Davai

Medlemmer
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Davai last won the day on April 6 2018

Davai had the most liked content!

About Davai

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Interesser
  Weinerbrød og cykling.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Lære at køre på cykel

Recent Profile Visitors

1,630 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Hejsa Gregers! Dem vil jeg gerne aftage hvis vi kan få det koordineret :)
 2. Langt pokker i MOL

  Tillykke med alle de nye lækre indkøb Gregers! :) Jeg kan kun sige god for Garmin 520éren, som jeg har brugt de sidste to år. Jeg har nok været nødt til at lave et reset af den to-tre gange hvor den har været frosset. Jeg har som sådan ikke benyttet mig af kortfunktionen, men har flittigt brugt rutefunktionen, hvor jeg via Strava har eksporteret en rute, som man så følger på skærmen, det sker at jeg misser et sving, hvis der er mange sideveje og jeg ikke er zoomet langt nok ind på kortet til at se om det er nu eller om 100 meter jeg skal dreje. Det har fungeret fint når jeg har været uden for lands lov og ret i Serbien og på Sicilien.
 3. Davai, davai!

  Vores bønner er blevet hørt - vejrudsigten for den kommende weekend ser i hvert fald fornuftig ud :) I dag stod den på 3 sæt bestående af fem intervaller, som gik fra 2 minutter til 30 sekunder. Højere intensitet for hvert interval, men kortere varighed. Begyndende på 115% af FTP til 150% af FTP i det sidste interval. Hvert interval blev fulgt af en pause af det netop overståede intervals varighed. Fire minutters pause i mellem sættene. Min pulsmåler opfører sig mærkeligt, det er som om den virker fint i begyndelsen af træningerne, men så går ud. Jeg prøver at skifte batterierne igen :) Det blev til 1 time og 20 minutter på cyklen hvorefter jeg stoppede, da jeg havde glemt at jeg havde en vasketid.
 4. Davai, davai!

  Træningen i går bød på 120% intervaller. tre sæt af 3x2,5 minutter med 2,5 minutters pause i mellem intervaallerne og fem i mellem sættene. Det blev efterfulgt af 25 minutters zone 2. Jeg havde en resitutionsuge i forrige uge, hvor jeg kun kom på cyklen tre gange for at røre benene lidt. Min motivation er dalende - jeg har set mig sur på vejret, da jeg har set meget frem til at komme udendørs. Til efteråret må jeg få investeret i noget fornuftigt tøj og få samlet en vintercykel :)
 5. Davai, davai!

  Der var ét minuts pause i mellem intervallerne og fem i mellem sættene, tak Gregers :) Weekendens træningsplaner blev væltet af lidt socialliv, så i dag var det tre dage siden jeg trænede sidst. Følte mig dejlig frisk til at begynde med og godt træt da træningen var overstået :) Min pulsmåler har haft nogle udsving og til sidst forsvandt den helt selvom jeg har skiftet batteri for nylig. Kørte seks 5 minutters intervaller med antrit på 15 sekunder i begyndelsen og i enden af hvert trejde sæt var der 30 sekunders gradvis øgning af intensiteten. Derefter fem minutters hvile og så 3 sæt af 8 minutter med 15/15, hvor jeg lagde for hårdt ud. Det må jeg prøve at huske til næste gang.
 6. Vejen mod elite cykling

  Hej Alexander, Jeg håber du nyder din træningslejr og tillykke med at have indfriet din målsætning med henblik på 20 minutterstesten, det er fandme stærkt!! Samtidig håber jeg at du får tid, lyst og overskud til at skrive lidt om dine tanker her på siden eller på din hjemmeside :)
 7. Davai, davai!

  Efter en 10 timers arbejdsdag i går var min motivation for at komme på cyklen ikke så stor, så klokken blev 18 inden jeg kom i sadlen. Fandt optagelsen af dagens GP Le Samyn frem og kom igennem intervallerne, som bestod af 90 sekunder ved 125% af FTP efter første sæt måtte jeg se mig slået og nedjusterede med 5%. Efter de tre sæt havde jeg 30 minutter i zone 2.
 8. Davai, davai!

  Efter en 10 timers arbejdsdag i går var min motivation for at komme på cyklen i går ikke så stor. Fandt optagelsen af dagens GP Le Samyn frem og kom igennem intervallerne, som bestod af 90 sekunder ved 120% af FTP.
 9. Davai, davai!

  Min vægt har de to sidste uger ligget på 78,6 kilo, så 4,2w/kg. I dag har jeg kørt et program der dikterede 6 sæt af 8 minutter med 15 sek on/off ved 120-150% FTP og så 5 minutters pause, jeg holdt mig pænt tæt på de 120% - føj. Jeg var tæt på at stå af undervejs, da jeg planer om en tur udendørs i morgen. Noget af det mest motiverende for at gennemføre hele træningen, var at man på trainerroad kan se andre der har kørt det samme program, hvor man kunne se at mange gav op undervejs. j Jeg var dog af cyklen for at hente vand og også forsøge at få computeren til at vise enkeltstarten i Volta ao Algarve. Samlet blev der brug 23 minutter i zone 6. God weekend!
 10. Davai, davai!

