kahlua-kalv

Medlemmer
  • Posts

    4,255
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    81

Reputation Activity

  1. Haha
    kahlua-kalv reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    I dag var det tid til det Athlete X ville kalde "Det værste squat jeg nogensinde har set"

    Squat
    8x80
    3x110
    3x130
    3x150 bælte
    3x152,5 bælte
    3x135 bælte
    3x135 bælte

    Faktisk en udemærket omgang. 3 på 152,5 er jo på ingen måde prangende, men dog skal jeg umiddelbart alligevel så langt tilbage i tiden før jeg sidst har kunne det, at jeg ikke har loggen på min telefon.
  2. Like
    kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    Nå, jeg får da løbet og cyklet lidt, så det er ikke den rene dovenskab 
    Anklen opfører sig nogenlunde, så indtil videre fortsætter jeg bare mit 'blandingsmisbrug' med både løb og cykling uden de store fremtidsplaner. Det gode ved en periode 'in-between' er jo, at man kan gå og gøre sig lidt tanker om, hvordan man kan udfordre sig selv lidt, når biostilladset igen er helt på plads.
    Det kunne sagtens være ved at skrue yderligere op for enten cykeltræningen eller løberiet. Men man kunne jo også tage nogle gode ture på cyklen og så bare løbe lidt kortere, men hurtigere. Jeg er virkelig glad for cykelturene lige p.t., og jeg kunne jo bruge to af dem om ugen til at få tilfredsstillet 'den lange tur' og så til gengæld nøjes med at løbe kort for ikke udfordre kroppen alt for meget.
    Jeg sidder og bladrer i min træningsdagbog (løb) fra 1982. Da løb jeg en hulens masse kilometer om vinteren for at få et godt grundlag til hurtighedstræningen om foråret. Men når jeg så ser på specialtræningen fra april til juli, så kan jeg godt huske, at jeg virkelig godt kunne lide de (meget indviklede) træningspas på stadion med hurtige intervaller af alle mulige slags (som dengang skulle give hurtighed til en 5000 m).
    Den vej kunne man jo også gå ned ad, og nu kommer vi til pointen: Jeg kan simpelthen intet finde om træning til mellemdistance for den gamle løber. ALT begynder ved 5 km og lægger mest vægt på halvmaraton og maraton. Det er, som om de kortere distancer er forbeholdt de unge løver, og det er egentlig spøjst.
    Ja, jeg tænker bare højt. Men en fornuftig motion i balance kunne da sagtens være nogle gode lange ture på racercyklen kombineret med færre kilometer løb (måske højst ture på 7-9 km) suppleret af nogle pas på stadion. Jeg holder meget af at træne intervaller på stadion, og jeg har jo adgang Rødovres udmærkede atletikbane.
    Nå, jeg tænker videre ...
     
     
  3. Like
    kahlua-kalv got a reaction from BLACKICE in Nice and clean power building   
    Tillykke med den næste ;)
  4. Haha
    kahlua-kalv reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    I dag fik jeg sneget mig fra kontoret, og tanket op på konenes nyeste graviditets craveing fra Rema1000

    Og så kunne jeg passende bøje benene
     
    Ben bøj (Gummiestøvler)
    8x102,5
    8x112,5
    8x132,5 Bælte
    8x122,5 Bælte
    8x115
     
