jhjorsal

Medlemmer
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. De dyre vægtes pålidelighed

  Der er jo der jeg er i tvivl, hvis man læser test ad diverse vægte, roser de i alt fald Tanita meget, og de er vel upartiske.
 2. De dyre vægtes pålidelighed

  Tak for svarene, troede måske de var blevet bedre til at lave dem, har set at flere træningscentre netop er begyndt at brugt Tanits, og tænkte at det måske var et kvalitetsstempel.
 3. De dyre vægtes pålidelighed

  Jeg er 50 år og i gang med et vægttab/træningsprogram, ha i et år lagt kosten helt om og træner 6 dage i ugen skiftevis ro-crosstrainer-løb den ene dag og core-styrke den næste dag, har tabt 20 kg d. 1/12 og manglede egentelig kun en 5-7 kg, men har taget 7 kg på igen siden. Mine bukser er ikke blevet strammere og syntes ikke umiddelbart jeg er blevet større men vægten lyver jo ikke. Så nu overvejer jeg om jeg skal ud og investere i en af de voldsom dyre Tanita vægte til 1200-1500 kr der kan måle fedtprocent, for ligesom at finde ud af hvad vej det går, eller er det spild af penge. Det skal lige tilføjes at jeg i forvejen er en der motiveres meget af tal, så det kan jo også gavne processen hvis de virker, de dyre.