kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,870
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Reputation Activity

 1. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Så kom der post fra Tyskland. Jeg har købt en USE Alien saddelpind i carbon og en Rotor Uno 11-speed-kassette fra en sælger via den tyske eBay. Det er nyt udstyr, der er pillet af en democykel, og det skal bruges, når jeg i april/maj bygger cyklen lidt om til mere bakkekørsel (bl.a. før Grejsdalsløbet, som jeg regner med at køre). Navnlig kassetten er jeg glad for at have fundet til en rimelig pris. Den er fuldstændig latterlig let (135 gram). Det bliver spændende at se, om den også kan holde til noget.

 2. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Så kom den sidste uge lige med, og jeg lander på 10.229 km på cykel i alt i år og omkring 805 km løb. I morgen gider jeg ikke rigtig noget træning, men mon ikke jeg skal på en eller anden symbolsk tur den 1. januar? Det tror jeg nok. 
  Ellers kan jeg mærke behovet for at sadle lidt om nu, for i takt med, at jeg har fået en god portion efterårskilometer i benene, har jeg også følt mig tungere i røven. Så januar bliver noget med kortere ture, lidt mere restitution og så eksperimenter med bakker og intervaller - både korte og lange. Mit håb er, at det kan løsne lidt op for lårbasserne, som er blevet temmelig tunge af de sidste par måneder.
  Jeg fortsætter i øvrigt med at løbe, selv om det lige nu er meget korte ture. Jeg skruer nok lidt op her i januar, for det er godt for lænden (den har brokket sig lidt igen her på det sidste - på de lange ture). Jeg er faktisk gået tilbage til at løbe i de helt flade FiveFingers, da det er godt for senerne i fødderne. Fødderne bliver lidt slappe af cykling, og nu skal der kæles lidt for dem og for lænden.
  Ellers er det vist bare noget med at komme sikkert ind i 2020 med hønder, fingre og øjne i behold.
  GODT NYTÅR!

 3. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Tak for video 
  Det kan godt være at han snød ved at være top-krudtet men det var de andre jo også (doping eller ej, så kommer man ikke sovende til det), så stadig en imponerende “legestue”.
  Ja, jeg er desværre stadig ikke på toppen. Det var selvfølgelig planen at brænde en gang kalorier af på cyklen her efter ædegildet i går men det er nok smartest at holde mig i ro, indtil kroppen er klar til udfordringer. Den smule styrketræning jeg lavede forleden, har jeg stadig DOMS af og det er helt i skoven at det stadig kan mærkes. Der er ellers banecykling både i dag og i morgen men det bliver der ikke noget af.
  Da jeg ikke får kørt mere i år kan jeg nu konstatere at km-tælleren lander på 4773km - det lavest i mange!!! år. Tiden på turbotræneren kommer så oveni men der kører man ikke en meter, så det tæller ikke med.
  Tallet skulle gerne blive højere næste år men jeg har efterhånden lært at det med at holde fast i det planlagte ikke holder, så jeg gider ikke planlægge for detaljeret.
  Jeg tænker at køre lidt med Greve Trim igen
  Holde fast i at køre en del sprintorienteret solo-træning og generelt kort og hårdt
  Forhåbentlig er vejarbejdet færdigt ude på Amager, så jeg igen får tricyklen ud på nogle trilleture på “Runden” derude.
  Jeg overvejer også at melde mig i i HvidovreCK for at deltage i fredagstoget. Det er næppe god træning - det er ikke fordi der køres efter mine hensyns-normer man stadig ikke så hovedløst som at køre løb - men det er simpelthen bare så sjovt at blive blæst igennem (i hvert fald når ikke Sten Ost tager 80% af føringerne men når der mange licensryttere med, så holder han sig pænt på hjul)
  Og så er jeg ikke tilfreds hvis det ikke i år lykkes at komme ned omkring 90kg
  Som altid vil jeg også gerne styrketræne lidt men har ingen ide om hvordan jeg presser det ind restitutionsmæssigt, så det blive nok ikke til noget - men bare jeg får sprinttrænet, så er det også fint nok.
  I første omgang må jeg bare se at få lært, IKKE at køre tog i korte ærmer - også selvom DSBs varme discount-“plastiktøj” får en til at stinke af selvdød gnu efter et par timer.
 4. Like
  kahlua-kalv reacted to salt in Hver dag er hver dag!   
  En hurtig update:
  I søndags lavede jeg 3 x 5 @ 175 kg i squat og 3 x 4 @ 150 kg i bænk. Mandag blev det vist til 3 x 3 @ 190 kg i dødløft. Squatten var en all time rep PR. Jeg har lavet samme sæt og kg før, men det var med mine tykke knækogere.
 5. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  I går frøs jeg konstant og var øm i halsen og frygtede at jeg var ved at blive syg - sker jo tit i træningspause eller ferie fra stresset arbejde,  når immunforsvaret drosler ned. Meget u-Greta´sk har jeg knaldet fuld skrue på alt varme incl min varmeblæser.
  I går aftes tåhævninger på et ben fra plant gulv: 50, til fail for vanstre - vist lidt over 40
  I morges lidt i tvivl om jeg skulle tage til banecykling eller ej, for det gik bedre med helbred men det var ikke super. Det viste sig at jeg ikke havde feber og tog afsted.
  Ok opvarmning - ret lang