    Jeg er MEGET tæt på mit all time bedste 8RM squat. Det utrolig fint når man tænker på hvor gammel og tyk jeg er. Og hvor meget papir (ok.....det er nok mest emails) jeg skubber
  5. Like
    kahlua-kalv reacted to Kermit in Got legs?   
    Super lækkert vejr i går, så jeg drønede afsted i korte rør og løse ærmer og bevægede mig nordpå. På vej til Farum fik jeg kørt et 10 minutters interval i den lave ende af zone 3, og med fokus på at være så aero på cyklen som muligt. 
    Herefter kørte jeg som sædvanlig op til Bregnerød og så videre ud til Høvelte. Ved Københavnsvej fik jeg et opkald, så jeg måtte lige holde ind til siden, og lidt efter var der en rytter der stoppede op og vendte rundt. Jeg undrede mig lidt, for syntes ikke ligefrem jeg lignede en der havde brug for hjælp, men da han kom tættere på kunne jeg se at det var JJ som har været herinde før, og som jeg har en lang historie med gennem de sidste 16 års tid eller sådan noget. Så der blev lige catchet up og nørdet cykler, inden vi trillede afsted, og jeg kørte af Stumpedyssevej. 
    Her tog jeg så også hul på næste sæt intervaller. 6 styk 30 sekunders max. 857 watt i snit og 1245 på toppen. Herefter kørte jeg ned mod Sjælsø og op ad Åsebakken, hvor næste interval blev fyret af. 909 watt i snit og 1153 på toppen. Oppe ved Sandbjerg er der en rundstrækning, og her fik jeg fyret endnu et interval af. 879 watt i snit og 1243 på toppen. En runde hvor jeg slappede af, og så tog jeg 4. interval. Her var det som om alting spillede. Der var et helt enormt kraftigt udlad og kontakt i pedalerne, faktisk måtte jeg bakke lidt af til sidst, da jeg havde så meget fart på hen mod et sving. 968 watt i snit og 1417 watt på toppen. Hjem igennem Rude Skov, og så tog jeg 5. interval opad Geels bakke. 872 watt i snit og 1157 watt på toppen. Sidste interval blev kørt på Nybrovej nede fra Frederiksdal. 801 watt i snit og 1046 på toppen. 
    Så var kroppen også godt tømt inden de sidste km blev kørt hen mod mine forældre, zigzaggende igennem letbanebyggeriet. 
    I alt nåede jeg op på 59,1 km på lige under 2 timer, og 248 TSS!
    En af de ting JJ og havde havde snakket om tidligere var det faktum at der bare ikke blev hevet Strava KOMs hjem, som der gjorde engang. Pudsigt nok fik jeg krone ikonet da jeg uploadede min fil, og kunne se at mit 4. interval havde lavet en KOM på den strækning hvor Lyngby CC's klassiske opløb reelt set er. Jeg har nu KOM sammen med en anden, men kan se at hans er kørt i et løb, hvor mit trods alt bare var i træning. Segmentet er 520 meter langt og jeg kørte det med en gennemsnitsfart på 57,4 km/t. Ét sekund hurtigere end Albert Philipsen. 
  6. Like
    kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
    Vejrudsigten i går lovede suuuuper vejr i dag, så ingen styrketræning.
    Gik tidligt (23:30)  i seng med dutter i ørene og sov som en sten til kl 8 - stadig før montøren begyndte at sætte køkken op, inde ved siden af.
    92,4 kg 

    Da jeg var næsten færdig med at vaske tøj, ringede kollegaen og spurgte om jeg ville cykle. Hellere end gerne. Især da her alligevel ikke var lukket for vandet.

    Det blev den korte runde. Ude ved kysten er der stadig koldt, så i langt/langt. Men i det mindste uden buff og kun med korte handsker.

    Vi fik kørt de sædvanlige spurter. Denne gang havde jeg “nulsttillet” wattmåleren og selvom jeg syntes der var godt bid i kamelbakken, så kom jeg ikke over 1500 w. Til gengæld er kollegaen efterhånden tæt på de 1600 
    Hans hårde udlæg kunne jeg også godt mærke, nu min FTP kun er 5w over hans.

    2 timer incl lidt snakkepause. Grafen er ikke vært at bruge pixels på.
    For en gangs skyld en dejlig tur og endda i tørvejr.
  7. Haha
    kahlua-kalv reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    I dag bøjede jeg armene, og strakte dem igen. Det lyder egentlig ret nemt.......og det var det overordnet set også
    Flat dumbell pres
    10x32 (with a twist)
    4x8x50
    1x4x50 - Fik noget ubalance på rep 5, og kunne ikke recover den. Så blev jeg lige fornærmet og gik ind og drak pepsi max og spiste de der billige kokostoppe. Jeg har en teori om at de giver 3% på toppen
  8. Like
    kahlua-kalv reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
    Jeg kom desværre ikke til Rødekro for at kører licensløb, da jeg allerede havde aftaler med en gruppe venner, om at hyggerulle og hjem og se roubaix med vino, øl, chips og en solid frokost :D 
     
    Men fik trænet lidt spurter i weekenden, og skal da love for at min Mads P spurt er begyndt at se ud af noget.
    Jeg fik en 30s PR med 4 cifre! 1008 :D Ikke dårligt - håber jeg kan begynde at få lidt mere udholdenhed og ikke gå i kramper opløbet, så skal jeg nok komme på podiet i år, hvilket må være mit mål.
     

