kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,927
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Reputation Activity

 1. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  For mig er det en elendig måde at varme op på, når det går så hurtigt fra start men folk er forskellige og hvad der er for hurtigt for mig, er passende for andre. Selvom du mangler power i benene, river du mig jo rundt alligevel
  Hvis der ikke sker noget uforudset er jeg derude alle mandage i denne måned, da jeg har plattet mig fri på dem. Herefter begynder arbejdet at genere men så starter den normalt træning vel efterhånden også op???

  Håndvægtene er dem her https://www.abilicaonline.dk/salg/haandvaegte/mx55-justerbare-haandvaegte-inkl-stativ/?utm_source=Kelkoo&utm_medium=cpc&utm_campaign=MX55+justerbare+håndvægte+inkl.+stativ+-
  De fungerer fint. Havde jeg haft en bænk til bænkpres, skulle de nok have været tungere men det har jeg ikke og så havde springet i vægt også været større. Dejligt at stativet er med, så de ikke roder rundt på gulvet.
  ...
  91,7kg efter 3625kcal
  Eftersom min DOMS i lår og lægge blev fornyet/forstærket af banecyklingen, har jeg valgt en nuldag i dag.
  Udover at jeg skulle i vaskekælderen, har jeg hygget med lidt hollandsk. Det har ellers ligget ret stille men de sidste dage har jeg haft lyst til at komme videre - det er OK. Det er kun for sjov og skal SKAL være for sjov og hyggeligt - gezellig
  Senere i dag skal der post-it-lapper på mit indbo med det hollandske ord, om det er de/het (modsvarende en/et) og hvad endelsen er i flertal.
  Jeg har fået aktiveret mit nye VISA-kort og ændret de aftaler, hvor der trækkes på det.
  Jeg har brugt tid på at finde en robotstøvsuger/gulvvasker og der er mange!!!! at vælge imellem, så der er  jeg lidt forvirret. Og også nærig - men det skal jeg ikke være her.
  Jeg har fået nye øjenkrykker og eftersom de er noget stærkere end de gamle, er området hvor de stiller skarp også sværere at ramme, så det har jeg passende også fået øvet.
  Så i dag er træning slet ikke interessant men i morgen skulle jeg gerne komme en lille tur på landevejen før arbejde.
 2. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Vægten 200g ned Til 92,3kg efter 3475kcal

  Optakten til banecykling kiksede, da mit vanlige slumreanfald tog magten ved 17-tiden og jeg gik i seng. Jeg vågnede kl 18 og skulle på banen kl 19 og også lige have mad og pakke. Det lykkedes men desværre var de igen begyndt at varme op før tid, så det blev en fæl koldstart, da jeg kom ind sidst i opvarmningen. Allerede efter få minutter lå jeg med 47-48. Det dykkede lidt til 45 men så kom der en frisk mand i front og vi lå med over 50. Sådan kan jeg sgu ikke varme op og i det hele taget er det lidt for friskt til mine evner, så jeg måtte desværre trække ud af rækken.
  Træneren var ikke glad for måden at varme op på og der blev løftet en pegefinger - tak for det!

  Fremmødet var desværre sådan, at jeg røg op i gruppe 1 som det tynde øl. 
  Første interval var 30 omganges progressivt. Farten var næsten konstant men det gik an.

  Herfra gik det galt. Opdeling i tre-mandshold og vi skulle køre 12 omgange med 2 moderate føringer, en hurtig og så all-out til sidst. Udgangstempoet var 47-48, på anden føring lå vi over 50, så jeg bakkede ud i utide for jeg ville aldrig kunne følge med hvis de sattes farten 3-4 op. Bagefter viste det sig så at de satte farten ned, da de ikke kunne indhente holdet foran.

  Denne gang en lidt mere regulær skideballe over ikke at køre som der var meldt ud. 

  Næste tur med klar ordre om en rolig start og kun 9 omgange. Som dårligste mand på holdet blev jeg sendt forrest (før sad jeg i midten) for at køre den langsommeste af all-out-omgangene. Denne gang gjorde vi som vi skulle, bortset fra at ham foran mig burde begynde at trække tempoet op sidst i sin føring. Det gjorde jeg så og er åbenbart så meget sprinter, at selvom jeg ikke trådte igennem så fik jeg sat de andre ret meget af.

