kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,873
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

kahlua-kalv last won the day on December 26 2019

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

3,750 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  For mig er det mere et spg om hvilken dækbredde der er plads til. Der er rart at komme godt ind i 30erne hvis det er snevejr eller mudret. Sekundært om clearence ved bremserne gør de ikke blokerer pga smågrene mm.
 2. Langt pokker i MOL

  Tror stellet er for stort. Jeg ville helt sikkert gå efter en gravel/cross, da der er mange sjove motionsløb og mulighed for at lege lidt i skov mm, hvis jeg skulle investerer i ny vinterlåge.
 3. Langt pokker i MOL

  Craft glow er super til 600kr på tilbud... En fedling som dig skal nok godt op i størrelse ;-) Jeg kører i xl
 4. Langt pokker i MOL

  Fabin cykler og Snow Fun er lagt sammen i Roskilde, så du kan tjekke deres hjemmeside for mange fede cykelprodukter. De har ikke så meget som Heino, men fører fx Assos jakker. Løse ben: Gripgrab vinter i hiviz!
 5. Got legs?

  Lyder som en hyggelig opgave lørdag morgen :-)
 6. Got legs?

  fem timer med vand i dunken om søndagen burde kunne gøre det...
 7. Got legs?

  Godt at se du stadig er aktiv :-)
 8. Langt pokker i MOL

  Ser fedt ud! Giver en bedre fornemmelse af fart og 'virvar' på banen når kameraet er onboard :-) Cool hvis du gider smide flere op i loggen !!!
 9. Langt pokker i MOL

  hmm, jeg er stadig ikke på Zwift. Umiddelbart kræver det vist en halv dyr trainer (direct-drive) og så skal jeg også have en ny skærm for at afvikle software, men det er nu ret inspirerende at læse om dine træninger, så overvejer stadig... Debuterede i øvrigt i parløbskonkurrencen lørdag (med lillebror). En ok 5. plads. Der var lidt forskelligt +-, så god erfaring til fremtidige stævner! Vi bliver vilde hvis vi begynder med semistruktureret træning ;-)
 10. Langt pokker i MOL

  Mon dog Jeg kalder da mange af mine elever alt muligt forskelligt, men det kræver jo at det er med et glimt i øjet, eller omhandler en konkret handling.
 11. Træningselastik

  ala den her: https://www.trithon.dk/traeningudstyr/crossfit-udstyr/strength-band-elastik/strength-band-traeningselastik-orange-heavy.html ?
 12. Træningselastik

  Webshops... Du kan jo give lidt økonomisk støtte til MOL og trykke på linket i dit eget indlæg og derfra ud i verden :-) Alternativt bruge en cykelslange af latex.
 13. Langt pokker i MOL

  Har du styr på hvordan man billigst kan komme på swift, men stadig på en trainer der er til at holde ud? overvejer denne: https://www.mantel.com/dk/tacx-blue-motion-t2600-bundle-home-trainer
 14. Overrevet knæskalssene

  Jeg tænker det må minde en del om en overrivning af achillessene og måske til dels om korsbånd. Er senen syet sammen under operationen? Gætter på 12 måneder med recovery-->genoptræning Held og lykke! Lyder stramt
 15. Motion i balance™

  Smart med pumpen :-) Tror jeg også jeg vil have. Er flyttet i lejlighed og er blevet lidt udfordret på cykelvask og vedligehold. Uden værksted i garagen er det bare lidt sværere... Jeg ved bare jeg havde samme tendens til lav kadence før jeg begyndte på banecykling. Nu vil jeg helst ligge på 90 når der skal arbejdes igennem over længere distancer. Hvis du skal til at køre længere bjergstykker er det også smartere at kunne køre med et 'let' tråd.