  3 x 20 omgange progressivt med meget roligt udlæg.

  Til sidst en 4-4 med 8 omgange nede på sort. Jeg gad egentlig ikke men blev lovet højt og helligt at der VILLE blive restitution på den blå så jeg kørte med alligevel. Da jeg ligger på 36 råber de at jeg skal sætte farten op - så er det jo ikke restitution. Ikke for mig, i hvert fald. De 4 omgange oppe ved barrieren kører jeg på 90-95% og har sat dem med en halv omgang da jeg er færdig. Jeg hægter mig på igen og resten er der ingen tempoforskel mellem restitution og interval. Men det vidste jeg jo godt og var derfor jeg ikke gad køre med.
  Der er ikke rigtig nogle ryttere til næste træningshold og der må jeg også gerne køre, så jeg fik kørt en håndfuld sprint-indløb i tekniktempo.
  Lidt trilleri på fortovet - der var 3 “nye” der var dukket og jeg kunne ikke lige få min fede røv ud på banen.... men så kørte den ene en flyvende 200meter og så kunne jeg jo også, så ned og skifte tandhjul bagerst.
  Op på banen hvor jeg fik 4 ekstra runder ved barrieren indtil jeg var sikker på at kunne spurte uden at komme i nærheden af de andre. Det blev alligevel kun en 175meter da de to ungdomsryttere kørte og snakkede og sejlede over meget af banen. Trods trætte stænger gav det ny hastighed-PR i gear 51-13 (udover dengang Dior gav mig dernypace).
  Så virkelig dejlig afslutning efter de sidste pauvre træninger på banen. Jeg fik også sat ny sadel på og indstillet højde og hældning - jeg tror det fungerer fint som den står nu. Sadlen er egentligt fejlkøb men det kunne være at jeg skulle få en magen til på tricyklen, for man klistrer godt fast på den. Måske jeg ikke hele tiden glider frem, som jeg gør med den der sidder på nu, hvilket reelt er ret irriterende.
  51km på kontoen
 6. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Jeg er ikke helt på hjemmebane men den er et fornuftigt bud - Tacx plejer sjældent at være helt tosset.
  ...
  De punkteringer jeg i år slap for på landevejen, har jeg fået på banen. Onsdag morgen stod banecyklen flad. En siver omkring ventilen præcis som før, så mon ikke der er en produktionsfejl den serie ringe - de blev begge sat på i foråret. Jeg må vist skifte mærke....
  Heldigvis har jeg ekstrahjul stående, så den stod alligevel på banecykling i går.
  Psykopatisk opvarming - efter 3 omgange kørte vi over 45 i timen. Farten gik så ned til 42 efter en tid men vi satte en mand af. Det er elendig opvarming.
  Næste blok var 5 pointløbsspurter med opsamling efter hver spurt. Feltet knækkede og de der lå forrest i gruppe to, fik os aldrig kørt helt op, så det føltes mere som intervaller i stedet. Direkte over i 10 omganges løb hvor jeg udgik efter de 4. Jeg sad på hjul af en af de hurtige der rykkede og jeg brændte ud i min føring bagefter og udgik.
  Så italiensk. Jeg bad om plads 3-4 stykker men til sidst var der kun den forreste. Der måtte jeg sgu ikke sidde og sprinte og blev byttet med nummer 4. 4´eren startede nu også pænt hurtigt. Nr 2 visnede og ham foran mig var Steffen - nr 4 i flere VM-discipliner i H70. Han kører sgu godt, så jeg var stegt allerede før mine 3 omgange I front.

