kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,947
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

kahlua-kalv last won the day on August 9

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

4,889 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Selvfølgelig træder du 'licens-watt', måske bare ikke så lang tid som de bedste ;-) Så er samme bremseevne i flokkørsel nu også ret smart. Carbon hjul og regnvejr er en ringe kombi. Men priserne er hoppet noget, dog er det mit indtryk at det især gælder de elektroniske systemer. Toprammerne har selvfølgelig også fået et nyk på +10klik. Men der kommer mange cykler i omløb nu fra forskellige teams, som ikke har kørt nær så mange kilometer som normalt, så der burde være nogle gode tilbud lige rundt om hjørnet. Så Visby prøvede at unloade nogle smukke Ridley Noah til 22 fx.
 2. Langt pokker i MOL

  Styrt til træning bør være undtagelsen. Det er simpelthen for dumt at tage chancer i den sammenhæng, men klart der sker uheld med mellemrum. Jeg har hørt rigeligt om hvidovre... både fra dig, men også andre. Der er simpelthen for mange tosser, med en forkert indstilling til trafikkultur.
 3. Langt pokker i MOL

  Godt du slap så billigt!
 4. Langt pokker i MOL

  Jeg har det også ambivalent med banen og smitte, men cyklingen trækker bare mere samlet set...
 5. Got legs?

  Tag målingerne med et gran salt. Estimatet af fordelingen mellem muskel, fedt og vand er meget usikre. Smider du dem i et regneark, så kan du måske se en udviklingen der er reel, men næppe fra uge til uge.
 6. Langt pokker i MOL

  Du er i bedre form end mig... Good for U Me
 7. Langt pokker i MOL

  Omg det er sku da en seriøs opgradering af hjemmesetuppet!!! 23 klik, av. Smid en pris her hvis du vil af med din gamle Tacx. Jeg kunne godt være interesseret i at opgradere mine ruller.
 8. Motion i balance™

  Tror du har ret mht puls og effekt, men det er også lidt æbler og pærer... Den lange rulle tur er jo primært for udholdenhed og stimulering af fedtforbrændning. 75 minutter løb er lidt en blanding af forskellige effekter, men nok primært udholdenhed. For begge pas vedkommende vil jeg mene der skal væsentlig mere intensitet i træningen for at få en effekt på konditionen.
 9. Motion i balance™

  Smuk simplicitet!
 10. Got legs?

  Aflys de næste fire fødselsdage og hold stor fest med 5 års interval herfra og ind. 40 45 osv. Må tilstå at jeg ikke helt kan forstå behovet for at fejre egen fødselsdag, men dét er jo heller ikke vigtigt. Du kunne jo også blive hjemme og forkæle dig selv hele dagen. Rart med en puster væk fra kone og børn, også selvom det måske virker lidt sært og kontrært i situationen.
 11. Got legs?

  Pæne tal :-)
 12. Langt pokker i MOL

  Be there! Jeg når det dog ikke, selvom jeg havde lovet det...
 13. Motion i balance™

  Det gjorde jeg, men med en lille omvej. Det virkede ikke på android, da jeg ikke kunne komme til at betale, igennem appen. Det kunne jeg så på Ipad og bagefter betaling virkede stream på begge devices. Så så afslutningen i går.
 14. Motion i balance™

  Prøver med afinstall og downloader app igen...
 15. Motion i balance™

  hmm, kan ikke få det til at virke i appen. Ellers en ret skarp pris!