  9. Like
    kahlua-kalv reacted to Kermit in Got legs?   
    Hurtig Joakim Løbet - 06.04.2024
    Vejene var desværre våde da jeg kørte ud til Flyvestationen i god tid, så den ellers rene og fine cykel havde et fint lag grus over sig da jeg landede derude. Først skulle jeg finde stedet jeg kunne få numre. Der var de samtidig så søde at hjælpe med at montere rammenummeret. Samtidig stødte jeg ind i Simon fra klubben, som også kører i C, så vi fik sat numre på hinanden og catchet op på hvad der var sket siden sidst. 
    Vi kørte også lidt opvarmning sammen, inden vi vendte retur til Flyvestationen. Her fik jeg lige kørt et par hurtige benåbnere, og taget løse ærmer og ben af, for temperaturen var til det. Jeg fik også sat en specifik dunk på cyklen med ca. 100 gram kulhydrat i som jeg skulle drikke undervejs. 
    Tisse af for gud ved hvilken gang, og så kom jeg i tanke om at jeg jo slet ikke havde været forbi indskrivningen. Den er så også blevet ændret siden sidst, så det tog lige lidt tid at gennemskue, og så ellers ud på startstregen. 
    Jeg var meget fokuseret før start, og stod i min egen lille verden. Jeg kiggede dog også rundt på de mange unge fyre og tænkte hvad hulen jeg som 38, snart 39 årig, lavede lige der. Min taktik var klar fra starten af - gem dig i feltet og kør spurten. Da starten gik røg jeg afsted sammen med en anden, og fik strukket feltet godt ud. 
    Der blev rykket i højre og venstre, men ingen fik rigtig lov til at komme afsted. Jeg gemte mig nede bagerst i feltet, for det var så bredt når vi kørte på de lige stykker, at der ikke var synderligt meget mere at hente ved at sidde længere fremme. 
    På anden omgang rykker Simon sammen med en anden, og jeg når at tænke at jeg ville rykke med, men at det stadig var for tidligt for dem. Fast forward: de holdt hele vejen hjem og Simon blev 2'er. 
    Mens vi så dem sejle afsted, var der vidst på 3. omgang nogle der prøvede at rykke sig fri. Jeg gik med, men kunne se at der ikke var enighed om at få den til at køre rundt. Jeg slap de 4 foran mig da der ikke var nogen der kom forbi mig og jeg så skulle til at tage en føring igen, og der var en fyr der påtalte at jeg ikke skulle lave huller. Det er jeg enig i, men han kunne have undgået det hvis han havde taget sin føring. 
    På næstsidste omgang faldt der for alvor ro på feltet. Der var kommet et par stykker afsted yderligere som også var kommet op til frontgruppen, mens vi andre gjorde os klar til spurt. 
    På sidste omgang kom der nogle ryk, som blev lukket ned gang på gang, og så lige inden vi skal til at gå ind på de sidste 2 km, mærker jeg bare mit baglår krampe op i venstre side. SUPER upraktisk. Så jeg kæmpede med en krampe da jeg gik ind i opløbet, og det tog fokus fra at køre en ordentlig spurt. Jeg fik dog nogenlunde styr på det, men sad for langt tilbage og i den forkerte side da de andre åbnede op. Jeg endte dog med en 19. plads ud af 34 startende, så helt utilfreds kunne jeg ikke være. 
    Jeg gennemførte mit første licensløb siden september 2018, sad med feltet hjem, styrtede ikke, og havde egentlig en fed dag på kontoret. 
    41,1 km
    42,1 km/t i snit
    Avg. power 217 watt
    NP 297 watt!
    1233 watt på toppen
    Men for lidt over de sidste 20 sekunder
  10. Like
    kahlua-kalv reacted to Kermit in Got legs?   
    Meldingen kom i går aftes om at C får sit eget felt, og ændret starten til kl. 11.00 i stedet for ud fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv. Super fed beslutning, og dejligt at arrangøren tager sikkerheden alvorligt, specielt med tanke på den seneste uges pro løb, hvor vi har set kæmpe styrt til Wout van Aert, Mads P, Remco, Primoz, Jay Vine og så også lige Jonas Vingegaard. Jeg sad og så løbet i går mens jeg sad på hjemmetræneren, og var fuldstændig i chok. Det styrt så SÅ voldsomt ud, og heldigvis er det kun brækkede knogler der kom ud af det. Men den rende Roglic og Vine lå i, lignede noget der kunne have taget dem helt ud. 
    Træningen i går blev til lidt zone 2, og så valgte jeg at køre et Zwift løb. Normalt skal man forsøge at være så frisk som mulig til et løb, men jeg skal helst ikke være for frisk. Derfor tilmeldte jeg mig et lidt kortere løb på 23 km som var nogenlunde fladt. Jeg holdt mig i skindet, lod være med at rive mig med af de angreb der kom, og sad med i spurten. Jeg startede den måske lige sent nok, men kom ind på en 3. plads. Ham der vandt kørte 3,2 w/kg, nummer 2 kørte 3,8 w/kg, og jeg lå på 2,9 w/kg. Så jeg er egentlig godt tilfreds. 