  Endelig kunne jeg få lov at spurte. Vi skulle tage halve omgange op til gruppen foran. Vi plejer at køre 3, så jeg gik uhæmmet all-in på dem incl støn og grynt. Efter nummer 4 blev pauserne kortere og jeg måtte nøjes med forceringer for resten og løbet på 10 omgange bagefter, sad jeg helt over. Og jeg sprang også sidste interval over. Havde der været 5 minutters mere pause var jeg kørt med men all-out-sprinter koster lidt tid at komme sig over.
  Fin og sjov dag - også selvom jeg ikke er med hvor det sner. Vi har fået et par nye folk ind i år, som kører en god sjat bedre end de bedste før har gjort, så basistempoet er generelt gået i vejret. Det passer ikke ret godt til min fysik/kørestil.
 7. Haha
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
   
  Ha! Nej, bøger for filan, cykeltræningsbøger  Nu skal jeg lige læse op på emnet igen, så jeg kan få lidt inspiration til det kommende halvår.
 8. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Jeg kører skam i forvejen med latex og er vant til at pumpe efter, så det er ingen udfordring. Vintergeden er til smeden og så må jeg se hvor meget jeg får den brugt når den kommer hjem. Jeg ville faktisk ønske at jeg fik taget mig sammen og kom ud og fik lidt grundtræning på kontoen.
  For ja, jeg kom tidligt op i morges og det gør jeg nok mange dage resten af året. Som skrevet før, skal bebyggelsen have skiftet alt i vand og kloak og VVS´erne er nået til min blok og de larmer, når de banker og saver vægge ned.
  Jeg kom også til banecykling. Benene var stadig mærkede efter søndagsturen men ikke faretruende. Så der var fedt at blive sat op på hold 2, hvor jeg tempomæssigt lå i midten. Vi kørte 3 x 16 omgange og vi var et par stykker, der inden opvarmningen også tog en 2-2. Altså en føring på to omgange på blå streg og to ved barrieren og så ny mand frem. Til sidst 8 omgange på sort streg med en omgangs føring til hver. Dernede sad var vi til sidst kun 3 og da jeg havde taget min sidste føring måtte jeg slippe. 
  Efter træning, masser af kage (2 x fødselsdag) og sandelig om der ikke også blev drukket en flaske champagne - jeps, vi hygger på tirsdagsholdet.

  Herefter var det meningen at jeg skulle op til mor men hun havde drukket sig i hegnet og bliver bims (ligesom min onkel i sin tid) når hun er fuld, så min lillebror og jeg tog ud og spiste med kniv og gaffel i stedet.

  Tanken var styrketræning i morgen før arbejde men jeg har fået ondt i lårene igen, så jeg venter måske en dag....
 9. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Banecykling - helt analogt uden hverken sensorer eller computeren på.