  5 minutters fri rul på banen før vi kørte udskilningsløb. Fra start sad jeg og hyggede i indersporet og der blev jeg også spærret inde og udgik allerede som nummer fem, uden på noget tidspunkt at have fået pulsen op. Det er en del af charmen med udskilning, når man satser for længe.

  Så et handicapløb på 6 omgange. Jeg fik det største forspring på 150m. De to næste fik hhv 130 og 120m. Og vi fandt et fint samarbejde. Der må være gået taktik i den omme bagved, for vi holdt hjem til mål. De to andre må have brændt tændstikker for at lukke hullet op til mig, for jeg havde føring på sidste omgang og holdt hjem uden at forcere ret meget.

  Til slut et kvarters fri afrulning. Roligt på blå streg eller hurtigt på sort - frit valg. De andre gange har der været pæn aktivitet på den sorte men i dag var den tom. Jeg kørte så for mig selv på den blå og når gruppen var ved at indhente mig, dykkede jeg ned på sort i et antrit. To på ca 200 meter og et lidt kortere i midten. Så fik jeg taget lidt revanche for de antrit jeg missede i udskilningen.

  Det er ikke helt så sjovt, når man sidder som den dårligste. Især ikke når træneren har sat mig på midterholdet i grp 1 fordi jeg er sprinter-ish som intervallerne burde være og de andre ikke kører dem som udmeldt. Så falder jeg jo fælt igennem. Men selvom det gik lidt i kage, så var det fint alligevel.

 3. Like
  kahlua-kalv reacted to Kermit in Got legs?   
  Der er godt nok sket ting og sager siden sidste opdatering, og så er det nærmest skræmmende at man kun er halvvejs nede på første side, selvom der har været stilstand i godt og vel 4 måneder. 
  Først og fremmest er jeg blevet far igen. Hvad der vidst var en termin omkring 12. april, blev til planlagt kejsersnit d. 2/4. Alt forløb efter omstændighederne godt, selvom det lidt var et helvede at være på et hospital i coronatiden. Sund og rask unge, og endnu en dreng til samlingen :) 
  Cyklingen har været alt andet end stabil. Der har været uger hvor jeg har trænet 2-3 timer, og uger hvor jeg har trænet 12 timer. Og så har der været uger hvor cyklen slet ikke er blevet luftet. Men formen er egentlig fornuftig, og jeg kan fornemme at jeg stadig kan sidde med i midterfeltet, hvilket er betryggende. 
  Lige omkring fødslen blev jeg enig med mig selv om at begynde at tage daglige armbøjninger. Det udviklede sig sidenhen til også at inkludere air squats, og da jeg stadig døjer en del med smerter fra min glute med og piriformis, så kom der pludselig også fokus på at træne ben, balder, og core igen. Så jeg har faktisk mere eller mindre fra maj kørt styrketræning hver anden dag. Primær fokus har været på overkrop og core, da jeg aldrig rigtig har været tilfreds med min brystkasse, og nu vil forsøge at give det et skud for at se om det kan blive bedre. Samtidig bliver der selvfølgelig også kørt lidt ben med fokus på stabilitet og teknik. Det har faktisk været rigtig lækkert, og synes allerede nu at jeg begynder at se resultater både oppe og nede. 
 4. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Vægt 100gram ned efter 3400kcal.

  Lårene OK, jeg kunne måske godt fornemme at jeg gik til vaflerne i forgårs og de ikke var 100% på toppen endnu men Ikke så meget at det ville genere.

  Banecyklingt. De var tyvstartet med opvarmningen og kort efter mødetid, hvor jeg kom på banen, gik den over i en gang progressivt. Heldigvis ikke for fuld roulade.
  Første interval var cykelløb på 6 minutter plus 5 omgange. Et par ryk undervejs men spiseligt. Da der er to en halv omgang tilbage sidder jeg næstforrest. Det er normalt noget skidt så tidligt men ham foran tog en dingerføring og afleverede mig i front med lige under en omgang. Jeg holdt trykket med et øje over skulderen så jeg kunne spurte men jeg blev aldrig angrebet.

