Davai

Medlemmer
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Davai last won the day on September 22

Davai had the most liked content!

About Davai

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Interesser
  Weinerbrød og cykling.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Lære at køre på cykel

Recent Profile Visitors

2,557 profile views
 1. Fedt at du tog dig tid til at skrive om La Marmotte! Sejt at du kom igennem trods udfordringer! Det er næsten altid mere spændende at læse sådan en beretning, når der er nogle udfordringer. Havde du nogle bestemte mål i forhold til hvor meget energi du ville indtage under turen? :)
 2. Davai, davai!

  WBO: Jeg har taget udgangspunkt i High volume, hvor jeg har taget de tre træninger med flest TSS point, typisk to træninger på to timer og en på halvanden time. Jeg ville gerne have kørt efter deres Medium plan, men jeg vil få svært ved at ramme fem træningsdage om ugen, så nu prøver jeg med tre og så må alt derudover være en bonus - det kan forhåbentlig give mig lidt mentalt overskud, at jeg ikke bliver sur på mig selv, hvis jeg misser en træningsdag :) 3x20 minutter med 1 minuts pause halvvejs i hvert interval. 3x20 minutter med 30 sekunders pause hvert 5. minut. 3x30 minutter, hvor der var 1 minuts pause halvvejs i hvert interval.
 3. Davai, davai!

  Sidste uges tre træninger 5x10 min, 3x20 min. og 3x30minutter med 1 min. pause halvvejs i hvert interval. De dage jeg ikke har trænet har jeg desværre haft svært ved at falde i søvn. Tankemylder og den klassiske hvor jeg ligger, og stresser mig selv over al den søvn, som jeg går glip af jo senere jeg falder i søvn :)
 4. Fedt WBO! Er ked af at vi er gået glip af en løbsberetning fra la Marmotte :) Har du taget fat i Trainerroad igen nu her?
 5. Davai, davai!

  Sidste uge stod på en rolig uge med to og en halv times cykling fordelt på to ture. Her til aften har jeg kørt en ramptest på zwift og suppleret op med en times zone 2 efterfølgende. Det resulterede i at jeg tangerede min værdi fra februar på 327 watt. Jeg vejer cirka et halvt kilo mere end i februar, men det svinger ret meget i løbet af ugen. Nu er planen at køre lidt længere sweet spot intervaller frem til nytår. Vil se om jeg kan ramme tre træninger i løbet af ugen og en længere tur udendørs på lidt grusveje og sådan.
 6. Davai, davai!

  I dag kom jeg igennem 6 gentagelser af 3 minutter på 120% af FTP. Jeg tænker at cykle en længere tur her i weekenden, hvis jeg kan ramme ind i mellem de byger, som vejrudsigten lover.
 7. Davai, davai!

  Har fået kørt lige godt 8 timer i snit om ugen siden august. De sidste tre uger har jeg kørt nogle træninger, hvor jeg er startet ud med 30/30s on/off intervaller, på 120% af FTP-værdien og bygget op til 2 minutters intervaller på dagens tur. Det skal ende med at jeg kører 6x3 minutter på fredag. Derefter står den på en uges restitution og så test igen. Dagens tur startede ud i tåge, men endte i solskin og stykker med blå himmel. Kørte først 3x3x2 minutter med 3 minutter i mellem hver gentagelse og cirka seks minutter i mellem sættene. Trillede nordpå for at se om vinden var god til et strava segment, det var den desværre ikke, men jeg fik kørt et udmærket 7 minutters interval og så ellers nogenlunde stram kæde hjemover.
 8. Motion i balance™

  Det gik stærkt med den super six! Jeg håber du kaster dig over projektet med Cipollinicyklen, det er en ramme jeg også kigger efter på ebay en gang i mellem :)
 9. Davai, davai!