    Hoppede på vægten i morges og klokkede ind på 84,3 kg. Det er vidst det laveste jeg har været i år. Der er røget relativt mange kg af kroppen den seneste måneds tid, og selvom det normalt ville være bekymrende at tabe 4 kg på en måneds tid, så tager jeg det nogenlunde roligt. Min kost er virkelig blevet renset igennem. Jeg spiser langt mindre slik, langt færre chips, og drikker langt færre sodavand. Det ville ikke undre mig hvis det reelt set er 3000-4000 kcal der er blevet sparet væk om ugen. Ikke at jeg har følt at jeg har levet af slik eller usunde ting, men når man hele tiden går og snacker lidt, så ryger tallet bare hurtigt op. 
    Min første målsætning var 85 kg, den er nået nu. Nu er næste mål omkring de 82 kg. Kan jeg nå det, så vil jeg gerne prøve at se om jeg kan komme ned på 80. Jeg ved heller ikke om årstiden spiller ind på en måde. Om det måske er sværere at smide kiloene når det er mørkt og koldt, kontra nu hvor det begynder at blive lyst. Anyways, jeg er ret tilfreds. 
    I dag står den på en benåbner, gøre cyklen helt klar til i morgen, og så ellers få tanket op.
  11. Like
    kahlua-kalv reacted to Kermit in Got legs?   
    Og lidt tilbage til træningen igen. 
    Jeg fik lige klaret en omgang 2x10 minutter 40/20 intervaller i går på hjemmetræneren. Det er den helt klassiske sæson hvor vi har haft nogle dage med "lunt" vejr, og pludselig leger vi vinter igen, og så er det bare ikke skide lækkert at træne udenfor. 
    Min cykel er kommet retur fra AH Cykler hvor den lige var inde og få lidt kærlighed. Forgaflen skulle skæres til, der var en anelse slør i forgaflen, og så var der også lige en eger der skulle skiftes. Jeg har fået smidt min chip på, som åbenbart nu har en forfærdelig gul farve, frem for den klassiske røde. Har også fået nummerholder på. Jeg havde købt en efter at have snakket med Cykelgear, og den passer sgu ikke helt som de sagde, men fandt en løsning. 
    På lørdag er det løbsdag, og vi har start 14.06 tror jeg det er. Af uransagelige årsager har man valgt at have samkørsel med D. Indtil videre er der 33 tilmeldte i C og 51 i D. Dvs. hvis alle stiller til start så er vi 84 i årets første løb, herunder en klasse som trods alt er "begyndere" og ikke nødvendigvis er vant til at køre i felt. Flyvestationen er jo heldigvis dejlig bred, så der er masser af plads, men man har samtidig valgt at give os en distance på 8 omgange, eller lige over 40 km, på en helt flad rute med to meget lange langsider og 4 sving. Det skriger simpelthen til himlen at det skal gå galt. 80+ ryttere til første løb på Sjælland, ud og banke rusten af, super hurtig rute, mange urutinerede ryttere. Jeg skrev til arrangøren i går om min bekymring, og de svarede at de var opmærksomme på det og allerede i dialog med DCU om en løsning. 
  12. Like
    kahlua-kalv got a reaction from Kermit in Got legs?   
    Min erfaring mht ægteskab.
    Terapi kan noget, men hvis i taler nogenlunde sammen så handler det mere om at etablere et nyt narrativ i begge kan se jer i. Begynd til dans sammen - det bliver et fællesprojekt og ansporer intimitet; Dyrk vinsmagning, gourmethejs eller whatever der giver mening i jeres verden. Tror væsentlig mere på den type omsadling end dyre terapisessioner; og som formentlig vil være en udfordring for din overtænkning. Freud mode off...
  13. Thanks
    kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    Som nævnt ovenfor siger vægten omkring 7,7 kg for Brutus lige nu. Jeg har faktisk bestilt de lettere Tune-hjul, jeg skrev om tidligere, men de har taget turen fra München til København uden at blive afleveret og er nu på vej til München igen. Afsenderen har endnu ikke fået dem retur, så de cykler rundt i pakkekredsløbet et eller andet sted. Vi må se, hvornår og hvor de lander.
    Jeg håber, de tager en tur mere, så jeg får dem en dag, for skal det være let, skal det være tysk. Det man se på denne video fra GCN, hvor de har fundet en racer, der vejer under halvdelen af min(!).
     
