pegasus

Medlemmer
 • Content count

  460
 • Joined

 • Last visited

About pegasus

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 02/09/1989

Contact Methods

Profile Information

 • Sted
  ODENSE 5000 - OBBC
 1. hej, det er nu lagt på ebay. I kan byde derinde. Fragten vil selvfølgelig være lavere hvis de skal sendes i Danmark.
 2. Adidas Adipower Str. 44 2/3

  hej, de er nu lagt på ebay. I kan byde derinde. Fragten vil selvfølgelig være lavere hvis de skal senden i Danmark.
 3. Hej MOL Jeg har købt dette helt nye Inzer forever lever bælte. Det er 13mm udgaven. Størrelse L, passer livvide 34-38. Jeg skal have en størrelse XL. Derfor sælger jeg. Jeg vil ikke introducere bæltet nærmere, men dette er nok det bedste bælte til styrkeløft som man overhovedet kan købe. Jeg har selv givet 82.45 $ + 40 $ fragt og 332 kroner i moms og toldgebyr. koster nu 97 $ + fragt på Inzers hjemmeside. Sælges for 700 kroner + fragt eller afhentet i Odense.
 4. Nej, damn de er ringe! Men man spiser dem jo alligevel..
 5. Jeg svarer lige for oksen: Enten er du biolog eller bartender, men det er hvist det sidste der er tilfældet
 6. Træning af baller!

  Kvinder synes en lille smule lændesvej hos mænd er frækt, det har jeg i hvertfald fået at vide
 7. MEGA LÅR og balder.

  lol cos(0)
 8. MEGA LÅR og balder.

  Ja omkredsen på låret der hvor den er størst i spændt tilstand. Jeg vil sige omkring 60cm vil være fint i din alder hvis du har trænet dem :) Anyway, ja man kan godt sige at nogle har "tunge knogler", eller er bygget tungt. Det ligger i generne hvor meget muskelmasse folk udvikler i puberteten og hvor meget og hvor hurtigt du kan opbygge og miste den igen. Men lige for at slå det fast så har det ikke noget med knoglerne at gøre. Dette er dog også tit et begreb som bliver misbrugt at folk der er for tykke som en undskyldning for deres overvægt. Jeg er selv lidt af en freak of nature når det kommer til ben. Jeg er 186cm høj og vejer godt og vel 85kg. For et par år, (da jeg var på din alder eller lidt ældre) squattede og dødløftede jeg ret meget, og havde mig et anseeligt max. Mine ben (65+cm + røv var den gang) stramme i 34 inch jeans. I dag sidder jeg i 31 inch jeans, mine lår måler 56cm, og jeg kan stadig lave +20 pistols. Men hvis jeg kommer under en squat stang vil jeg knække sammen med alt over 80kg. Jeg tror vitterligt mit råd til dig vil være at træne mere praktisk, plyometrisk (springtræning) og lægge det tunge squat på hylden. Hvis du ikke ønsker at rende rundt med store lår.
 9. MEGA LÅR og balder.

  Nej du kan ikke punktforbrænde, eller omdanne fedt til muskler for den sagsskyld. Men hvis du taber dig overall vil det fjerne fedt fra hele kroppen på et tidspunkt. Det kan godt være det først ryger på maven, men det gør vel ikke noget. Men som søren w skriver, tror jeg det er en god ide at du poster nogle billeder, for vi vil jo ikke sidde og råde dig til at tabe dig hvis det ikke er nødvendigt.
 10. Silikonebryster og fedtprocent

  hvad nu hvis silikonen eller hvad de ellers stopper i dem har samme densitet som fedt. tror i så ikke det ville kunne snyde måleren til at vise en højere fedtprocent
 11. Brad Pitt

  Fuldstændig enig. Mol er totalt blottet for æstetik på dette område. Hvor mange på mol ville kunne lave en undertøjs reklame for calvin klein f.eks. ? få. nok ingen. Dette lille/stor tyk/tynd er alr for sort/hvidt.
 12. Jumping pistols

  Det vil jeg give dig ret i, jeg kan selv tage over 20 pistols på hvert ben, og kan da nemt hoppe op på en bænk fx.
 13. Kessler vs. Calzaghe

  Super kvalitet, skulle vi nu ikke lige, den er altså ret pixelleret på fuldskærm
 14. Kessler vs. Calzaghe

  Nu er der kommet et nyt link op fra noget tvants, med en noget højere bit-rate. Nogen som ved hvordan man streamer det?