KongKent

Medlemmer
  • Posts

    18,901
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    227

Posts posted by KongKent

  1. Jeg er enig i, at feltet var stærkt lige under Heath. Jeg skulle måske have præciseret at det var spændingen, der glimrede ved sit fravær. 

    Og trist med Levrone. Jeg havde håbet han havde fået en anstændig placering, men han var slet ikke på niveau. 

    Hvad mener du om Ramy? Han var helt klejn i år i forhold til tidligere. Flot placering, men ham har ofret noget masse. 

  2. Hvor højt placerer Kevin Levrone sig i Mr. Olympia 2016? Her er han 9 uger ude. Ingen ben osv. at vise, men han har da fået pakket den sædvanlige mængde masse på, som han plejer at kunne gøre på tre - fire måneder. Uanset hvordan det går for ham, så har det da lige gjort Mr. O lidt sjovere at vente på i år. 

    h4c2f4vkp19x.jpg

     

    KL-Front.PNG

  3. Det er der ingen, der kan/vil/må sige. Der spekuleres i det med kosttilskudsfirmaer og produkter i eget navn, der ikke harmonerer med hovedsponsoren for stævnet osv., men det kan også være fordi, de har fundet ud af, at han anvender præstationsfremmende midler. Who knows? Kai antyder selv i en følelsesladet video, at det er ren politik bag lukkede døre.

  4. jeg har fulgt den plan siden 01/09 sidste år og har også tabt 23 kg,det har så stået stille i en måneds tid og inden for den sidste måned er der ligeså stille kommet mere vægt på sådan ca.2 kg

    Først og fremmest stort tillykke med det flotte vægttab. Det har krævet disciplin. Det ser ud til, som flere herinde allerede har bemærket, at din krop er nået et plateau. Enten er energiindtaget blevet for højt eller også er du kommet i så god form, at du ikke forbrænder den samme mængde energi når du laver en times motion. Tallene på et løbebånd/stepmaskine/motionscykel er altid vejledende.

    Mit råd vil være, ligesom vedkommende over mig indikerer, at du får revideret din kost- og træningsplan. Det er måske bare små justeringer, der skal til for at fortsætte den gode udvikling, du allerede er inde i. Nu nævner du jo intet om, hvilken form for træning, du laver. Om det er det samme hver gang eller om der er variation i det. Men det vil en vejleder kunne hjælpe dig med når vedkommende har alle fakta.

    Du må for alt i vejen ikke gå i sort over, at du lige har taget et par kilo på. Hvis du reagerer på udviklingen i tide, så skal det nok fortsætte den rigtige vej. Og det er da rigtigt at muskler vejer mere end fedt. Det fylder også mindre. Så fortsæt du bare træningen! :4flex:

    photo-601.jpg?w=869

  5. Hvis man kan løbe 10 kilometer, så er der ikke ret langt til at kunne gennemføre en halvmarathon. Så jeg er enig med Schroinx i, at det gælder om at komme ud på landevejene og få løbet rigtigt. Det er noget helt andet (og meget, meget bedre, imho). Da jeg løb min første halve havde jeg kun løbet 10 og 11 kilometer som det længste forinden samt én enkelt på 14. Hvis grundformen er på plads og man ikke er fuldstændig smadret efter at have løbet 10 kilometer på landevej (både kredsløb og muskulært i ben og ryg) så er man allerede rigtig godt på vej.

    Held og lykke. Som Schroinx skriver; tålmodighed er en dyd. Lyt til kroppen.

  6. Jeg har løbet tre halve. Det gør jeg bare alene når jeg har lyst. Det er ikke noget problem. Min bedste tid er 1t50min. Tempo 5:15.

    Jeg kender godt det med at bruge tid på landevejen i stedet for sammen med børnene. Det er et kompromis. Jeg glæder mig også over, at vi nu går mod lysere tider og derfor kan løbe alle turene efter ungerne er lagt i seng.

  7. Hvordan går det med løbetræning? Hvor langt løber du nu og i hvilket tempo?

    Indtil sommeren 2014 lignede min træning rigtig meget din. Styrketræning dag 1, løb dag 2. Gentag. Uafbrudt. Det fungerede skidegodt indtil jeg fik problemer med højre skulder, der gør, at jeg nu kun løbetræner. Håber dog snart at kunne starte op igen med styrketræning, stille og roligt.

    Løb er jeg dog blevet bedre til i mellemtiden. Det kører bare, så jeg vil gerne høre, hvad du har af erfaringer med det.

  8. Ok tak men det er fordi tror du at det har noget at gåre med alderen fordi at jeg er 12?

    Der er ingen tvivl om, at jo større og ældre du bliver, jo mere fremtrædende bliver dine blodårer såfremt du styrketræner. Når du kun er 12 år gammel har du således masser af tid til at træne din krop. :smile:

  9. For at opbygge muskelmasse er det ret vigtigt, at man får kalorier nok. Så hvis du træner og spiser nok og rigtigt, så vil du bygge muskler op. Det kan ikke nødvendigvis ses med det samme. Specielt ikke maven. Men hvis du så på et tidspunkt begynder at skrælle fedt af, så vil de komme til syne.

    Det er bestemt ikke nytteløst at træne i kalorieoverskud. Det er derimod pinedød nødvendigt, hvis du vil pakke noget kød på kroppen. :smile: