tkc88

Medlemmer
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About tkc88

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 06/12/1988

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,402 profile views
 1. Hvad hed healeren?

 2. Ond i ryggen (med en udvikling)

  Frank, det er bare det, at dem jeg har prøvet rent ud sagt, ikke kan deres kram. Får jo ikke den hjælp jeg behøver. Kan man ikke lave nogle forebyggelser / øvelser / andre tricks for selv at forbedre situationen? Når jeg f.eks. læner mig til højre side løsnes ryggen jo, men skal jeg gøre det, er det godt for ryggen?
 3. Ond i ryggen (med en udvikling)

  Mange tak for gode svar! Jeg har været til læge med det, men han ved hverken fra eller til om hvad det kan være. Han sendte mig jo bare videre til fys. Kan være jeg skal få en anden læge? Min siddestilling foran computeren fejler intet. Jeg har set, hørt og læst om adskillige ting der skal være opfyldt for en perfekt siddestilling. Jeg sidder på en knæskammel af "kontorstole typen", så jeg automatisk har helt rank ryg. Det lyder absolut interessant med din teori om, at det er nogle nerver som smutter ind mellem de facetled. Jeg har været til kiropraktor, men han kunne ikke hjælpe mig i den retning du mener han skal hjælpe mig. Han lavede nogle forskellige ting for at få min ryg til at knække, og gav mig noget hæftigt massage. Han sagde at det nok bare var musklerne i ryggen, der trængte til at blive løst lidt op. For den behandling slap jeg så lige 500 dask! Det med at jeg selv kan knække ryggen, som jo nok er i det enkelte facetled hvor nerverne sidder klemt fast, tror jeg ikke hjælper i det lange løb. Jeg tror også det er nødvendigt at få rettet ledene op. Dog synes jeg ikke jeg får noget ud af at gå til hverken fys eller kiro. Det kan være jeg skal have fat i en 3. person med en bedre viden om netop det med at få rettet ryggen på plads igen. Jeg har set nogle film på Youtube, hvor en kiropraktor retter nogle led i rygsøjlen op med en "klikker", som går ind og rammer et led med en hvis kraft, og på den måde retter det op. Ang. det træningsprogram, tror jeg på nuværende tidspunkt ikke er den eneste vej frem. Mine muskler bliver nemlig meget ømme, når jeg udfører en alm. rygbøjning, liggende på maven.
 4. Ond i ryggen (med en udvikling)

  Jeg har ikke specifikt trænet ryg, da jeg ikke helt ved hvilke øvelser jeg skal udføre. Har prøvet med dødløft og rumænsk squat. Ved rygbøjninger, altså hvor ryggen bevæges, får jeg meget ømme muskler af at udføre.
 5. Ond i ryggen (med en udvikling)

  Hej! Jeg er en dreng som lever et rimeligt aktivt liv mht. motion. For 2 år siden opstod der, efter min egen oplevelse, pludselige rygsmerter, som faktisk var værst ned bag på benene. Smerterne opstod når jeg havde siddet ned i ca. 15 min. Jeg gik i skole (HTX) på det tidspunkt, og da jeg ikke kunne holde smerterne ud når jeg jo skulle sidde ned det meste af tid i skolen, søgte jeg til en fysioterapeut. Han gav mig nogle Mckenzie øvelser, og lånte mig den Mc Kenzie bog, hvor der stod beskrevet hvad øvelserne bevirkede. Smerterne fra benene skulle helt ophøre, og samle sig midt på lænden. Efter et stykke tid med disse udstrækningsøvelser forsvandt smerterne i benene, så godt som, når jeg sad ned i længere tid. Det var jo dejligt at jeg nu kunne sidde ned igen. Men hvad så med smerten centreret i midten af lænderyggen, spurgte jeg mig selv?? Frem til i dag (ca. 2 år efter) har jeg haft problemer med smerterne i lænden, som jeg tror til dels er gået op i nakken og ud lige under venstre skulderblad, hvor det ligesom låser når jeg læner nakken til højre. Hvis jeg tager ved nakken og tvinger hovedet ned til højre (hen over skulderen) lyder der er et par klik, både i rygsøjlen, men også i det ømme område under venstre skulderblad. Jeg ved ikke om smerterne i venstre siden kan have noget at gøre med, at fysioterapeuten også nævnte at musklerne omkring lænden i venstre side var hårde, i forhold til højre side. Jeg fik min søster til at lokalisere det ømme punkt under skulderbladet og derefter holde et konstant pres på dette punkt. Sjovt nok hjalp denne massage, men smerten vendte tilbage efter ca. 3 timer samme dag. Når jeg udfører den tidligere beskrevne udstrækningsøvelse nu, gør det ond i rygsøjlen tæt ved hoften. Hvis jeg holder en konstant tryk opad, klikker / knækker ryggen et enkelt sted, og så kan jeg bevæge mig hele vejen op i udstrækningsøvelsen. Det er samme sted i ryggen hver gang det siger klik. Jeg har også prøvet den øvelse hvor man står oprejst med en skulderbredde mellem hver fod, en hånd i hver talje og læner sig enten lige til højre eller lige til venstre. Når jeg læner mig til højre, oplever jeg igen at ryggen er låst, men at den siger et ordenligt knæk når jeg har holdt presset i et stykke tid, og ryggen er nu løst. Ryggen låser sig fast igen efter en periode hvor jeg sidder ned. Mit spørgsmål er nu: Hvad er det der er sket med min ryg? Hvorfor denne udvikling? Er det en skæv hofte der er mit problem? Kan jeg blive helt fri fra den låste ryg?
 6. Ømhed bag på benet