  Opvarmning, der var plads i den langsommeste gruppe, så det blev opvarmning-opvarmning.
  I stedet for pointløb (hvor de hurtigste får spurtet og de langsomme bruger krudtet på at køre op til de forreste og få lukket hullet) kørte man “spurt” når der blev fløjtet. De var for lange og pauserne alt for korte til min fysik - men som 20/40 intervaller udemærket. Gik over i linieløb på 10 omgange. Fik rodet mig i udbrud der var for hurigt og kyllingede ud med nok lidt for stor margin i forhold til at eksplodere men kunne ikke overskue 4 omgange i det tempo..
  Derefter skulle vi “tage en omgang”. 2 gange alene og 2 gange med makker. Gik over i linieløb på 6 omgange. Feltet suverænt hurtigste mand (2 klasser bedre end os andre) kørte væk med 3 omgange tilbage og jeg sad på hjul af nummer 2 som ikke slog ud og så kunne jeg bade mig hjem som treer - syntes det var unfair at prøve at tage andenpladsen, nu jeg bare havde siddet på hjul. 

  Italiensk forfølgelsesløb. Jeg sad 3 af 5 men skulle nok have siddet 4. De forreste to første hver 4 omgange og resten førte 3.

  Til sidst inden afrulning, øvelsen med at intervaller i tilfældig længde.

  Inspireret af KK, skiftede jeg til gear 51-15 og det var sgu dejligt at kunne sidde med hvor det er sjovt men også at kunne mærke at benene havde noget at trykke på.
 10. Thanks
  kahlua-kalv got a reaction from Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Cool med video!
  Du må lave en fra banen! Tror det kunn e se mega fedt ud :-)
 11. Sad
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Banecykling.

  Opvarmning.
  Missede første interval pga noget internt fnidder om sexchikane hvor man vil bruge mig som bisidder, når parterne skal mødes. Fåk noget lort!!!!! at blive rodet ind i men jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe de personer der er involveret.
  20 omgange progressivt - på lånt hjul, da jeg var punkteret
  20 omgange - igen på lånt hjul
  Droppede resten for at få arrangeret pålægning af ny ring
 12. Thanks
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  KMest fordi der en del der kører 50-15 og jeg ville prøve at køre lidt lavere end det.... for tilvæninngens skyld. Og hvis der nu kom en mulighed for at skyde en flyvende 200meter af, så er 53-13 et godt gear og så er det kun bagerst der skal skiftes tandhjul. Men nu må vi se.... jeg havde faktisk ikke forventet at det ville føles SÅ meget anderledes. Det får 2-3 ture mere og så vurderer jeg om det føles lige håbløst eller der er fremgang.
  Min cykelcomputer kan jo optage video. Jeg havde håbet at bruge det lidt mere men har ikke fundet en løsning så der kan linkes fra MOL, uden jeg skal belemre andre med det. Dertil er lyden så elendig at den må klippes væk og telemetrien reagerer både langsomt og er et par sekunder efter billedet. Og kommer man over 1000w, så mangler det forreste et-tal, så det var ikke så godt og nemt som først forventet.
  Nå men alligevel det ene af dagens 6/54-intervaller ude fra diget. 
   
 13. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Siden sidst har jeg endelig fået vredet forskifteren helt på plads, så den ikke går på i yderstillingerne. Derudover har jeg sat friske bremseklodser på både for og bag, og der skulle bremsecaliperen også lige justeres, så forhjulet kunne spinne frit. Jeg bliver nok aldrig den store fan af skivebremser.
  Jeg har fejret begge dele ved at tage den første 100+ km-tur på sølvpilen i dag. Med 108,5 km er jeg godt tilfreds med distancen, selv om gennemsnitsfarten daler en del, når geden vejer 10-11 kg i stedet for 6,9. Men jeg sidder godt på den, og selv om den er tungere, så kører den snorlige.
   

