Jannick

Medlemmer
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

About Jannick

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  Helsingør

Recent Profile Visitors

816 profile views
 1. 6-pack

  Med generelt, mener jeg ikke maven, men hele kroppen.
 2. 6-pack

  Du bør stadig træne mave med modstand. Hvis du gerne vil have tydeligere sixpack OG forbedre din eksplosivitet i korsettet i forbindelse med badminton, skal du netop lave tung mavetræning. Generelt er tung styrketræning kombineret med plyometrisk træning et rigtig godt supplement til badminton da det er en eksplosiv sport.
 3. Forvirring omkring mad-indtag

  Jeg har markeret det med rødt som du lige skal fokusere på. Idéen med at tabe sig er at være i energiunderskud. "Masser af energi" er relativt. Man skal indtage rigeligt med energi, men stadig mindre end man omsætter! Frugt er sundt, men det indeholder masser af frugtsukker (fructose), så spis frugt, men ikke MASSER af det.
 4. Hvordan får jeg 8pack?

  Det er sikkert leg raises eller reverse crunches. Førstnævnte skal man bare være opmærksom på at det er hoftebøjerne og delvist forsiden af låret der arbejder mest.
 5. Hvordan får jeg 8pack?

  Nej det er ikke BARE ved ikke at spise slik. Du skal sænke dit samlede kalorieindtag. Men kig hér http://www.getbig.dk/article.php?id=138&am...0%28billeder%29 Der kan du i hvert fald lave nogle af dem derhjemme.
 6. Abs(:

  Denne plejer at virke:
 7. Eight Pack

  Du har ikke 2 nederste muskler. Du har 2 muskler der udgør hele din 8-pak.
 8. Mad før træning!

  Måltider bør du spise ca. 2-3 timer før. Hurtige kulhydrater (højt glykæmisk index) bør du indtage lige før træning.
 9. Crosstrainer kontra løb

  Jeg konkluderer ikke noget udfra førnævnte post, jeg viste bare hver deres forcer. Om crosstraineren reelt giver mere end løb samlet set, altså med samme puls og intensitet, kan jeg ikke svarer på. Men 100 kj mere på cross kontra løb gennem 30 min er jo nærmest ingen forskel. Hvis du løber 5 gange om ugen, ser jeg det dog ganske fornuftigt at bruge crosstraineren som erstatning for 1-2 løbedage pr uge.
 10. Crosstrainer kontra løb

  Crosstrainer arbejdes med større muskelkontraktion end løb = Mere energi bruges på crosstrainer Løb har et større bevægelsesudslag (ROM) end crosstrainer = Mere energi bruges på løb Crosstrainer bærer kroppens vægt, hvorimod man selv bærer vægten i løb = Mere energi bruges på løb Pga crosstrainerens mekanisme, hjælper den med bevægelsen ved træning, da den ikke bare stopper med det samme, når man selv stopper muskelarbejdet. Ved løb er der derimod ingen kære mor.
 11. Jeg vil være hurtigere

  Der er en en aktiv tråd i gang om det samme: http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=49198
 12. Motionstræning

  Læs: http://www.motion-online.dk/fora/index.php...594&hl=ampk <- testet med rotter viser hæmmelse af AMPK, som bla spiller en vigtig rolle i musklernes metabolisne. MEN: http://ajpendo.physiology.org/cgi/content/full/286/5/E737 <- testet med 8 trænede personer, som ikke viser nogen ændring af AMPK. Men umiddelbart kan man jo sige sig selv at det ikke er optimalt at træne begge ting lige efter hinanden. Jeg plejer sige, træn det du prioriterer højest først!
 13. Træning med én håndvægt - nybegynder.

  Du fortæller jo intet om modstanden. Det nytter ikke noget at tage vægten 8 gange, hvis du kan tage vægten 20 gange. Vægten skal være så tung at den ikke kan udføres mere end de 8 gentagelser (eller 6-12 for ikke at gå specifikt efter artiklen). Derudover skal du løfte vægten forholdvist eksplosivt, men kontrolleret, og sænkes langsomt så der kommer længervarende spænding (time under tension)
 14. Tager mere i kg, men mine muskler er mindre?

  Da du ikke spørger om noget, får du ikke et svar. Men du kan få nogle ledetråde: CNS, neuralt drive, fyringsfrekvens, electromyografi, motoriske enheder/neuroner.
 15. Muskler kommer hurtigt igen?

  Det er der skam også, men forestil dig at lave et fuldendt studie, hvor man har en flok førsøgskaniner, som træner i x antal år, holder x antal års pause og igen begynder at træne. Det er et noget kompliceret projekt.