  Næste interval var pointløb på 16 omgange med spurt på hver anden. De første to er jeg ikke med i men så er jeg pludselig i en gruppe på tre mand. De første spurter kører efter at de fører en halv omgang hver og så er jeg forrest på den sidste og lukker evt angreb ned. Den ene blev træt af den leg og satte tempo i sin føring (og satte den anden af). Men nu jeg lå på hjul af en presset mand, var det overkommeligt at spurte fra ham. Når jeg lå forrest satte jeg farten ned, så jeg var nok lidt irriterende.

  Dernæst en teknikøvelse, hvor vi skulle køre tæt på hinanden

  Opdeling i 3-mands-hold og køre 3 x 3/3 - det føles underligt i bane-kadence når man er vandt til landevejen.

  10 minutters afrulning.

  Jeg satte års-PR i maxpuls men det føles alligevel ikke som en rigtig hård dagl. Tur med kollega er derfor også flyttet fra onsdag til i morgen, hvor vejret skulle blive bedre. Jeg håber han ikke kører ren tons igen men vi kan lægge nogle spurter ind.

  Garmin er stadig hacket, så heller ingen data i dag. 
   
 5. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  91,1kg - godt hjulpet af en laaang nattesøvn, for jeg indtog 3950kcal i går.

  I dag banecykling. For anden gang i træk, ender jeg i kløerne på et hurtigt fruentimmer - i dag værre end sidst og det var da kun fordi hun var træt i stængerne efter hendes træning i går, hun ikke krøllede mig helt sammen. Når hun har været til tirsdagstræningerne, ligger hun med de hurtigste.

  Vi begynder med moderat opvarmning to og to omkring den blå streg, før vi blev sendt ned på den sorte til 35 omganges progressivt. Efter min føring med 12 omgange tilbage udgår jeg, da jeg tvivler på at holde til min næste føring og det igen er “let” at slå væk..

  Jeg ender på hold 3 af 4. Første interval er 16 omgange progressivt. Vi smider en mand til sidst men ellers OK

  Han rykker et hold ned og vi er 3 mand til 15 omgange i næste interval, ergo 5 føringer til hver. De første tre skal være moderate, den næste med lidt bid i og på den sidste kører man all-out og udgår. Hende den hurtige sætter sig med det samme på sidste (hurtigste) føring og jeg sidder i midten og rækkefølgen passede fint.
  Så et løb over 10 omgange med handikap. Vi er kun seks tilbage og svageste mand får 110m, så 90, 70, 50, jeg får 20 og hun starter bagerst. Eftersom jeg ikke ved hvordan de kører og jeg gerne vil på hjul ASAP, starter jeg med en spurt. Det gik lidt for let eller jeg spurtede for hårdt. Masser af iltgæld men med 3 omgange tilbage, sidder alle og kigger på hinanden og det er jo der jeg har en chance. Jeg er en kæmpe idiot og åbner ikke spurten men venter til en anden gør det (ret sent) og selvom jeg blæser forbi alt og alle, når jeg akkurat ikke at overhale ham der vinder. Det gav også en løftet pegefinger fra træneren. Han er skarp til at læse løbene og kommentere når man dummer sig i forhold til de evner man har, det er ret imponerende.

  Så udskilning - stadig 6 M/K og en ud hver anden omgang. De første to sidder jeg og hygger i inderporet og ved nr 2 er jeg heldig, at dem bagved ikke spurter bedre. Jeg lægger mig bagerst og har så meget styr på det, at jeg ikke gider lukke folk inde, som jeg ellers er fæl nok til. Til sidst er der hende med mig på hjul. Hun vælger (meget oplagt skal det vise sig i næste interval) at køre den sidste udskilning som en regulær sprintmatch og vi er langt nede i fart. Jeg fanger hende på taktikken og et solidt antrit og hun opgiver ret hurtigt.

  Til sidst tre intervaller på 1 minut med 1 minuts pause, kørt som par og jeg får hende som makker. Første interval er OK - jeg havde ellers frygtet at blive revet rundt. Vi indhenter holdet foran men overhaler ikke. Hun fører an i pausen og da intervallet går i gang, flækker hun til den for at komme foran de andre. Jeg har godt nok ikke wattmåler på banecyklen men det føltes som 1300-1400 watt for at følge med hendes acceleration. Givetvis derfor hun bød op til sprint.
  I den sidste pause overhaler hun holdet foran, så de ikke skal køre i vejen. De overhaler så tilbage og da intervallet starter, er det hidsigt par-cykelløb det minut det varer. Det andet hold taber btw, da de smider den ene mand og vi er to. Men den var sgu led og bare glad for hun ikke holdt det tempo i alle tre intervaller, for så var jeg også blevet smidt af.

