Davai

Medlemmer
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Davai last won the day on January 14

Davai had the most liked content!

About Davai

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Interesser
  Weinerbrød og cykling.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Lære at køre på cykel

Recent Profile Visitors

2,688 profile views
 1. Davai, davai!

  Kom op på 5 og en halv times træning sidste uge fordelt på tre ture på hometraineren og tre løbeture. Jeg har fundet et gammelt garmin ur frem, som jeg havde lidt problemer med at få til at synkronisere, så jeg installerede deres garmin express software, det skulle jeg aldrig have gjort, for den satte sig på mit ant+ usbstik, så zwift ikke længere ville registrere det. Det førte til at jeg kørte en træning via bluetooth og det var godt nok en ustabil omgang i forhold til hvad jeg har været vant til. Det var først efter en af- og geninstallation af zwift og fjernelse af garmin softwaren at det lykkedes mig at få genetableret kommunikationen. Lørdag halvanden times zone 2 og i går aftes blev det til 2x20 min. + 30 min. zone 2.
 2. Davai, davai!

  Lidt afskåret træningsbillede fra i dag, hvor jeg har kørt 4 x15 minutters sweetspot begyndende med 30 sekunder på 150% af ftp. Løb 20 minutter alt for tidligt i morges, heldigvis løb jeg uhyggelig langsomt, men det passede fint, for det var godt nok glat mange steder :) Delmål for januar: En udendørs tur på 100 kilometer. 5 timers samlet træning om ugen.
 3. Davai, davai!

  Efter a have set Gregers fyre noget lignende af i søndags, så kastede jeg mig i går også over sådan en omgang. Det gik desværre rigtig skidt, så jeg rullede bare timen ud efter et enkelt sæt. Har løbet et par ture på 20-40 minutters varighed i roligt tempo for at få kroppen med, kan godt mærke jeg pressede den lidt for meget med 40 minutters løb, så ser frem til at blive stærkere der, så jeg kan komme ud på nogle længere ture.
 4. Langt pokker i MOL

  Haha, fedt med træningen i søndags Gregers, inspireret af den gav jeg den også et skud i går aftes, men den knækkede mig! :D Jeg kom igennem et enkelt sæt, men så kan jeg forhåbentlig klare to sæt næste gang :) Vægten falder også stille og roligt, godt arbejde!
 5. Davai, davai!

  45 minutter på 85% af ftp:
 6. Got legs?

  Det var hurtig ekspedition! Glæder mig til at se den blive bygget op :)
 7. Davai, davai!

  Ja det var en glædelig overraskelse, i forhold til dig (Gregers) og Kermit, så er min spurt jo ikke eksisterende :) Man kan jo nærmest ikke bevæge sig uden at trainingpeaks melder om årets bedste præstation her i begyndelsen af januar. 2x20 minutter med lige over 300 watt i snit - pulsen helt i vejret. Jeg siger til mig selv det er fordi jeg nu træner i et andet værelse end tidligere, hvor jeg ikke kan åbne lige så mange vinduer, men sandheden er nok at kroppen bare fik et chok over pludselig at skulle køre intervaller igen efter min lille pause :)
 8. Stærk afslutning på året WBO! Og fedt at du tog dig tid til at skrive ned om forløbet med de Festive 500 :) Så er der håb endnu for at jeg også kan slippe afsted med at cykle så meget i juleferien, selvom vi også snart står med to børn :)
 9. Davai, davai!

  Godt nytår! Puha, en hård omgang med familie og venner til nytår, så nu glæder jeg mig til at komme tilbage i hverdagsrutinerne igen :) En times tid på hometraineren til at begynde årets træning mens junior sov lur. 10 sekunders spurt hvert tiende minut. Noget overraskende satte jeg en all time pr på 10 sekunder med 959 watt.
 10. Langt pokker i MOL

  Ud fra de ting du skriver, Gregers, så synes jeg også du skal tage afsted :) Det lyder til at I begge to tager jeres forholdsregler og nu har du skåret klubture og banetræning fra også, hvor der helt sikkert er en større risiko forbundet. Post endelig billeder når du får smidt borahjulene på :) Jeg kører selv med en campagnologruppe, men har shimanohub og bruger både shimano kæde og kassetter på 11 speed, primært ud fra et økonomisk valg.
 11. Davai, davai!

  Den naturlige løsning ville nok være bare at skyde tallet op :) Det har dog sat en masse tanker om hvor det skal bære henad, lige nu trøster jeg mig med at det sikkert er meget sundt med en lille pause, hvor der ikke er for mange timer på cyklen. Har købt et nyt styr hjem, ikke helt i samme kaliber som Kermits nye zipp aerostyr, men Wiggles bud på et i aluminium. Jeg har et 3t aeronova liggende, men fik det aldrig rigtigt til at spille med formen og fittet. I går blev det til opvarmning og 3x5 minutter på ftp med to minutters pause. Jeg ville gerne have kørt nogle flere, men hovedet var ikke helt med - det var pulsmåleren iøvrigt heller ikke!
 12. Got legs?

  Hvordan gik det med vægttabsudfordringen med dine kolleger? Er også meget nysgerrig på hvad resultatet blev af din væskeudtømning og tog du før- og efterbilleder? :) Og fedt at se du nævner Maxer, kan huske Jacob Beerman tilbage fra bodybuilding.dk :)
 13. Davai, davai!

  Hverdagens stressfaktorer tager til her i december og jeg døjer også med motivationen. Motivationen skyldes nok især, at jeg egentlig havde sat mig som mål at kunne køre 350 watt i 20 minutter til marts, men det mål er indfriet nu. Og så kommer spørgsmålet lidt hvad jeg egentlig personligt får ud af det hele, så det er fedt at læse om alle de kortsigtede mål som Kermit og Gregers har skrevet om :) I går var motivationen kun til at køre 2x10 minutters sweetspot, selvom der stod lidt flere i programmet. Men jeg kom på cyklen og så kom jeg til gengæld lidt tidligere i seng.
 14. Davai, davai!

  Jeg har lige rundet de 80 kilo nu, så det kan godt være jeg skal til at begrænse kageindtaget lidt så watt per kilo ikke falder alt for meget :) 4x10 minutters sweetspot her til aften.
 15. Davai, davai!

  Jeg kom ud på en firetimerstur om fredagen og så familiebesøg resten af weekenden. Var lidt ved siden af mig selv både lørdag og søndag, men mandag følte jeg mig frisk nok til at køre en ramptest. Jeg følte mig godt kørende, men da mine ben sagde stop endte det med at jeg skulle trække en enkelt watt fra min FTP værdi, som endte på 326 watt. Jeg var lidt skuffet, og denne uge har været lidt presset, så jeg fik kørt 45 minutter i går og her til aften har jeg kastet mig ud i en 20 minutters test. Måske ikke det smarteste og jeg burde nok bare holde mig til at køre ramptest, så det er den samme test hver gang. Da de tyve minutter var gået stod der dog 356 watt på computeren og hvis man er så gavmild at man ganger det med 0,95 så ender det på 338 watt. Jeg tror ikke jeg har trådt så meget på 20 minutter siden foråret 2018. Jeg vil justere min FTP lidt op fra de 326 og se de næste par træningspas an om der skal justeres lidt op eller ned. Umiddelbart tænker jeg at det er bedre at min FTP er indstillet lidt for lavt end lidt for højt.