GoingBiG

Medlemmer
 • Content count

  769
 • Joined

 • Last visited

About GoingBiG

 • Rank
  200% OUTLAW

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,796 profile views
 1. TIghts til kvinder

  Jeg har nogle Skins tights jeg meget gerne vil af med. Har disse Skins Lime i XS, S og M. Pris 300 kr/stk. Nyprisen er 849 kr Har også Under Armour Leggings. Har dem i XS, S, M, L og XL. 250 kr/stk
 2. Jeg sælger et sæt Gasp Knee wraps, og et sæt Bodylab occlusionsbands(ben og arme) i str medium Sælges samlet for 300 kr, også skal jeg nok sørge for at levere til nærmeste GLS pakkeshop.
 3. Sport efter brækket arm

  Jeg er så heldig, at jeg brækkede min arm for cirka 3 uger siden i en fodbold kamp. Den er brækket lige før håndleddet. Jeg skal så have gips på i 5 uger, men hvad så herefter? Hvor lang tid går typisk der inden man kan dyrke kontaktsport igen, og kan man eventuelt bruge en eller anden form for håndledsskinne, når gipsen kommer af, så man kan komme lidt igang igen Jeg er godt klar over jeg får noget at vide af lægen, men synes mine svar indtil videre, har været lidt blandede. Jeg er også klar over, at ikke alle forløb er ens, men det kunne være rart med lidt input alligevel.
 4. Spoleben flytter sig efter løb

  Jeg har i en lang periode gjort det i forbindelse med min styrketræning, men må indrømme, at det ikke har været så meget de sidste par måneder. Jeg vil prøve, at arbejde med de ting du har nævnt, også må jeg vurdere igen senere.
 5. Spoleben flytter sig efter løb

  Vi arbejder rigtig meget med at strækket skal blive bedre, men der er stort set ingen fremgang længere. Jeg kan kun lige overstrække benet, men så heller ikke mere.
 6. Spoleben flytter sig efter løb

  Jeg bruger mine lår minimalt i dødløft. Der er forskel på, hvor meget jeg kan strække og bøje mit gode og mit dårlige ben, men der har ikke været nogen problemer før det sidste halve års tid, og min korsbåndsoperation er seks år siden nu.
 7. Spoleben flytter sig efter løb

  Ja, det er noget fyssen har sagt. Efter fodbold er det som om der sidder en stopklods bag mit knæ, hvis jeg skal squatte ned. Efter en behandling med et knæk og tryk bag knæet kan jeg lave hele bevægelsen igen.Det gør ikke ondt, mens jeg dyrker sport, men når det bliver koldt gør det. Det skal lige siges jeg ikke har kunnet træne min lårmuskel ordentligt i et par år pga mit knæ, men har godt kunne dødfødte, og mit baglås er derfor væsentligt stærkere.
 8. Spoleben flytter sig efter løb

  Nej, jeg mener den knogle, som løber på ydersiden/bagsiden af skinnebenet. Gregers》 Det har jeg også gjort, men derfor søger jeg stadig flere input. Specielt om der kan være andre måder at tape/binde det op på, for at det ikke flytter sig.
 9. Spoleben flytter sig efter løb

  Jeg har problemer med, at mit spoleben ved mit venstre knæ flytter sig bagud, hver gang jeg løber/spiller fodbold. Jeg er blevet opereret tre gange i knæet efter en korsbåndsskade. Min fysioterapeut mener, at mine hasemuskler er for stærke i forhold til mit lår. Jeg får også ondt lige over knæet af samme grund. Jeg er blevet anbefalet at sætte et stykke sportstape øverst på min læg og trække om foran for at trække en smule i spolebenet. Er der andre måder at holde spoleben på plads på, og hvilke muskler er særligt vigtige i min situation?
 10. Korsbånd og forsikring

  Du kan under alle omstændigheder først få en evt. erstatning når du er afsluttet ved din læge, og han siger at det er knæet ikke bliver bedre. For mit vedkommende gik der vist 1 år. Jeg er erklæret 5% invalid, men jeg har flere venner, som ingen mén har. Jeg spiller stadig fodbold, og nu mærker jeg meget lidt til skaden, men der er også gået en del tid nu.
 11. Kinesio Taping - er det magi eller mest fashion?

  Min kæreste bruger det meget. Hun har været udsat for at voldsomt piskesmæld i et færdselsuheld. Når hun får det påsat har hun meget færre smerter end normalt.
 12. Instabilitet i knæ

  Jeg valgte at spille uden tape, og det er gået rigtig fint indtil nu. Har spillet min første indendørsturnering så sent som idag, og rigtig godt træt i benet, men det føles faktisk fint nok. Instabilitet er højest sandsynligt fra mine ledbånd, men efter at have trænet fodbold noget tid nu kombineret med styrketræning og nogle øvelser fra fyssen føles det næsten rigtig godt. Jeg kan sagtens mærke, at baglåret bliver meget hurtigere træt i det dårligste af mine ben, men det er jo nok en ganske naturlig reaktion på den "nye" form for træning. Kampene er heldigvis tilpas korte, så når ikke at gå helt død. Faktisk føles det også som om, at jeg har fået meget mere følelse tilbage i mit skinneben efter at være startet igen. I det hele taget føles det som om at det rigtig valg har været at starte stille og roligt med lidt fodbold, men der er noget psykisk, som selvfølgelig holder én en smule tilbage i mange situationer, desværre. Tak og i lige måde da.
 13. Rehab - tilbage til sport efter korsbåndsskade

  Mit ar var rigtig, rigtig grimt næsten det første år, og er først begyndt at blive pænt nu her. Arret var også lidt "pølse-agtigt" til at starte med, men er fladet ud. Arret på mit andet knæ var pænt næsten fra starten af - dog ikke farven. Det ar er faktisk usynligt nu, så jeg tror det er helt umuligt, at spå om det så tidligt.
 14. Rehab - tilbage til sport efter korsbåndsskade

  Havde fyssen ikke givet lov til de ting?
 15. Rehab - tilbage til sport efter korsbåndsskade

  Jeg kender ikke til Frederiksberg Kommune, men en kammerat fulgte den genoptræning han kunne få gennem kommunen herovre i det mørke Vestjylland, og han følte ik' rigtig, at der blev taget hånd om den enkelte. Hvilken sport er det du vil tilbage til? Jeg vil følge med på sidelinien i denne log.