kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,828
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

kahlua-kalv last won the day on July 26

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

3,143 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  hov hov, kan du så komme ind i frokoststuen igen! Det er sku en ommer ;)
 2. Got legs?

  32 sek i dag Jeg nupper din KOM næste gang der er storm fra den rigtige retning
 3. Langt pokker i MOL

  Ja det er planen. God træning og hygge med lillebror.
 4. Langt pokker i MOL

  Godt at se kæden holdes stram! Det er nok meget smart at droppe hayday Du bliver et bæst til EM Du skrev noget om vedligehold af banecykel. Hvad gør du helt præcist med kæden? Jeg er lidt på herrens mark, så et godt råd ønskes
 5. Nice and clean power building

  Du ender som en spinkel IT dreng hvis du ikke snart poster i loggen ;-) Travlt med ferie, arrangør af konvent i DK eller blev du fængslet i Atea-sagen? Håber på det første :-)
 6. Got legs?

  haha, ja, de kære små og familieliv er tidskrævende. Men pudsning af bil på højde med cykling er en ommer - du må ud og skifte styrbånd i stedet!
 7. Langt pokker i MOL

  De kører jo også bare med for sjov, eller rettere, som en show of force. Går udfra de bliver betalt for at stille til start og drysse lidt glimmer over arrangementet. De tre-fire stærke kørte som sagt væk, men kører ikke med om sejren, da det ville være 'pinligt' at vinde et motionsløb. Der er en lidt underlig intern logik i sporten til tider. Nej, jeg har ikke haft tid til licens i år. Ville have kørt TT, men har måtte disponerer anderledes. Tager måske et par løb i august, men ellers er det bare vedligehold og fokus på god grundform til banesæson åbner igen.
 8. Got legs?

  Nu tjekkede jeg lige Strava for at sammenligne med min egen bedste tid (36sek), som er fra 18. Tror jeg må forbi snart og give den et skud :-)
 9. Got legs?

  Træls med helbred, men godt det er ved at vende :-) KOM i Søsum er sku ret skarpt! Den er der mange hårde hunde der har givet et skud på... Synd med TT. Jeg træner det lidt, men kommer heller ikke til start pga tidsmangel (eller rettere prioritering). Jeg forstår nu ikke helt du synes det er dyrt m licens. Hvis du stiller til start i 4*motion, så går det vel lige op med Licens udgift + startbeløb. Der er en del motionsløb som er ret dyre og kvaliteten af løbene er heller ikke på niveau. Men det kræver selvfølgelig nogle løbsdage før det 'løber rundt'.
 10. Langt pokker i MOL

  Godt at du holder kæden stram! Der er alligvel en del kvalitet hist og pist i din træning. :-) Jeg er tit lidt for magelig, men giver den omvendt ok gas med mellemrum. Jeg var ude og køre DGI business tirsdags VM. Av, der er smæk på. Hang seriøst i det yderste af elastikken indtil der var en gruppe der fik hul. Derefter var det fint de sidste 30km. Kørte i A-klassen, men der var både ryttere fra Riwal (Kamp) og BHS-Almeborg med, så fronten var pæn ondskabsfuld. Kørte vist en midterplacering hjem afslutningsvis. Hvornår er din næste start?
 11. Langt pokker i MOL

  høj puls=udbytte
 12. Langt pokker i MOL

  Det er ikke pinligt medmindre du pisser i bukserne undervejs. Hvad er worst case scenariet? Nå, det er jo ikke rationelt. Jeg synes det er fedt du stiller op :-)
 13. Motion i balance™

  Det er nok en god ide. Det er også mange og lange ture du er startet op på. Nok meget smart at dosere det lidt en periode.
 14. Langt pokker i MOL

  Synes Hamborg lyder som en god progressionsplan! Men det kræver selvfølgelig at hovedet (maven) kan følge med. Det er jo nemt nok for os andre, i mange sammenhænge, så håber du lykkedes med at få det mentale på plads. Der findes jo også professionelle trænere af den type udfordringer...
 15. Motion i balance™

  Solid tur! Særligt med tømmermænd... Du kunne nu godt gøre ruten lidt mere intreressant. Fra jyllinge, over Østrup, Kirkerup, Ågerup... Lange landevejsstykker med tung trafik er ret uinspirerende IMO. Efter Roskilde: Altid omkring abbetved/Kisserup og så retur over hvedstrup-->sengeløse. det var de to øre...