  Dejlig træning og med lidt mere bid i end sidst, hvor jeg bare blev tromlet over. Det funker bedre når modspillet matcher bedre.
  Det er selvfølgelig lidt plat men sådan en gang “preuser-pop” sætter altså lidt liv i kludene, selvom opvarmningen her var færdig. Falken (træneren) gider også at sætte musik på, når intervallerne strammer til. Det er faktisk ret fedt.
   
   

 6. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Bare for god ordens skyld, så bliver der altså stadig trænet, men det er i dén grad business as usual. Et par løbeture hen over ugen, et par gange fællestræning med ABC motion og så ellers soloture på cyklen. Nyder det hele, men det er også lidt ufokuseret, fordi der ikke har været de store motionscykelløb at teste formen af på. Har faktisk lige rundet de 7500 km på cykel i år, og det er fint, men det ville godt nok have været sjovere med nogle af de store arrangementer i foråret.
  Anyhow, så har jeg tænkt mig at lægge lidt mere vægt på løb her til efterår og vinter. Suppleret med lidt cykling på en vinterlåge, men med hovedvægten på løberiet. Så må det tidlige forår næste år vise, hvad forår og sommer 2021 skal bruges på. Måske skal det simpelhen bruges på begge dele. Måske skal der næste år en rigtig bjergtur (på cykel) med i programmet. Jeg savner at cykle i bjerge.
  Søndag bød i øvrigt på en god omgang fællestræning med to solide blokke med hhv. rulleskift og holdløb. Der er ikke nogen tvivl om, hvor de ligger henne på grafen.

 7. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Vægten faldet fra 91,4kg til 91,1kg efter 3250kcal.
  Godt jeg ikke fik ringet til lægen i går. Jeg jeg kom hjem fra arbejde, blev jeg nødt til at kigge på modermærket igen. Men nu var det helt hårdt og nopret og ikke så dybt. Mellem skulderbladene er det svært at styre motorikken, så jeg fik puffet lidt til det og så faldt af  og efterlod fin lyserød hud bagved. Jeg er ikke helt med på hvad der skete men fint at “det” faldt af og der ikke er noget synligt bagefter.
   
  Til aften en gang banecykling - jeg var spændt på fremmødet men vi var syv og det er vel OK, årstiden i betragtning. Det er alle fire veteran-aftenhold der er slået sammen og ikke den træner jeg er vant til. I aften lavede han øvelser lige efter min smag.

  Vi startede naturligvis med opvarming. Først for mig selv for at få gang i benene og derefter med de andre - jeg havde frygtet vildt tempo men det var behageligt.

  Første interval var at tage en omgang til feltet. Først to gange som par og til sidst en alene.

  Derefter udskilningsløb. Nu vi ikke var så mange, så var der godt nok udskilning hver omgang men det var først ved anden udskilning, man blev sendt af banen.Jeg startede sidst og antrittede mig frem de sidste 50-80 meter og det gik fint, indtil jeg ved en fejl røg ud og fik en tredjeplads. Jeg mente nok at jeg var kommet foran den anden men an troede at han var videre og fortsatte, Jeg var alligevel ved at være flad af de mange antrit, så det gjorde ikke meget at det stoppede her.

  Så skulle vi køre cykelløb: 10 minutter plus 10 omgange. De 10 minutter var overkommelige men så stak hallens i særklasse hurtigste mand væk. Han havde et hul som jeg prøvede at lukke. Det kunne jeg glemme. Jeg trak ind på ham i begyndelsen men så gik gassen af og jeg kom ikke nærmere. Feltet var over en halv omgang bagude men jeg var for stegt til at holde hjem, så lod mig falde tilbage. Passende kunne jeg klapse ham af, som “tog min plads” i udskilningen.
  To gang accelerationstræning fra felt i fart.

  6 x 40/20 jeg kørte den kamikaze-style og døde med skoene på og 98% af maxpuls. Jeg kan ikke mindes jeg før har ligget deroppe pga intervaller - kun af spurt men  jeg var også godt ude og skide. Jeg blev på banen i et stykke til, bare stille og rolig, indtil jeg havde pulsen under kontrol.

