mr_nasty

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Test af sportsfolk

  Kan man sammenligne eller foretrække at teste nogle sportsfolk (ikke-løbere) på en COOPER fremfor 4x400 meter? Og hvis man vælger den ene frem for den anden, hvorfor så det?
 2. Findes der et dansk Excel ark til registrering af test resultater? Eks. standardtests som bænk (1RM, 3RM), squat, osv.? Jeg har ledt, men kun fundet nogle dyre amerikanske, meget omfattende arm som i øvrigt alle målet i amerikanske enheder
 3. Nupo, vægttab og træning

  Kære Salt :) Jeg tænker jeg leder efter gode råd fra lige præcis én som dig, der givetvis besidder en enorm viden. Så hvis nu vi leger med tanken om, at jeg rent faktisk har styr på den del med overgangen til normal kost, hvad vil dine råd så være i forhold til min spørgsmål; Kan man supplere sin Nupokur med nogle mineraler, vitaminer, proteintilskud eller lign. som gør at man har energi til at træne 3-4 gange om ugen, på trods af det lave kalorieindtag? Er der en som tør vejlede i hvad man så bør købe, som supplement til en 8-14 dages nupokur med træning for øje? Bør man også tage noget som er sultstillende?
 4. Nupo, vægttab og træning

  Jeg overvejer at påbegynde en alm. kostomlægning som jeg vil kickstarte med en 8-14 dages pulverkur. Jeg har kunnet læse mig frem til at Nupo er den bedste, ift. mineraler osv. Kan man supplere sin Nupokur med nogle mineraler, vitaminer, proteintilskud eller lign. som gør at man har energi til at træne 3-4 gange om ugen, på trods af det lave kalorieindtag? Er der en som tør vejlede i hvad man så bør købe, som supplement til en 8-14 dages nupokur med træning for øje? Bør man også tage noget som er sultstillende? Matas reklamerer lige nu for en masse produktioner som hæmmer sulten, kulhydratoptaget osv. Skal man spise frugt? Smoothies? Juice? Glæder mig til at høre gode råd - ikke formaninger. Gerne links til hvor jeg bør købe tingene.