     
  14. Like
    kahlua-kalv reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
    Der blev kørt løb i Aalborg - men det burde der næsten ikke have været, for sikkerheden.. Shit der var absurd mange huller! Og det resulterede da også i et kæmpe styrt på 1. omgang, efter en 5km eller lignede, som splittede feltet i 2. Enten ligger jeg forrest i feltet, eller så ligger jeg bagerst - og lige netop her, lå jeg desværre bagerst og jeg kunne derfor se mig selv i 2. gruppe.
    Det blev noget værre stop and go, og ingen gad rigtig tage ansvar - så der var ikke rigtig noget at berette om - de 90km blev tilbagelagt på 2timer og 19 minutter, som må siges at være et okay tempo på den rute... De kører sgu stærkt sådan et D-Felt.
     
    Data:
    313NP Watt
    269 Gns Watt
    2timer 19m
     
    Placering, ca. midten af feltet startende på de 50.
  15. Like
    kahlua-kalv reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    Fabel agtigt vejr i dag, og gården viser sig fra sin charmerende side. Det er sådan en dag, hvor man bliver glad helt nede i maven, over at have 100.000m2 omkring sig, høns der gokker rundt i gården. Ungerne der sidder på traileren når vi kører med ATV ned og henter grene til flis hakkeren, brænde der skal hugges, så vi kan lave pizzaer i den finske masseovn i aften......Not bad
     
    Squat
    8x97,5
    8x107,5
    8x127,5 Bælte
    8x117,5 Bælte
    8x110

    Det er jeg faktisk super tilfreds med. Det er så længe siden jeg har været oppe og løfte de vægte, at min log på telefonen ikke går så langt tilbage. Jeg gætter på at vi er tilbage i 2015 , hvor jeg lavede 7 på 140 i squat, mens jeg havde Beerman som træner 
  16. Like
    kahlua-kalv reacted to BLACKICE in Got legs?   
    Hey You
     
    Vil bare sige at jeg for flere år siden, hørte Pia Callesens lydbog på anbefaling. Efterfølgende brugte jeg en Meta Kognitiv terapeut i en længere periode, som jeg siden hen, har henvist mange til (Selv om Meta er mindre "indgribende end de traditionelle terapi former, så er tilliden til terapeuten stadig essentiel). Jeg bruger ham stadig fra tid til anden, for at få genopfrisket værktøjerne.
     
    Der er lys på den anden siden! 
     
    Der er et par gode podcasts omkring Meta , i Brinkmanns briks. Hvis det kunne have din interesse 
     