  Straks videre til afrulning - alt for hurtig til min smag men jeg plejer også at tulle mere end det fleste, hvis jeg får muligheden.

  47km, hvor jeg røg i hegnet flere gange men der skulle knokles for det. Jeg faktisk overrasket over hvor godt kroppen tog imod tæsk, før den gav op. Man jeg skal HELT sikkert have en hviledag i morgen!
   

 8. Like
  kahlua-kalv reacted to Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Lørdag i abeskuret:
   
  Airbike - 100kcal (4min og 51sek PR :-) )
  AB wheel - 3sæt x 15reps
  Military press - 3sæt x 10reps med 50kg
   
  Er lige blevet far til en lille dreng som er nummer 4 i rækken. Derfor bliver træningen. Minimal i denne weekend. Kunne dog lige afsætte 10min på en 100kcal test og lidt styrke. Fedt jeg kom under 5min på 100kcal testen. Echo bilen skulle være sværere at lave gode tider på en assult biken og min svoger der dyrker Crossfit siger at sub 5min er ret godt i den :-) Alt er relativt naturligvis..
 9. Haha
  kahlua-kalv reacted to Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Lørdag:
   
  Mountainbike - 1time og 27min (moving time)
   
  Stauerby sporet samt lidt af Hindsgavl sammen med Nabonabo og HC. Fed fed tur. Kan mærke fremgangen hver gang :-D På de blå stykker kunne jeg snildt følge med de 2 andre men på de stejle røde stykker havde mangler jeg stadig noget. Noget af det er teknik og form. Men en del af der er også kropsvægt. Jeg vejer trodsalt stadig omkring de 100kg. Dem jeg kørte med vejer henholdsvis 73 og 83kg. Det betyder noget på de helt stejle stigninger.
   
  Nå, ja. Så tog jeg også mit første styrt. Kørt ned i mudderhul og røg forover/sidelæns. Ret fredeligt og slog mig ikke. Men landede i nogle brændenælder. Det kunne mærkes :-D
 10. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Her er dyret i  nyeste aftapning med frisk styrbånd, nye GP5000-dæk i bredden 23 samt ny, let kæde og ultralet Rotor-krans (som desværre stadig takker lidt over og måske skal skiftes). Tune-saddel, Tune-hjul og Tune-stikaksler. Ja, jeg er vild med deres udstyr - og der er en Tune-saddelpind på vej i posten. Cannondales eget kranksæt og deres egen frempind og styr. Den kører stadig fremragende og er lige krøbet under UCI's vægtgrænse, så det var nok et meget godt køb for 6000 kroner sidste vinter. Den e rikke forberedt til skivebremser, og den har traditionel geometri, men ellers gør en ny racer det sandsynligvis ikke meget bedre.

 11. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Det blev en solotur i dag, da de gode mennesker i ABC Motion bestemte sig for en omgang træning på Amager. Det nægter jeg, så jeg tog en solid rundtur omkring Roskilde mm. i stedet for. Fint vejr, men lidt mere vind, end jeg lige havde forudset.
  I eftermiddag har raceren fået en tiltrængt service med friske bremseklodser, styrbånd, dæk og slanger. Derudover skulle jeg sætte den lette guldkæde på og den superlette Rotor-krans, jeg fandt i vinter. Den gode nyhed er, at den nu er krøbet under UCI's vægtgrænse. Den dårlige nyhed er, at den klikker og takker lidt over, når jeg triller af sted på den. Nu har jeg prøvet at justere gearskiftet bagpå og håber, at det kan gøre det, men en testtur her mandag eller tirsdag må afgøre, om det er til at leve med. Altid irriterende, når det ikke lige vil makke ret 

