kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,963
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

kahlua-kalv last won the day on October 11

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

5,026 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Hvis og så fremt, så bliver der vel jobmulighed hos den nye operatør. Virksomheden har vel ikke 50 lokoførere ansat til de nye overtagne strækninger allerede?
 2. Got legs?

  Er det ikke nok chaufføren ligner en Flamingo
 3. Got legs?

  Jeg synes faktisk det er en fed lakering, men ville selv skjule logoet. Kunne Proud 1 ikke erstatte det? Eller S-toltens eller bare nyde farveskiftet ;)
 4. Langt pokker i MOL

  Man kunne jo også prioritere anderledes... Jeg vasker fx ikke vintergeden så tit og tøjet ryger i vaskemaskinen. Yderste lag vaskes kun ca. hver anden gang. Det tager jo toppen af besværet :-) Men vil da også klart hellere køre i solskin om sommeren. Synes bare stadig det er federe at køre udendørs om vinteren, på længere ture, end på rullerne.
 5. Langt pokker i MOL

  Indlæg...
 6. Got legs?

  Yes han har både en ramme til selvbyg (knap så flot) og i den smukke perlemor med DI2, men med crappy hjul, så synes det er en lidt stram pris.
 7. Got legs?

  Så er det vel heller ikke sværere... MTB sporten fungerer da ok og har indtryk af at de fleste godt kan fikse bremserne der? Er det ikke ret simpelt, når man har et bleederset? Lidt som det er uoverkommeligt at skifte kassette, indtil man har gjort det en gang selv. Det sagt, så kigger jeg da også efter ny cykel med fælgbremser... Venter bare på der kommer den rigtige Noah til salg til den rigtige pris, eller måske opgraderer jeg bare den gamle ramme jeg allerede har.
 8. Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)

  Husk progressionen, så du ikke bliver skadet ;-)
 9. Langt pokker i MOL

  Tag chancen! De andre der møder op til kaffe bliver nok også hjemme hvis de er småsyge. I er jo ret gamle alle sammen ;-)
 10. Got legs?

  Ridley noah i perlehvid men du er jo mere til farvelade ;-) SL6 er også ret fed!
 11. Got legs?

  Hvis det holder dig motiveret, så er pengene givet godt ud :-)
 12. Langt pokker i MOL

  og droppede du Stages helt? Satme også en vild pris for en hometrainer, men du bruger den selvfølgelig også en del. Så må jeg hellere kigge efter en upgrade til rullerne igen...
 13. Langt pokker i MOL

  Hurtigere... https://www.bike24.com/p2318016.html?menu=1000,4,123 Lettere... https://www.bike24.com/p2317959.html?menu=1000,4,123 Bare som alternativ ;-)
 14. Langt pokker i MOL

  Det burde være muligt at finde gode løbshjul med lækre nav brugt til en god pris. Jeg ville lave et opslag på FB i køb/salg/bytte og DBA. Budget 5000kr, hvad har i af lirede hjulsæt?
 15. Langt pokker i MOL

  Blomster fra pornhub