  Tirsdagstest Her efter hvile ugen, hvor der har været skruet ned for intensiteten skulle jeg lave en ny FTP test, for at få et nyt udgangspunkt. Min wattmåler har den sidste måneds tid givet besked på at batterierne var ved at være flade, men jeg har ikke fået dem skiftet før i dag, hvor den kun ville give mig information fra den ene side. Det stressede mig unødigt, men det er jeg selv ude om :) Jeg fik skiftet batterierne og begyndte opvarmningen. Sidste test i december kørte jeg 337 watt på de 20 minutter, så i dag forsøgte jeg at ramme 350. Det lykkedes og da de 20 minutter var overstået var gennemsnittet på 353 watt og et pulsgennemsnit på 174. Jeg tager hul på Trainerroads General build træningsplan. Jeg ser frem til at træne korte og de endnu kortere intervaller, da jeg især her regner med at kunne forbedre mig meget, da jeg ikke rigtig har trænet dem tidligere.
 11. Davai, davai!

  Haha, jeg kørte lidt i trods, da jeg var så skuffet over vejret og ikke ville lade mig slå ud af det. I dag havde jeg 1t 30m i zone 2.
 12. Davai, davai!

  Stod op i søndags til at der lå lidt sne, så jeg valgte at springe dagens udendørstur over og tage den på hometraineren i stedet for. Fire timer og tyve minutter i zone 2 ser lige så ophidsende ud på pulskurven, som det var at sidde på cyklen. Efter 40 minutter kørte jeg et enkelt sweetspot interval på 282 watt. Varighed: 4t 22m Normalized power: 224w Gennemsnitlig kadence: 95 rpm Lige nu befinder jeg mig mit i min restitutionsuge og starter op igen på mandag.
 13. Davai, davai!

  Hej WBO! Jeg føler at det hjælper mig til at få cyklet mere end jeg ellers ville på egen hånd, hvis det ikke var så struktureret.. Om jeg er blevet stærkere eller om det er fordi jeg har vænnet mig mere til at cykle på hometraineren skal jeg ikke kunne sige, men jeg fik 10 watt mere på min FTP efter de første seks uger, hvor jeg fulgte sweetspot base mid volume 1 og er nu igang med mid volume 2. Angående min FTP så havde jeg et fald på lige godt 30 watt i forhold til min udendørs FTP. Alt efter hvordan jeg får det til at passe med arbejde, så får jeg kørt fem til seks en halv time på hometraineren. De sidste tre uger har jeg fået kørt en længere tur udenfor på 120 kilometer i zone 2, så de uger har træningen været på ti timer i alt. Sidste år havde jeg en skrækkelig debut på landevejen, hvor jeg gik kold inden jeg nåede hjem, men i år er der en masse overskud, men det skyldes nok primært at jeg har holdt træningen ved lige imodsætning til sidste år, hvor jeg havde noget der ligende en tre måneders pause :) Hvis du har tid og lyst, så må du meget gerne skrive om din oplevelse med Tacx Flux :) Dagens træning bød på 4x10 på 320 watt:
 14. Davai, davai!

  Weekenden startede uheldigt, da min kammerat havde haft en siver, som han først opdagede på vej ud ad døren, så vi blev forsinket. Da han dukker op hos mig og jeg er på vej ned, så opdager jeg at mit forhjul også er fladt - jeg pumpede det ellers op aftenen forinden mens jeg klar gjorde cyklen til udendørs brug. Med de forsinkelser kom vi dog endelig afsted omkring klokken 10. Ud over Farum, Hillerød og op til Hornbæk. På stykket fra Esrum til Dronningmølle kørte vi et enkelt interval, 30 sekunders spurt over ito minutters zone 5 over i zone 4 for resten af tiden til Dronningmølle. Jeg endte ud med 370 watt over de seks et halvt minut det tog. De første fem minutter blev kørt med 400 watt, som tangerer min højeste fem minutters værdi fra sidste år, bortset fra at jeg nu vejer fire kilo mindre. Kaffe og kage i Hornbæk. Lige inden Hellebæk drejede vi ind mod Nygård, over Gurre videre til Søholm. I Lønholt ramte vi landevejen mod Hørsholm og planen var at dreje fra mod Karlebo, men vi overså skiltet. Fra Hørsholm tog vi Folehaven til Strandvejen og hjem. I alt blev det 120 kilometer, 28ish i snit og 240 NP. Ved Jonstrup kiggede solen frem for første gang og vi havde plus grader på hele turen, så det var helt perfekt :) I dag regner jeg med at køre sweetspot på hometraineren.
 15. Davai, davai!

  Blev desværre ramt af noget sygdom i sidste uge, så tog en sygedag og et par dage at komme tilbage i gear med træningen. I weekenden var vejret helt perfekt, koldt, klart, men fremfor alt tørt :) Så jeg fik taget min første tur udendørs i år, hvor jeg lørdag kørte i fire timer og søndag blev det til fire og en halv time udendørs i zone 2.