cille.sigrun

Medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Løbesko der lugter

  Har nogle løbesko jeg har haft i nogle år, som nu er begyndt at lugte. Lugten forsvinder ikke selvom jeg hver gang efter brug lufter dem uden for. Har derfor kigget lidt rundt på nettet efter tips og tricks til hvordan man kan få lugten væk. Kender i nogle gode fif til det? Der er vidst alternativer som Zebla lugtfjerner, men jeg er usikker på hvor godt det hjælper. Hvad gør i ved løbe- og træningssko der er begyndt at lugte?
 2. Anbefaling af terapi

  Hvad er kranio sakral terapi? Er der nogen af jer der har prøvet det før? Jeg er lidt skeptisk overfor denne form for terapi, men jeg har i længere tid gået og døjet med ondt i ryg og lænd når jeg løber i mere end 20 minutter, sommetider er det så slemt at jeg ikke kan gå dagen efter. Jeg har været til læge, men de kan ikke se noget og det eneste de foreslår er gode løbesko og evt få tjekket min løbegang, om den er skæv osv. Jeg har overvejet om jeg ikke skulle prøve en kranio sakral terapi, men ved ikke om det bare er spild af penge. Hvad er jeres erfaring med denne form for terapi? Hvis i har andet som kan hjælpe med mine smerte i ryg og lænd, så modtager jeg alt med åben hånd og kys.
 3. Mad til døren?

  Hej allesammen, Hvad er jeres erfaring med mad til døren? Det lyder rigtig let når man især har en travl hverdag, men stadig ønsker at have en sund kost. Jeg har kigget lidt på forskellige udbydere af måltidskasser fra blandt andet Årstiderne, Måltidskasserne og Sund Takeaway. De ser alle ud til at have gode anmeldelser. Har i prøvet nogle af dem og er det noget i kan anbefale? Jeg er ikke kræsen og meget åben for alt mad. Mvh Cille