  Jeg fik kørt 15 timer i sidste uge, primært udgjort af to ture frem og tilbage fra Aabenraa. På turen ned havde jeg lagt en rute for at komme forbi Gram slot og undgå de store byer langs kysten, så klokken 6:15 satte jeg kursen mod Skanderborg, videre mod Tørring over Egtved. Området vest fra Vejle kender flere sikkert fra Grejsdalsløbet og jeg fik da også et gensyn med bakken ved Tørskind. Fra Egtved gik det syd mod Lunderskov, hvorfra jeg kørte imod Vejen ned over Rødding mod Gram. Fra Gram til Aabenraa kom jeg ind på en landevej der hedder diagonalvej, som var cirka 20 kilometers lang lige landevej, hvor jeg heldigvis havde vinden i ryggen. Jeg endte med en køretid på 5 timer og 50 minutter og totaltid på 6 timer og 13 minutter og en gennemsnitshastighed på 30.9 km/t ved 207 watt i snit. Efter en nuldag i Aabenraa var jeg ude at køre en tur fredag på Løjtland, tror jeg de lokale kalder det. Benene var mærket af den lange tur to dage forinden, men fik holdt kæden stram og kørt hurtig time. Turen hjem i lørdags gik turen op langs kysten forbi Gennerbugt, hvor jeg mener touren skal forbi, når den kommer til Danmark. Videre op til Haderslev og ud forbi Hejlsminde ind til Kolding over Skamlingsbanken, hvor jeg fik samlet lidt weinerbrød og kakaomælk op, som jeg ville spise ved Vejle fjord. Efter at have kørt ned af Munkebjergbakken for første gang fandt jeg et sted langs fjorden, hvor jeg kunne spise min mad og drikke min kakao. Efterfølgende gik turen ind igennem Vejle og nordpå mod noget der hedder Lindved. Op til Vestbirk hvor jeg drejede mod vest, for at komme hjem over Gammel Rye og Ry - fantastisk landskab i det område! Da jeg ramte enden af Brabrandsøen stod cykelcomputeren på 184 kilometer, så jeg tog en runde om søen, for at komme op på 200 kilometer. Endte med en køretid på 6 timer og 15 minutter og totaltid på 6 timer og 50 minutter og en gennemsnitshastighed på 32.1 km/t ved 204 watt i snit. Heldigvis havde jeg ingen punkteringer denne gang, men jeg var ellers forberedt. Havde fire ekstra slanger med og et sæt durano plus dæk i en lille slynge over skulderen, det har nok set åndssvagt ud :)
 10. Davai, davai!

  Lige et kort check-in. Jeg lagde godt ud i juli med at få kørt 10 timer, stort set alle sammen i regnvejr. Her efter tog vi en tur til København, hvor jeg egentlig ville have haft cyklen med, men lod den blive hjemme, da vejrudsigten alligevel ikke så for god ud. Jeg døjer stadigvæk lidt med motivationen, så jeg har fået en pause på 9 dage, som er den længste periode med nuldage siden oktober 2018. Jeg kan mærke at jeg gerne vil cykle igen, men savner at have tiden til at tage ud på de længere ture. Jeg fik også brugt dagene på at sælge min gamle Colnago ramme, som havde revner i styrstammen på gaflen og har fået udført en reparation på den ene sadelstræber, det overraskede mig lidt at den kunne sælges og at det gik så hurtigt, men der er åbenbart rigeligt med folk der udfører reparationer af kulfiberstel derude :) Zwift har i forbindelse med deres virtuelle Tour de France lavet nye baner, blandt andet en kopi af Mount Ventoux. Det var en god anledning til at hoppe på cyklen igen. Jeg lagde konservativt ud med 270 watt, som jeg øgede til 280 watt efter 28 minutter, efter 42 minutter nærmede jeg mig toppen og jeg skruede op tempoet og kørte de sidste 11 min med et snit på 312 watt. 28 min @ 270w - 42 min @ 280w 11 min @ 312w. Efterfølgende rullede min avatar selv ned af mens jeg hjulede lidt rundt. Planen er at cykle ned til og fra Aabenraa i forbindelse med noget mere familieferie. Det bliver sjovt at komme ud over de 100 kilometer igen :)
 11. Motion i balance™

  Kom endelig af et dugfrisk billede af din Super six igen, Henrik :) Har du fortsat fokus på at øge kadencen? Hvis du har, hvordan er det så gået og føler du der er en forskel?
 12. Langt pokker i MOL

  Lige et spørgsmål til ringbanen, Gregers :) Hvorfor er den træls/kedelig at køre? Er det strækningen der er uinteressant eller er det noget andet der gør det? Jeg fejlede slemt på en vo2max workout for et par uge siden, den tænkte jeg var lige noget fordi, så jeg prøver lige at finde dem frem til dig snarest :)
 13. Davai, davai!

