Kimmotex

Medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Kimmotex

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday May 18

Contact Methods

 • Website URL
  kimb.dk

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Roskilde
 • Interesser
  Styrketræning - TRX Suspension træning - Spinning - Min Hund

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Vedligehold,, styrke af svag ryg
 1. At træne med TRX

  Det kan da godt være det har været anmeldt før, men måske ikke af én med samme forudsætning som mig. Og jeg syntes nu ikke den er i nærheden af at ligne den anmeldelse. Og jeg skriver ikke at det er det bedste, men det bedste kombineret med andre øvelser. Og for mig har det helt klart været det bedste. Jeg har trænet de sidste 30 år, så har prøvet at træne med stort set alt. Jeg har haft slidt ryg siden 1998, så kender alt til genoptræning og styrke af core og ryg. Og TRX er ikke kun god til core/ mave og træk til ryg, den kan bruges til alt hvis man ellers ved hvordan og hvad man skal gøre :-P
 2. At træne med TRX

  Jeg er lige blevet færdig med uddannelsen som Fitnessinstruktør og jeg er desuden igang med et forløb som TRX instruktør. Jeg brænder 100% for træning med min TRX, og har derfor taget det første kursus i instruktør rækken, og skal på det næste i dec. måned og så et igen i marts 2017. Jeg har en svag ryg med slidgigt i lænden, har haft 8 discusprolapser, er opereret for den ene, er i april mdr. 2016 opereret for spinal stenose, og har en mere stenose længere oppe på ryggen. Derfor ved jeg om nogen hvad der kræves for at genoptræne ryggen og jeg har fundet ud af at TRX er det optimale redskab til det, der er fuld fokus på core, balance, stabilitet og styrke, så kombineret med diverse stabilitets ryg øvelser på måtte, bold mm. er det numero uno! Der findes mange måde at tilpasse sin træning på med suspension træning, så man kan altid udfordre sig selv. Jeg har gennem de sidste ca. 3 år trænet med min TRX og det har givet fine resultater i de perioder hvor der er blevet trænet kontinuerligt. Man bliver strammet godt op og får en super stærk core, som jo er alfa og omega når man som jeg har en svag ryg. Hvis der er nogle som skulle være interessere i at prøve det findes der en masse videoer på Youtube med diverse øvelser.
 3. Suspension træning

  Se det var jo et svar jeg kan bruge til noget, i stedet for de der dumsmarte bemærkninger. Jeg skal nok rette i mit indlæg og i stedet en log som du skriver. Det var for mig naturligt at gøre som jeg gjorde, og tænkte ikke videre over det. Og når folk så begynder at være smarte i replikken så bliver jeg mere provokeret og vælger at lade det være som det var skrevet. Så tak for noget konstruktivt i stedet for :-)
 4. Suspension træning

  eller lige så lidt! :-) Definations spørgsmål.
 5. Suspension træning

  Det er da vist ikke mere spam end så meget andet. Der er vel ikke noget galt i at fortælle hvad man brænder for og hvad man har af forudsætninger for det. Make your body your machine!
 6. Suspension træning

  why?
 7. Suspension træning

  Jeg er lige blevet færdig med uddannelsen som Fitnessinstruktør og jeg er desuden igang med et forløb som TRX instruktør. Jeg brænder 100% for træning med min TRX, og har derfor taget det første kursus i instruktør rækken, og skal på det næste i dec. måned og så et igen i marts 2017. Jeg har en svag ryg med slidgigt i lænden, har haft 8 discusprolapser, er opereret for den ene, er i april mdr. 2016 opereret for spinal stenose, og har en mere stenose længere oppe på ryggen. Derfor ved jeg om nogen hvad der kræves for at genoptræne ryggen og jeg har fundet ud af at TRX er det optimale redskab til det, der er fuld fokus på core, balance, stabilitet og styrke, så kombineret med diverse stabilitets ryg øvelser på måtte, bold mm. er det numero uno! Er der andre der har gode erfaringer med suspension træning? Jeg træner med min TRX både hjemme og på ferier, så træningen kan passes der også. Nu skal der nok være nogle "rigtige" styrkeløfterer som tror at de tunge vægte er det eneste ene og det skal de have lov til. Men at træne med stropper kan være fuldt ud lige så hårdt, og hvis man kombinerer de 2 ting får man en super god funktionel træning.