 12. Like
  kahlua-kalv got a reaction from Henrik S. in Motion i balance™   
  Det går relativt stærkt - pun intended 
   
  Ej, lidt seriøse intervaller, så øger du nemt topfarten nok til at du kan sidde på hjul af halvhårde mænd - pun intended, igen 
 13. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  I dag har jeg kørt den 'gode gamle' Skjoldenæsholm-rute. Skulle jo have kørt Skjoldenæsholmløbet i dag, men da det - naturligvis - er aflyst, må man jo gøre det selv. Da turen går sydvestpå først og dernæst stikker helt ud vest på, gav det sgu godt nok noget vind på næsen med den blæst, der var i morges/formiddags. Faktisk var benene helt pumpede for energi, da jeg endelig rundede det vestligste punkt ved Rønnekilde og kunne få noget medvind hjemover. Men ruten, altså, den er fantastisk flot. Lysegrønne skove, en masse fasaner plus en kæmpe hare, der blev ramt af panik og høvlede over vejen en halv meter foran mig. Det tog mig lige over 5 timer at komme rundt, og det er hele 40-45 minutter mere, end da jeg sidst kørte det i 2010. Lige præcis i dag havde det så også gjort en forskel med 1000 andre cykeltosser at ligge i læ af. Alt i alt har jeg vel kørt det løb en 3-4 gange, og jeg har sgu været godt presset hver gang. Det blev jeg også i dag, og jeg tror, det er fordi der er småbakker (plus et par halvstore bakker) på rigtig meget af ruten. Den er faktisk på 1000 højdemeter, og selv om det ikke er svimlende, så kan det godt mærkes. En dejlig dag på smukke Sjælland.

 14. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  I ren irritation over at gå glip af Grejsdalløbet, der skulle have været kørt i går, kastede jeg mig ud i at køre distancen, og eftersom jeg var tilmeldt på 140 km, så skulle den distance i hvert fald rundes. Det blev til 144 km, så det var ganske godt beregnet. Jeg tog en runde ved Bregnerød for at få det til at gå op. Eftersom den er 5 km, så ville det have været lige til øllet uden 'Bregnen'. Ellers en solid tur, hvor jeg fik set mig godt omkring, og da vinden ikke var noget at snakke om, landede jeg igen på den gode side af 29 km/t. Det bliver spændende at se, om der skal gang i noget fællestræning nu, hvor afstandskravet er sat ned til 1 meter.

 15. Like
  kahlua-kalv reacted to Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Haha :-D Ok, så er jeg med. Naaa, tror det ikke. Synes mountainbike er super sjovt. Bor lige op ad en super skov til formålet. Desuden minder mountainbike lidt mere om styrketræning mht intensitet. Det er meget intervaltræning med op ad bakkerne og let pause ned ad bakkerne. Det passer mig godt. Så det der med 2-3 timer på en racer i foroverbøjet stilling tiltaler mig ikke. Men synes cykler er fede. Så ser jeg en racer kan jeg blive fristet fordi den er flot :-D Men tror ærgeligt talt ikke det er mig. Men hvem ved om det kommer :-D
 16. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Jeg prøver at flytte min døgnrytme, så jeg er tidligere oppe og tidligere i seng. Det er noget lort og jeg er træt og mangler timer, så en hurtigt opsummering.

  Uagtet at jeg er fåkking træt af mine nuværende underboere (de flytter vel også snart nu de er to - så plejer folk ikke at bo her i ret lang tid), så er det nu ret fedt at have en S-togstation og to supermarkeder indenfor to minutters gåafstand - især når bilen en gang ryger. Så jeg siger pænt tak for tilbuddet mht huset men også pænt nej tak. Jeg tror jeg får svært med at mugge mig ind på 2/3 plads - især når squat-stativet kommer hjem. Jeg har også nået en alder, hvor mere “konservative” boformer er mest sikkert.

  93,1kg i går efter 2800kcal - en halv time i zone 1 på turbotræneren 
  92,0 kg i dag efter 2550kcal. En tur henover diget og tilbage igen. Jeg nåede 4 stk 4/2 og så halvandet minut i det sidste interval, før jeg løb tør for dige.  Jeg bliver aldrig gode venner med 4/2 men det er vel alene et argument for at køre dem. Jeg er totalt smadret i benene og er ikke høj af endorfiner, så det føles hårdt. Men forhåbentlig ok træning, trods turen varede under en time. Jeg luskede roligt hjem i z2. Jeg fik ikke kurverne med over på min arbejde-ipad, så de mangler i dag.
   
