kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

kahlua-kalv last won the day on October 7

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

2,289 profile views
 1. Spock 2018

  Det er en temmelig maskulin indretning af stuen... Jeg havde ikke fået lov, men verden er heldigvis mangfoldig :)
 2. Spock 2018

  Single? Selv B. I. må en tur i boksen... Men fedt setup!
 3. Langt pokker i MOL

  Godt du er begyndt at træde rundt igen!
 4. Hver dag er hver dag!

  En skamfyldt diskopumpers bekendelse ;-) Lyder som et bryst mange ville kigge misundeligt efter!
 5. Hver dag er hver dag!

  Jeg tænker du har fået kæreste og kontorkrop og med rette skammes over DIN deroute som fyrdenaf-stærkmandsflotfyr? Eller var der noget at logge
 6. Langt pokker i MOL

  Ses i morgen :-) Husk at oploade planen for oktober inden, så du kan får ris/ros i tråden ;)
 7. Langt pokker i MOL

  Du kunne også selv sætte dig nogle mål for antal gennemsnitlige pas, km og intensitet her i loggen. Så skal vi andre nok holde dig i ørerne vinteren over!
 8. Got legs?

  Godt du slap uden mén Altid spændende med nyt gear. Har desværre ikke nok indsigt til at anbefale noget godt alternativ.
 9. Motion i balance™

  Tak, jeg er stadig i tænkeboks. Jeg kørte 3backroads i weekenden på min Ridley Fenix Sl. Det var 75 km på grus, skovstier og lidt asfalt. Det klarede den rimelig godt med 30mm knopdæk, så den er egentlig ret alsidig med det rette fodtøj, men den skal selvfølgelig helst ikke ud når der er saltet. Du burde faktisk kører den type løb, eller bare møde op til fællestræninger i dyrehaven i weekenden og teste cyklen lidt mere grundigt :-) det sku meget sjovt og noget mere alsidigt end landevejstræning.
 10. Motion i balance™

  Nogle er nok reelt lettere afkølede ved målgang, men tror også løbsarrangørerne prøver at vise højt serviceniveau (på en lidt billig måde).
 11. Langt pokker i MOL

  Nå der var jeg lidt for hurtig. Der tikkede en mail ind i dag med tilbud om at købe ffwd f6t+disk brugt til en god pris. Det sagde jeg ja til. Håber det er ok m dig? Kan du ikke smide dem til salg i en FB gruppe?
 12. Langt pokker i MOL

  Jeg spørger omkring :-), men vil gerne købe dit 404. For mig er der noget lidt specielt over zipp. Så må jeg leve med farven... Det er jo også en måde at få testet lidt gear af :-) pris¿ evt. i PM. kommer du på onsdag? Eller tirsdag ¿ har planer om at rulle med de gamle i ny og næ, når arbejdet tillader det
 13. Langt pokker i MOL

  Tillykke med i morgen! Du skulle have givet dig selv den store værktøjskasse og en dag hjemme med kabelskift mm. Det er fedt når det er overstået og det hele spiller. Må dog tilstå at jeg også tyr til den lokale smed med mellemrum, men forsøger at lave det meste selv. Mangler et godt råd. Overvejer kraftigt at opgradere banehjul fra standard clinxher til awesome tubular, men er lidt i tvivl om hvad der er smartest at købe. Kan du give dit besyv med? Jeg kigger på Corima 47mm S evt. Med pladehjul bag. Pris ukendt. Men desværre nok på den forkerte side af 10klik Ffwd F6T (60MM) eller F9T (90). De koster Ca. 8000kr. Planet X 50mm, som er billige (399pund) Eller et brugt sæt zipp bane 404+pladehjul m ringe på til 6000kr. Nogle input?
 14. Motion i balance™

  Du må lige anmelde den når du har haft den ude og rulle. Overvejer selv en ny vinterged og her kunne en gravel være et godt alternativ til den gamle racer.
 15. Langt pokker i MOL

  Du har da fri hver dag