. Opråb til alle løbere på sti og vej

  og jeg gør hvad jeg kan. men derfor kan folk godt tænke lidt selv.
 3. Vil gerne tabe ca. 30 kg.

  Mmm... jo jeg er 42år. og jeg er da ligeglad med hvad folk tænker om mit tøj osv. jeg har aldrig været med på nogen mode. og lign. men jeg vil nok altid gerne have at folk tænker godt om mig. Men jeg mente mere at folk var ikke rare. om det er fordi jeg er tyk. fordi jeg har det forkerte tøj på. eller om jeg laver en masse begynder fejl. eller alt sammen på en gang ved jeg ikke. ej heller om det kun var det sted. men går ud fra at der er forskellig stemning efter hvor det er. osv. også mugeligt jeg ligger for meget i det. ang. mad. / pulver Jeg kan godt lide pulveret. ikke bare smagen og slet ikke eftersmagen. men at jeg ikke heletiden er sulten. og lyst til søde sager. og det er hårdt for mig hehe.. men jeg har også mere energi. får sikkert også flere vitaminer ud af det. end de fryse poser og pizzaer jeg spiser. jeg er på ingen måde stoppet med at spise det. men med pulveret spiser jeg jo ca. 1/3 af hvad jeg gjorde før. og er i hvertfald stoppet med at tage på. håber jeg. hehe Jeg kan ikke selv lave mad. hverken kan eller vil. men elsker at spise. jeg har tænkt over at træne lidt igen. har enda bestilt sko til det. som også skulle være gode hvis ikke jeg gidder hehe jeg er lige flyttet og der røg meget ud. så jeg skal starte forfra. Jeg ved godt selvom jeg ikke lige frem har levet efter det. at det aller bedste er at træne/ motionere. og spise sundt og varieret. men en ting af gangen hehe.. og mine mad vaner ændre sig nok ikke stort. ud over mængden.
 4. Hejsa alle løbere på sti og vej. Jeg ville bare lige gøre opmærksom på at når jeg kører til og især fra arbejde er det ret mørkt. og af en eller anden grund løber folk i sort tøj stort set uden reflekser. og uden lys på. vil bare sige i stort set er usynlige.. Jeg oplever tit meget dårligt lys på vejene. og dug på visiret... osv. mit og andres udsyn er nok meget dårligere end i tror. Få lidt lys på og evnt. trafik vest på. og løb mod trafikken fordi i åbenbart løber så hurtigt det skal være på cykelstien. og hvis i løber med. og med noget i ørende. så hører i mig ikke. og jeg ser jer måske ikke. hvis i løber mod traffikken ser i mig dog. eller tag propperne ud af ørene. så bliver i måske gamle nok til at nyde jeres gode form.. Jeg mener det af bedste vilje. jeg har være tæt på nogle gange og det er ikke sjovt. der er mange ninjaer her om vinteren.
 5. Jeg er intereseret i nogle sved bånd. 1. alm til panden. sort 2. til håndled. sort. gerne extra lange. 3. Shorts. 2 par store shorts lange. til en stor (fed) person. så ca. 3-4 XL så hvis du har det eller ved hvor man kan skaffe det, lad mig vide tak.
 6. Vil gerne tabe ca. 30 kg.

  Hej alle. Jeg er helt ny i det her forum. Jeg skulle gerne tabe ca 30 kg. og en af mine kammerater er startet på en kur på under 1000 cal. om dagen. og jeg er også startet på ca. samme kur. dog med mere mad. og mere pulver. dvs. jeg tæller ikke så meger cal. men drikker mere pulver haløj. og spiser ca. 1/3 af hvad jeg gjorde før. men der spiste jeg også for 3 haha. men jeg bruger en del pulver og det mætter ok. så jeg ikke spiser så meget som før. heller ikke slik. men jeg ved ikke så meget om det hele. jeg er 42 år. og har i mange år spist hvad jeg ville og det var meget.. hehe er ca 197 cm høj. og ca 128 kg. hovedsalig fordelt på maven.. så en stor vom... jeg motionere ikke. og har ikke den store plan om at begynde. for jeg har prøvet. og det var ikke sjovt. og folk var ikke rare syntes jeg. man skal åbenbart være slank for at kunne træne. hvordan man så bliver det,uden trænings sted, ved jeg ikke.. måske det bare er mig men folk virkede meget elitære. Så alle gode råd er velkomne. jeg har indtil videre prøvet pulver fra nu3. og nupo. med den billige shaker fra nu3. og nogle raw bite. barer. men der er så mange forskellige slags. så det forvirer mig en del. så da jeg ikke ved noget om det må jeg jo spørge. så her er jeg. hehe Jeg håber på at kunne tabe mig ca. 1 kg. per 14 dage eller lign. jo det vil tage tid.
 7. Vil gerne tabe ca. 30 kg.

  Hej alle. Jeg er helt ny i det her forum. Jeg skulle gerne tabe ca 30 kg. og en af mine kammerater er startet på en kur på under 1000 cal. om dagen. og jeg er også startet på ca. samme kur. dog med mere mad. og mere pulver. dvs. jeg tæller ikke så meger cal. men drikker mere pulver haløj. og spiser ca. 1/3 af hvad jeg gjorde før. men der spiste jeg også for 3 haha. men jeg bruger en del pulver og det mætter ok. så jeg ikke spiser så meget som før. heller ikke slik. men jeg ved ikke så meget om det hele. jeg er 42 år. og har i mange år spist hvad jeg ville og det var meget.. hehe er ca 197 cm høj. og ca 128 kg. hovedsalig fordelt på maven.. så en stor vom... jeg motionere ikke. og har ikke den store plan om at begynde. for jeg har prøvet. og det var ikke sjovt. og folk var ikke rare syntes jeg. man skal åbenbart være slank for at kunne træne. hvordan man så bliver det,uden trænings sted, ved jeg ikke.. måske det bare er mig men folk virkede meget elitære. Så alle gode råd er velkomne. jeg har indtil videre prøvet pulver fra nu3. og nupo. med den billige shaker fra nu3. og nogle raw bite. barer. men der er så mange forskellige slags. så det forvirer mig en del. så da jeg ikke ved noget om det må jeg jo spørge. så her er jeg. hehe