    Hvis du skulle have lyst til at kommunikere lidt om processen og erfaringer, så er du velkommen til at skrive direkte. 
  17. Like
    kahlua-kalv reacted to Kermit in Got legs?   
    Det går markant bedre, og det skal jeg nok lige vende tilbage til på et senere tidspunkt. 
    I går udnyttede jeg det gode vejr, tog min S-Works SL6 ud med Enve hjul og GP5000S dæk og kørte ud mod Flyvestation Værløse. Det er helt vanvittigt hvor godt den cykel kører. 
    Ude på Flyvestationen fik jeg kørt min sædvanlige opvarmning med 2x3 minutter progressiv til bunden af zone 5, og så 2x12 sekunders 80-90% sprint. Menuen stod på 2x12 minutter FTP og så et 15 minutters sweet spot interval. Vinden var ret massiv, så i medvinden fløj jeg afsted, og da jeg så drejede om på den modsatte side, så var det ned på lille klinge og bare køre igennem. Da jeg var ved at være færdig med første interval kunne jeg se en skikkelse der var ved at overhale mig. Da jeg fik kigget nærmere var det en VM trøje, og da jeg så cyklen var fra Trek, gav det hurtigt mening. Det var Albert Philipsen der var ude og træne. Shit han er et bæst. Han lå og kørte noget der lignede 30/30 intervaller, men ude af sadlen hver gang. Selvom jeg lå og trådte 285-300 watt, og han kørte stop and go, så forsvandt han stille og roligt ud i horisonten. 
    10 minutters pause, og så gentage intervallet. Første interval var 285 watt, og andet var på 284 watt. Jeg er begyndt at kigge relativt lidt på mine watt, og mere køre efter følelse, og det fungerer ret godt i den her slags intervaller. Efter andet interval så jeg Albert køre modsat, og jeg tænkte lidt at chancen for lige at lege fanboy og få en selfie var forpasset, men så kunne jeg se at han lavede en uvending lige bag mig, og så lod jeg ham komme op på siden. Spurgte ham om jeg måtte få et billede med ham, og det var han super cool med. 
    Vi snakkede lidt hurtigt, for min bedste veninde arbejder sammen med hans mor, og han kørte jo for Tscherning Cycling Academy der udspringer fra Ordrup CC. Jeg ønskede ham held og lykke med sæsonen, og så kørte han afsted. Jeg gik samtidig igang med at køre det sidste planlagte interval i sweet spot, og endte noget højere end planlagt. Jeg skulle have ramt 250 watt, men endte på 260 efter de 15 minutter. Lidt afrulning, og så blev jeg grebet af tanken om at køre en medvindsspurt ned ad bakke, for lige at se hvad den kunne presses op på. Så jeg gjorde mig klar, og så fra omkring 42-43 km/t begyndte jeg at spurte og maxede ud på lige over 64 km/t. Dét er altså en fed fornemmelse. 
    Herefter kørte jeg lige en omgang og vendte så snuden hjemad. Kørte over Kirke Værløse og så op til drive in bioen i Lynge. Den bakke kan bare noget helt særligt. Ind til Farum og så hjem igennem Hareskoven. Ned mod Bagsværd havde jeg en gut i hjulet, og jeg tænkte at jeg godt lige ville have en sidste spurt, der virkelig trak tænder ud. Så opad bakken mod Lyngby, langs Bagsværd Sø, trykkede jeg til og holdt på i omkring 25 sekunder. Så var der heller ikke så meget tilbage i tanken. Jeg endte på 89 km, og lige under 3 timers træning. 220 TSS. 
    Jeg har de seneste dage gået og tænkt lidt over den udvikling der har været i Ordrup CC fra da jeg startede. Dengang var der ikke noget elite, intet junior, intet dame. Det var teknisk set bare en motionsklub der havde en licensafdeling, uden at det rigtig blev vildere end det. Få år efter, var vi nogle stykker der var rykket op i C og B, der begyndte at blive kørt resultater ind i Master klasserne, og ungdommen begyndte at spire lidt. Der var mange snakke om hvordan vi som klub sikrede fremtiden, for hvis ikke de unge kom til, så ville vi stille og roligt dø ud. Vi havde en ret ambitiøs bestyrelsesformand der søsatte en masse ting, herunder et kvindehold der blev ret stort, og et forsøg på at lave et samarbejde med et par andre klubber om at talenthold. Sidstnævnte døde vidst lidt. 
    For et par år siden blev talentholdet så til noget, og Tscherning Cycling Academy holdet er jo et af de bedste hold i Danmark, og har jo lige sendt Albert videre til Treks development team. Det er drevet af Michael Allan Hansen, som rigtig mange "ældre" kender. Jeg ved faktisk ikke om han stadig kører løb, men det gjorde han i hvert fald indtil nogle år siden, og han var en snu ræv. De har et super fedt setup som tingene er nu. 
    For en uges tid siden blev OCC's damehold så præsenteret ved et stort arrangement hos Jan Nygaard. Tror de hedder Team Sydbank - Bach Advokater eller noget i den dur, og har det vildeste setup jeg har set længe. De har nogle virkelig dygtige etablerede ryttere, og et par rigtig spændende talenter. Deres trikot er vanvittig flot, og der mangler ingenting. 
    Noget af en udvikling fra da jeg startede og de fleste ryttere rodede rundt i D klassen, inklusiv mig selv. 
  18. Like
    kahlua-kalv reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
    Puha,
     
    Jeg kan da se det er længe siden jeg har opdateret denne log. Men det er ikke fordi jeg har været væk fra forummet - egentlig bare kigget med i hvordan det gør jer andre.
     
    Jeg har selv holdt cyklen ved lige, og har endda tilmeldt mig Licens i år - samtidig med at jeg også har meldt mig til LaMarmotte igen. Synes LaMarmotten kræver en revanche, efter sidste gang i 2021 - hvor jeg lå med kramper i 45m på nedkørslen af Galibier, så håber det kan undgås lidt denne gang, og en endnu bedre tid.
    Der er også sket lidt siden især på FTPen, hvor jeg husker at have en omkring 300 i 2021, så har jeg målt min FTP indeværende år til 335, men jeg mangler sgu noget længere intervaller og udholdenhed inden jeg skal kører lamarmotte :P Vægten er desværre heller ikke prangende ift at skulle kører bjerge, da jeg ligenu vejer 83kg, som vel næsten er det højeste jeg har været oppe på!
     
