kvaaen

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Politi prøve

  Mange tak for svaret. Hvor hurtigt skal jeg løbe i de 400 meter og hvor langsomt skal jeg gå/løbe i minuttet i mellem?
 2. Politi prøve

  Regner med 1 gang interval om ugen de første 2-3 uger og 2 gange steady state cardio. Efter 2-3 uge måske 2 gange interval og 1 gang steady state. Tænker at løbe intervaller på 400m x 6-8 stykker? - Men hvordan skal pauserne i mellem de 400 m. så være? Eller er det en dårlig idé?
 3. Politi prøve

  Hej, Mange tak for svaret. Det korte svar er, ved det ikke. Al min cardio blev lavet indendørs fra Februar til Maj. Min rekord på de 12 minutter er 2,77km. Dette var dog slut 2014. Der løbe trænede jeg dog ikke synderligt.
 4. Politi prøve

  Hej alle,Vil gerne søge ind i politiet. Men skal bruge en lille hånd til hvordan jeg skal tilrette min løbetræning.Målet er 2400m på 9 minutter. Jeg stillede op i bodybuilding i Maj. da jeg startede i februar på dieten dertil kom der en røvfuld cardio (Interval og steady state) ind over. Det er dog en måned siden jeg sidst har dyrket cardio. Jeg ved ikke hvor meget af dette som er forsvundet igen men det er der jo kun en måde at finde ud af. Min plan er løb 3 gange om ugen. Jeg ved at der skal noget HIIT ind over men jeg er usikker på hvordan intervallerne skal ligge. Samt om alle 3 gange skal være HIIT.- På dieten kørte jeg HIIT alle ugens 7 dage efterfuldt af steady state cardio. Men da dette blev gjort på en motionscykel eller crosstrainer har det ikke været så krævende af led og knogler. Lad mig høre jeres mening. Næste ansøgningsfrist er d. 1/8. Dette har jeg ingen illusion om at nå. Men den efterfølgende ansøgningsfrist vil jeg meget gerne nå.