Matrix

Medlemmer
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

Posts posted by Matrix


 1. TNX ,   Gyver & Lomax

  Nej jeg har ikke tænkt mig, at jeg skal leve af de piller. Men at bruge dem som et SUPPLEMENT for hurtiger at tabe de sidste par killo. Jeg tager 1 pille om morgen that's it og spiser ellers som jeg plejer. Men dejlig at få lidt råd og vejledning, mange tak for det.  

  :sweetsun:

  PS: Jeg ville meget gerne at jeg kunne få mig selv til at spise 5-6 gange om dage, men da jeg lidt er den dovne type og ikke gider at lave 5-6 små madpakker, kan jeg så ikke erstatte det af et eller andet kosttilskud ??? i pulver form nemt og bekvemt.


 2. Crawdaddy >:0)

  Mange tak ! Hvorfor er det bedst at ta pillerne før man spiser.  Er det for at øge stofskiftet så man hurtiger forbrænder fedtet ? Jeg mener er det ikke li meget om det er før eller efter ???


 3. Hvilken type skal jeg bruge og hvordan ??? Jeg vil ikke øge min muskel-masse men kun forbrænde BODY FAT. Jeg ved ikke hvad jeg skal vælge mellem af følgende:

  Diet Fuel, Ultimate Diet Fuel ,  Metabolift,  Metabolift Original, Metabolift MaHaung , Metabolift Dieter's Multivitamin, Ripped Fuel.

  Eller findes der evt. bedre produkter.  :thefinger_red:

  Hilsen

  Matrix

  (Redigeret af Matrix ved 4:08 pm på Dec. 8, 2001)