 17. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Turene fredag og lørdag gik fuldstændig op i hat og briller. DMI og YR.no havde lovet masser af regn og lave temperaturer, så jeg fandt de lange cykelbukser, regnjakken og skoovertrækkene frem og trillede af sted på vintercyklen begge dage. Det endte så med at blive supervejr, tørt og varmt - og jeg havde tilsvarende sløje ben, så de dage endte med at blive skrevet i glemmebogen, selv om jeg da trods alt kom af sted. Til gengæld nappede jeg en klassiker søndag i form af den skønne Tour d'Arresø. Perfekt tur, hvor jeg igen lige sneg mig over 29 km/t i snit. Det blev til 126,5 km i det hele og gode ben bagefter, så hvad der skete lørdag, kan jeg ikke lige gennemskue.
  Den gode søndagstur har jeg fået mig til at tænke, at jeg måske snuppe en Grejsdal Tribute på næste søndag ved at køre distancen på 140 km, som jeg egentlig skulle have kørt til Grejsdalsløbet den dag. Det løb er jo aflyst ligesom alle de andre. I øvrigt kunne jeg søndag se, at der er lidt flere grupper på vejene end tidligere. Jeg mødte faktisk en del grupper på 4-8 ryttere, og mange kørte 2 og 3 sammen, så selv om der stadig også er mange solocyklister på landevejene, så holder det ikke rigtig længere. Vi får se, hvordan det slår ud i statistikkerne.

 18. Like
  kahlua-kalv got a reaction from Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Det er sundt at rante ;-) Mit liv er så perfekt at jeg må herind og læse lidt om hvordan 'normale' mennesker har det Er iøvrigt enig i dit overordnede Covid19buskads
 19. Like
  kahlua-kalv got a reaction from Gregers TF in Motion i balance™   
  Begrundelsen omkring styrt har jeg aldrig hørt før og virker i øvrigt noget søgt. Det er nok snarere et modefænomen (tjek vominta reglerne), men måske er der et gyldigt aero argument https://www.bikeradar.com/features/how-to-ruin-an-aero-road-helmet-dont-do-this/
  Jeg kører altid med briller udendørs (indtil det regner så meget jeg ikke kan se gennem glasset), men aldrig på banen. Brombasser og andet snask som rammer et åbent øje med 50+ er nasty og potentielt farligt. Det er ikke kun for lireeffekten (men den hjælper).
 20. Haha
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Joh, det var faktisk chokerende at det gik fra at drille lidt når jeg virkelig gik all-in, til det pludselig gik så løs ved en “moderat” indsats.
  Heldigvis viste det sig at være noget jeg havde set før, så nu skulle der være styr på det. Det er i hvert fald spændt betydeligt hårdere end før. Expanderen var næsten trukket en hel cm op, så det var tydeligt at det var det der var galt.
  Man skal passe på ikke at falde for alle de dejlige kattevideoer der er derude - jeg erkender blankt, at jeg er en af dem der sluger dem i rå mængder. Men denne her er SÅ oplagt
   
 21. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Jamen SÅ meget ville jeg jo heller ikke betale. Omvendt så er bibs en at de få ting, hvor jeg gerne flår muldvarpen. Med 90 kg flæsk på sadlen vil dårlige bibs ødelægge enhver tur, uanset om det er 27 grader, sol og vindstille eller den står på dødsintervaller. Det er altid først min røv der beder om at jeg kører hjem. Også derfor jeg prøvede Assos da min gamle model udgik af produktion. De er btw model s9 ogi str XL, så de er for store til dig. Jeg håber at buksefedtet blødgør puden, så den ikke er ru og irriterer min sarte popo. Ellers er de jo fine at have på.
  Og hvorfor vil jeg gerne køre gammeldags kort - det må vel egentlig være uliret og omvend liret når det er langt, siden alt er langt? Jeg synes det er fedt at mærke fartvinden og ikke været snøret ind som en bayonneskinke. Og så få jeg bare lidt sol - jeg er jo aldrig udendørs, andet end jeg er jeg på cyklen. Og især bliver man grimt solbrændt, når lirestriben sidder helt ved knæ og albue, i stedet for på lår/overarm. Hvad trøjer angår er mange direkte ubehagelige om armene.
  Og nu er det også blevet noget af en principsag. Så 20 pund - DET giver jeg gerne ekstra for at få lidt sunne på skinkerne - der er bestilt to par.
  1000 tak for at hitte netshoppen - Jeg har givetvis sprunget den over, da alt med cykeltøj der ender på .com plejer at være svimledyrt.
  ...
  Jeg fik ikke trænet i dag, da jeg vågnede halvsent og skulle møde allerede 11:27. Og ret tidligt hamrede det på hoveddøren og på måtten lå en en pose med en æske masker, fingerprikkere (de hedder givetvis noget andet - de der skal prikke hul, så man kan fiske blod fra en fingerspids), podepinde mm og jeg var jo så nysgerrig, at det tog al min tid. Ud på eftermiddagen fik jeg mild DOMS i lår og baller. Om det alene var træningen i går eller også dehydrering ved jeg ikke. Men jeg skal være obs på mit væskeindtag, trods mundbind. Jeg har ikke engang drukket kaffe på arbejde....
 22. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Solid tur i dag i bragende fantastisk påskevejr. Det blev til 108 km med 29,4 i snit, så der blev da lige sat noget ind på kontoren. Fredag fik jeg løbet lidt længere og lidt hurtigere end normalt - en 14 km tur med 4:49/km i snit - så lårene var godt ristede lørdag morgen. Jeg tog derfor en trilletur lørdag med kæden på den lille klinge, så benene piskede godt rundt. Det var åbenbart tricket, for i dag var jeg da flyvende og kunne godt have kørt noget længere. Formen er altså ganske god, men jeg har stadigvæk ikke rigtig noget at bruge den til ... 