    Anyways! Måske jeg vender tilbage med en opdatering når jeg har forsøgt mig med de første licensløb! 
  19. Like
    kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    Hold nu op, det pyntede at få de grimme TT-klinger pillet af. Har sat Stronglight på i stedet. Så må vi se, hvordan de opfører sig.

  20. Like
    kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    Ugen har budt på to besøg med lidt styrketræning i PureGym. Nogle løbeture drysset ud over ugen plus som ovenfor nævnt den første tryktest af knæet i form af en omgang 30/20/10 onsdag.
    Lørdag blev det tid til den anden tryktest af knæet, for her afholdt Rødovre AC, som jeg stadig er medlem af, årets første RAC-Milen, der bliver løbet en gang om måneden frem til og med november. Det er faktisk et af Danmarks ældste serieløb, og man kan løbe enten 4,75 eller 7,5 km rundt om Damhusengen og -søen.
    Det er superhyggeligt, og som medlem kan man løbe kvit og frit. Det samme kan medlemmerne af Herlevløberne, der møder op i stort tal, så det er også rart lige at få talt med de tidligere klubkammerater.
    Jeg lagde som planlagt meget langsomt ud og kom rundt på ruten i meget ensartet tempo. Jeg tror, den landede på 37:45'ish for de 7,5 km. Det er jeg egentlig meget tilfreds med, men bedst af alt, så var der ikke noget at mærke i knæet.
    For ikke at friste skæbnen har jeg så taget en knap halvanden times tur på den gamle Raleigh-racer i dag i stedet for at løbe langtur. Det var jo en sand fornøjelse i det smukke forårsvejr, men i den kommende uge bliver jeg nødt til igen at lægge en lidt længere løbetur ind, hvis jeg skal beholde det halvmaraton i april som mål.
  21. Like
    kahlua-kalv reacted to Henrik S. in Got legs?   
    Lyder, som om du trækker i de rette håndtag. Psykologer kan være rigtig gode til at få styr på tankemylderet.
  22. Like
    kahlua-kalv reacted to Kermit in Got legs?   
    Nu er jeg generelt ret åben når jeg skriver herinde, og det her bliver et af de meget åbne indlæg. I går skulle jeg have trænet, men det blev droppet, for mentalt var jeg virkelig i ubalance. Det har været under opsejling længe, og mandag aften endte jeg med at gå i 2,5 time efter aftensmad for at få en form for ro på. Tirsdag startede med at jeg skulle have vores bil på værksted og ordnet hjul, og min tålmodighed var meget lav. Kom ud på arbejde, og startede med at tage min computer og sætte mig et andet sted end ved mit bord. Jeg havde ikke lyst til at være blandt andre, og det er bare lidt svært når man er i et team med 10-12 andre, men også når man er i et hus med 1400 medarbejdere. Jeg sendte en mail til min chef og nærmeste kollega om at jeg var off og i dårligt humør, så jeg ville holde mig for mig selv. De var forstående, men efter 45 minutter valgte jeg at skrive til min chef at jeg måtte tage en sygedag for jeg kunne slet ikke samle mine tanker. 
    Reelt set havde mit hoved kørt på overarbejde længe. Jeg er desværre typen der tænker ekstremt meget, jeg er enormt opmærksom på min omgivelser, på mig selv, og jeg tænker hurtigere end de fleste, også når jeg ikke skal. Jeg har altid haft vilde problemer med selvtillid og har altid haft et sind der til tider kan trække mig helt ned. Det går tilbage til folkeskolen i 5. klasse, hvor jeg reelt set havde de første tanker om ikke at være her mere fordi jeg havde nogle problemer jeg ikke kunne finde et svar på. Det har egentlig fulgt mig lige siden, trods utallige psykolog og terapeuttider. 
    Alt ramlede bare for mig. Der var ingen panik eller angstanfald, ingen blackouts eller noget, men bare et hoved der ikke kan stoppe med at tænke. Jeg var ulykkelige, jeg hadede mig selv, og jeg var i virkeligheden ekstremt ked af det. Ked af de tanker jeg havde. Endte med at blive samlet op af en af mine bedste venner, og så sad jeg og snakkede med hende i flere timer og fik grædt ud. Virkeligheden er at jeg det seneste år har haft for meget fokus på at hjælpe andre igennem svære tider, og har reelt set glemt mig selv i det. Sidste år var enormt hårdt for mig mentalt, men uden at jeg har tænkt over det. For nogle uger siden havde jeg så en kollega der behandlede mig dårligt og havde et udfald på mig, som sad i mig længe. Alle mulige tanker om fremtiden, økonomi, pension, børn, rigtigt og forkert og meget mere. Det hele ramlede. 
    Da jeg kom hjem fra min bedste ven var jeg i markant bedre humør, langt mere optimistisk, men også enormt træt. Jeg havde hovedpine, og havde det som om jeg havde et bånd rundt om hovedet der bare strammede. Sov fantastisk, og har egentlig været træt i dag, men markant mere i balance. 
    Jeg ser ret alvorligt på sådan noget her, så derfor hev jeg også allerede i går fat i min sundhedsforsikring og fik en henvisning til en psykolog, som jeg også allerede har fået en tid hos. Jeg har i hvert fald brug for nogle værktøjer til hvordan jeg kan håndtere det bedre. Jeg elsker stoicismen, og forstår tankegangen bag, men har svært ved at føre det ud i livet. Tanken om at ting man ikke kan ændre på skal man lade passere, er fantastisk, og i virkeligheden nok også det jeg skal blive bedre til. Jeg har bare ikke knækket koden til hvordan jeg udfører det i praksis. Som jeg snakkede med min ven om i går - vi har begge lært at cykle, men metoden vi har lært det på har været forskellig. Sådan er det også her. 
    Så lang post, men nogle gange er det også bare en lettelse at være åben. 
    Træningen jeg ikke fik klaret i går, fik jeg så derimod klaret i dag. 3x12 minutter over/under intervaller, hvor 2 minutter er ved 88% og 1 minut ved 105%. En super fed måde at køre intervaller på, og jeg havde egentlig glemt hvor meget jeg elsker den slags intervaller. 
  23. Like
    kahlua-kalv reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
    Inden jeg kørte til Jylland, nåede jeg en halv time på Skrumlet med lidt intervaller og tre kvarter med en hurtig fullbody.
    Ingen jeg gik i seng i går, blev det til et par sæt kropshævninger og et enkelt sæt dips.

