kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,944
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

kahlua-kalv last won the day on August 9

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

4,856 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Jeg har det også ambivalent med banen og smitte, men cyklingen trækker bare mere samlet set...
 2. Got legs?

  Tag målingerne med et gran salt. Estimatet af fordelingen mellem muskel, fedt og vand er meget usikre. Smider du dem i et regneark, så kan du måske se en udviklingen der er reel, men næppe fra uge til uge.
 3. Langt pokker i MOL

  Du er i bedre form end mig... Good for U Me
 4. Langt pokker i MOL

  Omg det er sku da en seriøs opgradering af hjemmesetuppet!!! 23 klik, av. Smid en pris her hvis du vil af med din gamle Tacx. Jeg kunne godt være interesseret i at opgradere mine ruller.
 5. Motion i balance™

  Tror du har ret mht puls og effekt, men det er også lidt æbler og pærer... Den lange rulle tur er jo primært for udholdenhed og stimulering af fedtforbrændning. 75 minutter løb er lidt en blanding af forskellige effekter, men nok primært udholdenhed. For begge pas vedkommende vil jeg mene der skal væsentlig mere intensitet i træningen for at få en effekt på konditionen.
 6. Motion i balance™

  Smuk simplicitet!
 7. Got legs?

  Aflys de næste fire fødselsdage og hold stor fest med 5 års interval herfra og ind. 40 45 osv. Må tilstå at jeg ikke helt kan forstå behovet for at fejre egen fødselsdag, men dét er jo heller ikke vigtigt. Du kunne jo også blive hjemme og forkæle dig selv hele dagen. Rart med en puster væk fra kone og børn, også selvom det måske virker lidt sært og kontrært i situationen.
 8. Got legs?

  Pæne tal :-)
 9. Langt pokker i MOL

  Be there! Jeg når det dog ikke, selvom jeg havde lovet det...
 10. Motion i balance™

  Det gjorde jeg, men med en lille omvej. Det virkede ikke på android, da jeg ikke kunne komme til at betale, igennem appen. Det kunne jeg så på Ipad og bagefter betaling virkede stream på begge devices. Så så afslutningen i går.
 11. Motion i balance™

  Prøver med afinstall og downloader app igen...
 12. Motion i balance™

  hmm, kan ikke få det til at virke i appen. Ellers en ret skarp pris!
 13. Got legs?

  Du deler bare :-) og godt det har været en positiv oplevelse so far. Min oplevelse af psykologhjælp er nu også helt overvejende positiv. Tror ikke jeg er helt enig i bil analogien. Tænker mere ordinær service skal klares med de nærmeste venner og familie, i det omfang det kan lade sig gøre, og så lade specialisterne tage sig af det man ikke kan snakke med andre om (uanset grunden). Anyway, så skal løsningen selvfølgelig passe til dig :-) Cool, du for rullet lidt! Men ikke sætte ny KOM på spydbakken... Så giver jeg op.
 14. Langt pokker i MOL

  True Du må lige smide en anmeldelse om et par måneder :-)
 15. Langt pokker i MOL

  Tak! robotstøvsuger/gulvvasker: Er det ikke stadig en teknologi der lover mere end de leverer? Synes ikke jeg var imponeret sidst jeg ejede en Roomba.