  Lige en kort bemærkning om hvordan det går med træningen, inden jeg glemmer at opdatere i en måneds tid igen. Der er nu ikke sket det store, jeg har haft fokus på at køre nogle kortere intervaller og har stadig kæmpet lidt med de længere, som har været en gang om ugen. I mandags kørte jeg endnu en trappetest på zwift og barberede yderligere 7 watt af min FTP værdi. Den er derfor sat til 319 nu og jeg vejer 78,5 for tiden, så jeg holder mig stadigvæk lige på den gode side af 4 w/kg. Efter sidste test besluttede jeg mig for at gå noget tidligere i seng - det holdt i to dage og så var jeg tilbage i den samme dårlige vane med ufornuftige sengetider. Og dem har jeg holdt fast i, da jeg også nu sidder her klokken 23 og skriver dette indlæg :) Jeg har til gengæld fået kørt de fleste af mine træningspas udendørs, blandt andet i selskab med nogle gamle venner, som er nået til det punkt i deres liv, at de nu skal have sig en racercykel. Det er virkelig hyggeligt og jeg håber at de holder ved. Udover lidt ekstra social aktivitet, så har det også resulteret i at jeg har fået tanlines på lårene, det tvivlede jeg lidt på om jeg ville få i år :) Jeg har også fået kørt en tur på 120 kilometer, hvor vi var oppe på Djurslands nordkyst for at spise is, det mindede mig om ture om omkring Rågeleje med stranden, vejen og hybenbuskene. Her til aften har jeg lige været ude at lufte hovedet lidt og fik kørt lidt rundt på må og få, valgte at skyde den af på en bakke og trainingpeaks fortæller at jeg har sat en ny watt pr på 2m30s. Planen for det næste stykke tid er at køre med fokus på sweetspot og så ellers bare få lidt flere kilometer i benene i zone2 når jeg komme ud af døren.
 14. Davai, davai!

  Jeg sluttede sidste uge af med at køre 3x15 minutter på 95%, det var hårdere end jeg lige regnede med i det sidste sæt, men det gik også op for mig at sidst jeg kørte et interval på den længde eller længere var tilbage midt i marts. Den nuværende trainerroad plan jeg følger smider heldigvis en ligndende træning til mig en gang om ugen, så dem ser jeg frem til at køre igen :) Ugens første træning bød på 50 sek on/off x 4 med to minutter i mellem de små sæt. Stigende puls igennem sættene, som toppede på 182 i sidste sæt. Opvarmningen var lidt sjov, da jeg ramte omkring puls 150 mens jeg lå på ~200 watt, det tænker jeg er resultatet af at have spist halvanden pizza til aftensmad en time inden, så det er også klart at vægten stille og roligt sniger sig op :) Jeg har planlagt at tage ud på en hurtig tur fredag morgen inden weekenden står på diverse arrangementer med venner og familie.
 15. Davai, davai!

  Efter en uges tid, som var udset som en rolig uge, så har jeg i dag kørt trappetest på Zwift. Det resulterede i en reduktion af min beregnede FTP værdi på 2 watt. Det kan jeg vidst kun være tilfreds med, når jeg tager min indsats det sidste stykke tid med i overvejelserne. Vægten har desværre også sneget sig lidt op - med al den tid vi har tilbragt hjemme på det seneste, så går der let kage og søde sager i den flere gange om ugen. I dag har min kæreste for eksempel bagt en drømmekage roulade, den spiser jeg for jeg, så I ikke også skal døje med alle de ekstra kalorier fra kagecreme, saltkaramel og den almindelige drømmekagesnask :)