Thomas Hoffmann

Medlemmer
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Thomas Hoffmann last won the day on December 28 2017

Thomas Hoffmann had the most liked content!

About Thomas Hoffmann

 • Rank
  Medlem
 1. Hver dag er hver dag!

  Mandril-klip i sine opslag er det nye!!
 2. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Arh, okay. Alle styles er anerkendt. Lige løbebåndet skal jeg ikke gøre mig klog på. Jeg lavede den i sommeren 2016 med vest, som: 1,6 km løb 100 pullups 200 Pushups 300 Airsquats 1,6 km løb Det var en aldeles forfærdelig oplevelse! Specielt de 200 pushups... Jeg har hørt om den lavet på den måde før, og tiden lyder fornuftig. Jeg tror faktisk ikke det gør den store forskel på tiden, når det "kun" er 2 pullups ad gangen, om man kører dem strict, kipping eller butterflyr pullups...
 3. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  SÅ mange spørgsmål: 1) Havde du vest på? 2) Hvordan delte du den op?
 4. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Holy moly! Bortset fra at du burde erstatte din kråssertræner med en romaskine, så er det der fandme for fedt! Jeg er dog ikke misundelig, for som I kunne se i min video, så har jeg et skur på 6 kvm, hvor al mit udstyr NÆSTEN kan være... (Ironi kan forekomme) Og godt nytår (selvom det ikke er noget jeg skal bestemme)
 5. Nice and clean power building

  Det er satme et flot Homegym! Jeg er misundelig på pladsen, men jeg tror det ville være altødelæggende for min økonomi, hvis jeg havde mere plads. Og 'dem oldschool Eleiko 25'ere!
 6. Got legs?

  Interessant perspektiv. Personligt har jeg haft utroligt svært ved at tage cykelsporten seriøst - faktisk siden den første skandale rullede helt tilbage i 1998 med Festina. Dette skal ikke forstås som et hate-rant mod cykelsporten, men mere et forsøg på at få en cykelentusiasts take på, hvordan man kan blive ved med at finde cykelsporten interessant, for jeg kan ærligt talt ikke selv få øje på, hvad der er så tiltrækkende ved det. For mig er det et kæmpe dopingcirkus, der ruller derudaf for fuld smadder, og hvis man så bare erkendte at det var sådan det var, trak sig fra IOC og lod bolden rulle frit, så ville jeg nemmere kunne tage det seriøst. Men snakken om "cykelsporten er renere end i mange år" og lignende, som TdF speakerne på TV2 kaster om sig med, er grinagtig for en, der ikke længere følger med i ret meget andet end de gentagne skandaler. Og jeg er godt klar over at min gamle sport, atletik, ikke er meget bedre, når det kommer til dopingtilfælde, men i atletikken stiller man op individuelt, og det er "nemmere" at holde det skjult, end for et helt hold, som er ens arbejdsgiver. Igen vil jeg gerne rettes hvis jeg tager fejl.
 7. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Jeg synes godt nok det er nogle lange træninger du får lagt ind. Og med din mangeårige MOL-baggrund, kan jeg jo regne ud at du efterhånden har nogle år på bagen (medmindre du var 9 år, da du startede herinde!). Hvordan får du tid til at træne så meget?
 8. Nice and clean power building

  Hej Blackice! Det er så vanvittigt at din log har 16 år på bagen! Jeg håber den overlever, så du kan have MOLbryllup i 2026!