 14. Sad
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  En tur på cykelbanen, hvor jeg kunne blive irriteret over hvor gammeldags hierarkisk cykling fungerer.
  Holdet tirsdag middag er specifikt tiltænkt veteranryttere, der er for langsomme til at kunne køre på de øvrige hold. Andre må gerne køre med, hvis de tilpasser sig.

  Men så er der lige den lille håndfuld af H40 fra mandagsholdet, der dukker op en gang imellem. Og i dag. Når de er der, så gælder tirsdagsholdets normale færdselsregler på banen ikke men det er pludselig mandagsholdets regler der gælder.
  De intervaller vi med tiden har fundet og som tillader samkørsel med ret store styrkeforskelle, kører vi ikke men dem de plejer at køre om mandagen (og er ret kedelige og kan køres fint på turbotræner).
  I dag satte de også hold. Jeg endte det dårligste hold mens et par langsommere folk blev sat på hold 2 -  den ene ville endda hellere have været på hold 3.
  Heldigvis!!! var jeg der kun en times tid inden mors fødselsdag og havde det fint med bare at rulle blod i benene efter styrketræningen i går. Men det irriterer mig helt vildt, at “man” bare accepterer at træningen kuppet totalt.
 15. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Kahluha, du er i hvert fald først på venteliste 
  Davai - er vi ude i at du henter herhjemme, på Hovedbanegården, ved S-toget (jeg er kun på linie F en gang årligt men ellers over det hele) eller er vi ude i noget tredje? Jeg har ferie til og med næste weekend og er hjemme de fleste dage. Du kan lige smide mig en PB med hvad du har i tankerne 
  ...
  Jeg ville gerne have fiasko-turen i går ud af kroppen, så droppede FW og ville køre en tur der passede med tiden til Huset på Christianshavn - jeg virker bedst når jeg har en tidsmæssig bagkant. Der kom nogle hidsig byger som jeg ikke gad køre ud i, så fik bikset en plan B sammen på Zwift. Man kan ikke køre 6/54 i ERG-mode da intervallerne skal mindst 10 sekunder, så det blev 10 x 10/50 i stedet. Watt føles meget anderledes end ude og siddende er der jo også færre end stående, så bad om sikre 800w i de 10sek og skruede de mulige 10% op efter nr 3. Stadig til at have med at gøre men det er på kanten af hvad Tacx´en vil acceptere. Et par gange fik jeg startet ud med hvilekadence og så “smuttede” belastningen som den gør, når drejningsmomentet nærmer sig at den går i baglås i fejlsikret tilstand. Til grin at de lover 2200W, når den praksis klarer meget mindre.
  Lidt trilleri bagefter, så det passede med at jeg kunne træne lidt lægge inden jeg smuttede i bad. Herefter 4 gode afsnit af “Huset”

 16. Like
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Så kom vinterraceren i hus, og jeg har taget et lidt sløjt aftenbillede af den. Det er en fuldblods ALAN cross-/gravelbike, der er bygget som en russisk tank. Den er ikke specielt let, men virker fuldstændig umulig at destruere, hvad man end kaster i hovedet på den. 
  Hvad er der ellers at fortælle? SRAM Red greb og gearskift, 3D Rotor kranksæt 50/34, skivebremser, ITM saddelpind, Deda Newton frempind, Vision racerhjul med GP5000 på i den solide bredde 32 (det er derfor, det ligner ballondæk). Endda med skærme monteret, så den burde egentlig være klar til vinteren. Det eneste, jeg selv har leveret er de giftiggrønne Speedplay pedaler, som jeg selv havde liggende.
  Sjovt at se, hvordan sådan en terrænfætter er konstrueret med kabler oven på overrøret, så fx wiren til forskifteren kører ned langs saddelrøret. Med knopdæk burde den være en god crosscykel. Alt virker umiddelbart til at spille på den, så nu håber jeg bare, at jeg kan tage en lille testtur på den i morgen.

