kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,810
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

kahlua-kalv last won the day on June 6

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

2,917 profile views
 1. Got legs?

  Nu tjekkede jeg lige Strava for at sammenligne med min egen bedste tid (36sek), som er fra 18. Tror jeg må forbi snart og give den et skud :-)
 2. Got legs?

  Træls med helbred, men godt det er ved at vende :-) KOM i Søsum er sku ret skarpt! Den er der mange hårde hunde der har givet et skud på... Synd med TT. Jeg træner det lidt, men kommer heller ikke til start pga tidsmangel (eller rettere prioritering). Jeg forstår nu ikke helt du synes det er dyrt m licens. Hvis du stiller til start i 4*motion, så går det vel lige op med Licens udgift + startbeløb. Der er en del motionsløb som er ret dyre og kvaliteten af løbene er heller ikke på niveau. Men det kræver selvfølgelig nogle løbsdage før det 'løber rundt'.
 3. Langt pokker i MOL

  Godt at du holder kæden stram! Der er alligvel en del kvalitet hist og pist i din træning. :-) Jeg er tit lidt for magelig, men giver den omvendt ok gas med mellemrum. Jeg var ude og køre DGI business tirsdags VM. Av, der er smæk på. Hang seriøst i det yderste af elastikken indtil der var en gruppe der fik hul. Derefter var det fint de sidste 30km. Kørte i A-klassen, men der var både ryttere fra Riwal (Kamp) og BHS-Almeborg med, så fronten var pæn ondskabsfuld. Kørte vist en midterplacering hjem afslutningsvis. Hvornår er din næste start?
 4. Langt pokker i MOL

  høj puls=udbytte
 5. Langt pokker i MOL

  Det er ikke pinligt medmindre du pisser i bukserne undervejs. Hvad er worst case scenariet? Nå, det er jo ikke rationelt. Jeg synes det er fedt du stiller op :-)
 6. Motion i balance™

  Det er nok en god ide. Det er også mange og lange ture du er startet op på. Nok meget smart at dosere det lidt en periode.
 7. Langt pokker i MOL

  Synes Hamborg lyder som en god progressionsplan! Men det kræver selvfølgelig at hovedet (maven) kan følge med. Det er jo nemt nok for os andre, i mange sammenhænge, så håber du lykkedes med at få det mentale på plads. Der findes jo også professionelle trænere af den type udfordringer...
 8. Motion i balance™

  Solid tur! Særligt med tømmermænd... Du kunne nu godt gøre ruten lidt mere intreressant. Fra jyllinge, over Østrup, Kirkerup, Ågerup... Lange landevejsstykker med tung trafik er ret uinspirerende IMO. Efter Roskilde: Altid omkring abbetved/Kisserup og så retur over hvedstrup-->sengeløse. det var de to øre...
 9. Langt pokker i MOL

  Man kunne måske også satse på begge dele ;) Du har jo brug for træningen og det værste der kan ske er du at du bliver tynd (og måske lidt langsom på banen). :-)
 10. Motion i balance™

  Nu med rygnummer
 11. Langt pokker i MOL

  65 det satme stærkt!
 12. Langt pokker i MOL

  VM lyder ellers som et fedt mål! Kan kun bifalde det. Hvis de andre tænker det er sjovt at køre med dig og du er omkring deres niveau, så det da bare med at få prøvet det af!!! Kørte løb DGI/erhvervscup i går i B klassen. Det gik over stok og sten fra start og jeg var ikke rigtig klar mentalt, men efter at have hængt på bagi i 10-15 min. kører jeg mig op i feltet og hygger i 20 min i læ. Vi kørte omgange på en ca 2 km rundstrækning og holder 42 km/ i snit, så det gik halvstærkt. På næstsidste omgang forsøger jeg at komme afsted og slår også et hul, men sidder ude alene og det er jeg ikke stærk nok til, så sidder bare med feltet hjem. Fint arrangement! og giver da lidt blod på tanden at køre samlede starter igen.
 13. Motion i balance™

  Cool! Jeg overvejer også den 26. Det er jo hurtigt overstået, når man ligger i en stor gruppe :-)
 14. Langt pokker i MOL

  Fine mål! Så stiller jeg op til noget motions/erhvervsnetværk løb den 30. :)
 15. Langt pokker i MOL

  Hvis du nu sætter et sportsligt mål, så stiller jeg til løb igen i april :-)