    Efter frokost i dag, 2x3/3 med ynkelige watt, laaaaangt under hvad jeg trådte i januar.
    Efter nogle minutter hvor jeg trillede stille for at komme til hægterne, hoppede jeg i en bot-gruppe i zone 3 (watt) / 4( puls) og kørte indtil jeg rundede to timer.
    Selvom det går skidt, så overvejer jeg kraftigt en ny cykel alligevel, nu der er mulighed for 12-speed-kassetter med tætte gear.
    Selvom jeg ikke træder så mange watt, så er styrketræningen effektiv og jeg er ret sikker på at lirke expanderen løs i forgaflen, hvis jeg antritter all-out.
    Jeg er sgu lidt nervøs for alt det fleks der er i forgaflen - og det var jo ikke sådan lige at sætte en anden på.
    Cyklen er nu også over 10 år. 10 år med 90-95 kg på sadlen og masser af spurt og antrit. Og uden varsel inden carbon knækker, så….
    Hvis jeg skal nå at slide en ny cykel op, så er det også ved at være nu og den nuværende holder næppe min tid ud, med mindre jeg stiller træskoene ret hurtigt.

    Plan A er en SL8. Heino har den med et fedt hjulsæt, så den er 100% plug´n play. Er i kontakt med en bikefitter, om mulighederne for at købe den i de rette mål. Jeg gider ikke bruge tid og formuer på at få trukket kabler, indtil det er lykkes med at finde rette frempind osv,
    Det er mange penge for en cykel til en gammel vatnisse, men nu jeg kører på mine cykler i ti års tid, så er den årlige afskrivning jo ikke stor i forhold til hvad mange andre bruger.
    Og beslutningen er SLET ikke taget endnu….
  24. Like
    kahlua-kalv reacted to Kermit in Got legs?   
    En weekend med træning. 
    Fredag blev til 1,5 time med 3 intervaller af 8 minutters FTP tempo på hjemmetræneren. 
    Lørdag blev til 3 timer på landevejen, hvor jeg egentlig bare kørte nordpå og så ud til Strandvejen. 
    Søndag 2 timers styrketræning med en overraskende mængde power i stængerne. 
    Og så fik jeg også meldt mig til første licensløb på Flyvestationen d. 6. april. 
  25. Like
    kahlua-kalv reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    De efterhånden små gamle triceps skulle motioneres lidt
    Close grip benchpres med stop
    8x70 (Konventionel bænk som opvarmning)
    5x110
    5x122,5 (air butt på sidste). Dette er faktisk en form for PR. Jeg har aldrig registreret en tungere 5'er på closegrip
    5x115
    5x115
    5x115
    5x115
     
    Fornuftig serie