 17. Like
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Nå, der er sprinttræning torsdag, så hellere give benene arbejde i dag og ro i morgen. Op ved vækkeur for at køre intervaller på diget.
  Sommerens afslutning viser sig ikke kun ved at det bliver tidligt mørkt men tøjet tørrer også langsommere. Da jeg satte mig på cyklen stod det klart, at puden i mine bibs var drivvåde, så op i lejligheden og skifte. Der blev så dem fra forrige år med tynd pude men købt pga kort benlængde. Og jeg må så bare erkende, at det var alt for lækkert at mærke fartvinden på skinkerne. Og som en 17-årig-der-flexer-biceps-i-spejlet-i-motionsceteret-ish, også liiiidt lækkert at have indkig til “maskinrummet” og se at buler og fiberbundter ælter rundt mens man kører. Jeg har nok styrketrænet for meget i mine unge dage
  10 antrit på minuttet - 10 pedalomdrejninger. Efter en lille pause kørte jeg  5 x 3/2, i erkendelse af at formen ikke rigtigt er til at holde den i 4 minutter og det heller ikke har prioritet. Dertil lidt kadencespurter i mindste gear hist og pist.

 18. Haha
  kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Sluttede ugen af med en 120 km langtur ud over Roskilde-kanten. Det blev en solotur, da de fleste ABC-motionstosser var på Hallandsåsen for at træne bakker. Ville gerne have været med, men kun en uge efter 14 dages ferie var det nok blevet en blandet fornøjelse.
  Det blev søndagens tur så også, da jeg blev forbløffet over, hvor meget blæst der var! Jeg stod helt stille på landevejen ude ved Gundsølille med strid modvind lige i smasken. Jeg havde kun tjekket for regnvejr og ikke for stiv kuling ... Kæft, det kunne mærkes i benene bagefter, men jeg kom da hele vejen rundt og hjem.
  Lige nu er planen at fortsætte som hidtil med løb/cykling. Og forhåbentlig en gang fællestræning onsdag. Og så skal jeg lige have renset kæde og kassette og tjekket drivlinjen efter, for det har knaget og braget, siden jeg satte det nye Red-sæt på. 
  Logger ikke hver dags træning, da jeg har vænnet mig til at bruge Strava. Kan ses her: https://www.strava.com/athletes/38435332

 19. Thanks
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Som vanligt sen på den og et koldstartinterval ned til kollega. Han havde sovet dårligt og var ikke varm på intervallerne alligevel. Det blev så Amagerrunden, hvor jeg fik lov at lave lidt gøgl og han ikke holdt den oppe i z3.
  Jeg valgte mod sædvane at vi tog den ude ved vandet over “Holmen”. Der fik jeg lavet 2 stående starter og han kunne jo ikke lave være at køre med, når det kom til stykket. Ud over diget spurgte han: Hvad skal vi så nu? What??? Vi valgte at tage den i frisk tempo og skiftes til at føre. Han fik første føring og kørte lidt over evne men så var han i gang og det var jo dejligt.
  Efter diget tog jeg en halvlang dinger. Som han sagde, så sad jeg ikke pænt på cyklen til sidst. Men jeg var dejligt i hegnet.
  Så et minuts tid på fuld damp.
  Han tog en dinger hvor jeg sad og nassede hjul.
  Spurt under landingsbanen. Aldrig har han stået op og spurtet i så lang tid... det skal jeg bruge senere. Han var dog totalt kvast (som mig efter en hård spurt) og vi kørte langsomt i lang tid før....
  .... diget på hjemturen som 30/30 på hans præmisser. Jeg tænkte at han var i en stime og nu kunne indse at han faktisk kan træde pænt til og være forpustet og alligevel fortsætte..Selvfølgelig noget jeg håber at kunne bruge i fælles intervaller fremover. Vi startede blidt lidt under 400 watt og var tæt på 500 i de to sidste.
  Tilbage på Sjælland en stående start i gear 53-11. Mose mase. Syre i stængerne og hormoner i blodet. Bagefter fik jeg gåsehud over det hele og så kunne vi grine lidt af det.
  Til sidst en lang, lang spurt. Først stående og siddende til sidst. Wattene var helt nede under 700, før jeg nåede skiltet som min fiktive målstreg. Trillede det sidste ud til krydset ved Køgevej og ind på den lille græsplæne og lod mig tilte og fik lukket iltgælden.
  Fulgte ham halvt hjem, så jeg kunne få spolet friskt blod i benene.
  Ergo, det endte op med noget, der var MEGET hårdere end det jeg havde planlagt  Styrketræning i morgen (fredag) bliver erstattet af en nuldag. Til gengæld brugte jeg 25 minutter efter fyraften på basistræning af core og overkrop.
  Jeg håber at han begynder at tro på sig selv og jeg oftere kan bruge ham som sparring, for det er faktisk ekstremt givende at køre med en makker og markant bedre end træningen i HvidovreCK.

