JRTS

Medlemmer
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Mystisk låsning efter kikkertoperation i knæ

    Jeg ved godt det er fra 2013, men prøver alligevel. Har præcis samme symptomer efter kikkert op. Mit knæ låser når jeg har siddet/stået med det strakt og skal så enten bøjes forsigtigt eller "knækkes". Mine lårmuskler er ekstremt svækkede og jeg har trænet - måske for hårdt på et knæhold på privathospital - hvor jeg blev opereret. Har gener og ubehag hele vejen rundt om knæskal, dog mest i det bløde lige under knæskal ved skinne benets begyndelse. Er nysgerrig efter om problem er forsvundet eller kunne trænes væk ?
  2. Hej Er under genoptræning efter kikkert operation i knæ. I den forbindelse har jeg overanstrengt noget omkring akillesene og hælen. Muligvis ved et bens squats, Bulgarian (?), hvor jeg måske pga stivhed kom til at løfte hæl under øvelsen. Men jeg ved det jo ikke. Når jeg strækker mig frem med min hæl i jorden går den ret ondt nede i hælen, inden jeg når at mærke et stræk i læggen. Som om jeg er ved at trække noget i stykker. Jeg kan ikke fremprovokerer dette ved at trykke på hverken hælknogle eller akillesede, som ikke er øm. Ultralyd har ikke vist problemer med akillesene eller slimsæk. Er blevet sat igang med hæl hæve øvelser af fys. Har andre prøvet noget tilsvarende og hvad kan det være ?
  3. Er i tvivl om jeg har condomalasi. Har i over et år haft problemer med begge knæ, efter jeg nok var et fjols og trænede videre med overbelastet knæ. Intet er gået i stykker viser MR. De hæver en smule hver dag når jeg sidder ned på arbejde og det generer voldsomt. Condomalasi er flere steder beskrevet som smerter bag knæskallen. Jeg har ingen direkte smerter når jeg bukker knæet eller rejser mig. Det eneste jeg mærker en lidt sviende fornemmelse når knæet er en smule hævet. De diffuse smerter/ubehag jeg oplever er hovedsageligt koncentreret i området mellem knæskal og skinneben. Så jeg er lidt nysgerrig om der andre der har noget tilsvarende? Træner pt kun fys program med knæ styrketræning, core træning og let cykling på kondi cykel uden belastning.