  YO! MOL... Jeg var til læge med et problem jeg døjer under. Det er bag på mine ben. Det gør nas når jeg sidder ned. Min læge sagde så at jeg var øm i mine muskler dér, okey tænker jeg så, fair nok, men hvorfor har jeg lige ømme muskler dér og ikke andre steder på benet??/maven, ryggen.. Jeg har forstrukket mine nakkemuskler for nogen tid siden. Ved ikke om det er det der har noget med det at gøre.? Nogen som kan give mig en forklaring på problemet? Ser ud til at min egen læge ikke kunne.. på forhånd TAK!!
 7. Smadret nakke!

  Min læge lød ikke som det ´var nødvendigt med fyss.. Så jeg regner med at jeg bare kan træne mig ud af lidt ømme muskler.
 8. Smadret nakke!

  nogen som har en god side hvor der er give eksempler på hjemmetræning. dvs. med håndvæge og gulvøvelser..
 9. Smadret nakke!

  takker chef. ser lige på dem. Kender godt siden, kunne bare ikke huske hvad den hed.
 10. Smadret nakke!

  Så har jeg været ved lægen. Han sagde at jeg havde normal bevægelighed i min nakke og i hofteleddet. Han sagde også at jeg havde muskelømhed i nakken og bag på benene og ja! der er jeg ret om. Det eneste jeg kunne gøre ved det var, at holde mig i god form. Det bliver jo ikke noget problem. Men tænkte på om der er nogen herinde der kunne give mig nogle træningsøvelser til bag på mine ben (dvs. fra knæhasen til ballen). Mange tak på forhånd!
 11. Smadret nakke!

  Har dårlig erfaring med fysserne i Holstebro. er der ikke noget med at man skal ha' op til 8-10 behandlinger før det hjælper?? De kunne ikke hjælpe mig med min overanstrengelse i håndledene.
 12. Smadret nakke!

  ok. Dvs. jeg har ingen smerter nå jeg bare sidder stille og går / løber. De er der KUN når jeg bøjer hovedet ned forover. Smerterne forsvinder hurtigt igen når jeg har rettet hovedet op igen. Tror kun det er musklerne og senerne der er forstrukket. men hvis de nu er det, hvor lang tid vil der så gå indtil det ikke gør ondt mere? Tak for i dag, jeg smutter i seng nu.
 13. Smadret nakke!

  Hvad mener du med et brud? Jeg kan godt bevæge hovedet normalt. Det er bare når jeg bøjer hovedet helt ned fremover det gør ondt (strækker meget) #Dochylle det er omkring 5 måneder siden. Jeg går til læge i morgen. helt sikkert.
 14. Smadret nakke!

  Okey Jeg går til læge med det snarest mulig. Synes ikke det bliver bedre af sig selv. Tak for hurtigt svar.
 15. Smadret nakke!

  Hej Mol. For nogen tid siden landede jeg på hovedet til Springymnastik, på en af de der røde maddrasser. Lige efter Crashed gjørde det mega ondt! og jeg lå bare der helt lammet.. Men kom til mig selv kort tid efter. Efter den tid har jeg haft ondt i min nakke og lidt ned af rygsøjlen. Det gav et seriøst stræk i nakke/ryggen. Nu er spørgsmålet så om jeg har taget skade af det, om det kan blive bedre(mindre smerter) og hvad jeg kan gøre for at det skal blive bedre. Jeg har ikke været til nogen behandlere med det endnu. Ved ikke om det kan betale sig? Hvad er jeres råd?