 23. Thanks
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Kæft, hvor sjovt. Nu er der en helt anden, der lige har sendt mig et billede fra 'gamle dage'. Denne gang fra BT Halvmarathon engang i 1980'erne, hvor jeg i hvert fald på de første kilometer lige og lige kunne holde trit med herren foran, som er Gert Kærlin - tidligere eliteløber i den helt tunge liga. Det er godt nok sjovt at se, for jeg om muligt endnu færre billeder fra løbeårene end fra cykelårene. Dengang kunne man jo ikke lige hive en mobil eller et digitalkamera op af lommen og skyde løs .. Nå, anyway, lige her er der god fart på gennem Lyngby centrum, skulle jeg hilse og sige. Det var dengang. 

 24. Haha
  kahlua-kalv reacted to mdk in MDK log: sved og skumbananer   
  Hey. Jeg tænkte at starte en træningslog her for at holde mig selv lidt i ørerne og ikke blive helt konkav. 
   
  I dag.... Coronahjemmetræning. Lagde hårdt ud med at åbne en pose skumkoalaer (tror jeg, det er). Derefter 5x6 chinups hængende i min nye døråbningschinupbar, jeg med sikkerhed river ned på et tidspunkt og bliver en fail video på YouTube. 
  Dernæst. Skumkoalaer efterfulgt af 10 gange op og ned ad min trappe. Så sofasquats (det et en ting nu!) til MØ på YouTube. Har lige opdaget hendes herlige, surmulende, skrævet-frem bratpop. Hun bliver kendt en dag! Er der ikke noget med, MØ er fra Morud ved Odense eller noget. Hjallelse måske? Nu har vi H. C. Andersen, MØ og Trine Dyrholm. Det går fremad, Odense! 
  Og så lidt mave på min nye, svampede yogamåtte. 
  Mand, jeg er færdig! 
   
 25. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Nå, men efter god træning i går, blev det da en helt igennem frygtelig dag i dag, hvor jeg gik helt kold og kun fik krabbet mig hjem med nød og næppe. Det var koldt sidste nat, og jeg kunne se, at der var faldet lidt hvidt drys hist og pist, så jeg trak den tunge vinterracer af stalden over middag og tænkte, at det bare måtte blive en tur på den.
  Jeg cyklede over til Hellerup og op ad Strandvejen, og så viste det sig, at der stod en kold vind ind fra nord-nordøst, så jeg havde den lige i smasken, og at den tilmed blev afkølet ude over Øresund. Jeg kom med det yderste af neglene til Humlebæk, hvor jeg kunne køre ind i landet, men det var godt nok en fejl at tage nordpå ad den vej.
  Efter at være blevet fuldstændig tømt for energi op ad Strandvejen gik det på nødprogram, og i sidste ende blev det knap 90 km, men hold nu op for en udmarvende kulde og vind langs med vandet. Og så havde jeg også lige glemt, hvor tung vintercyklen er ... vorherre bevares. Men altså, jeg har hørt, at det styrker karakteren.
  Eneste lyspunkt er, at jeg med 3.041 km har sneget mig over 3.000 km et par dage, før marts løber ud. Det er god fornemmelse at have sat dem i banken.