 20. Like
  kahlua-kalv got a reaction from Kermit in Got legs?   
  32 sek i dag
   
  Jeg nupper din KOM næste gang der er storm fra den rigtige retning 
 21. Thanks
  kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  En campingvask og så en rolig tur på turbotræneren. De nye klamper gav et døgns tid med periodisk øffen fra mit venstre knæ, hvor foden karter uhæmmet rundt på pedalen, hvis jeg ikke har begrænset hvor meget den kan bevæge sig og det havde jeg jo glemt alt om. Så de første 10 minutters trædetid var i zone 1 men reelt tog det længere tid, da jeg var af og på for at justere. Herefter 35 minutter i zone 2. Udover en krop kaffe (ej sort) ved 10-tiden, var jeg stadig fastende da jeg kørte kl 13.
  Mens jeg skriver dette kommer der sære lyde fra badeværelset, da der netop er kommet (kun koldt) vand og jeg desværre tidligere glemte at det var lukket og trak ud i toilettet. Desværre, fordi det så tager der første grumsede brune vand ind i cisternen og sidst jeg jeg glemte det, så skulle jeg sparke/slå på cisteren i et par uger, før det var ude og igen kunne tage vand ind normalt. Jeg går ikke i bad i koldt vand frivilligt, så jeg vil fonde en FW, inden jeg tager op til mor.
  Dog skal jeg lige nævne at jeg har taget et “trist” tiltag, der forhåbentlig hjælper på mine sengetider, der er stukket lidt af. Og dermed også på kost. Jeg har meldt mig ud af den HayDay gruppe jeg ellers har spillet med i. Så er der mindre at lave i spillet og jeg kan vel nøjes med at bruge 1/5 af den tid jeg ellers har brugt. Det skulle også gerne give mere tid til træning før arbejde, når jeg ikke sidder og glemmer tiden.
 22. Thanks
  kahlua-kalv reacted to salt in Hver dag er hver dag!   
  200.000 Views i loggen video! 
   
 23. Haha
  kahlua-kalv got a reaction from Gregers TF in Nice and clean power building   
  Du ender som en spinkel IT dreng hvis du ikke snart poster i loggen ;-)
  Travlt med ferie, arrangør af konvent i DK eller blev du fængslet i Atea-sagen? Håber på det første :-)
 24. Haha
  kahlua-kalv got a reaction from Gregers TF in Got legs?   
  haha, ja, de kære små og familieliv er tidskrævende. Men pudsning af bil på højde med cykling er en ommer - du må ud og skifte styrbånd i stedet!
   
   
 25. Haha
  kahlua-kalv got a reaction from Gregers TF in Got legs?   
  haha, ja, de kære små og familieliv er tidskrævende. Men pudsning af bil på højde med cykling er en ommer - du må ud og skifte styrbånd i stedet!