Boa

Medlemmer
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Boa

 • Rank
  Nyt medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Concept 10 10

  "Konceptet" er også udbredt i USA. Her går det bl.a. under navnet "Body by Science", http://www.bodybyscience.net/home.html/?page_id=18 , hvor man med 12 min. træning om ugen eftersigende kan opnå fantastiske resultater. Der er sågar udgivet en bog som "ud fra en grundig videnskabelig gennemgang" forklarer baggrunden for træningsmetoden. At dømme ud fra de reviews som brugerne har givet den på Amazon.com er de fleste vældigt begejstrede . Den ene af forfatterne, John Little, er forøvrigt forfatter til en stribe udmærkede bøger og et par dokumentarfilm om Bruce Lee , men måske er dette emne efterhånden udtømt og han har haft brug for at tjene til huslejen på anden vis.
 2. Løbebane i Århus...

  Der er også centerbaner af grus på Riisvangen stadion tæt på Trøjborg og på Åby stadion ved Søren Frichs vej, så det burde være muligt at finde en bane i nærheden af hvor du bor, men NRGI-park er da at foretrække..
 3. Farmers hideout.

  Kan læse at du har haft et uheld med nakken , så tag dig endelig god tid til at komme dig, men jeg vil da lige påminde dig om et tidligere løfte som du lovede at indfri for noget tid siden /B
 4. Crawdaddy

  Stort tillykke, C. Det er fandme imponerende :4thumbup:
 5. Jeg ved ikke, om du mener "naturel"-marineret kylling, som fås i de fleste supermarkeder. Jeg mener, at det dækker over, at man har pumpet vand i kødet og selvfølgelig noget natrium-agtigt noget til at binde vandet. Hvor meget salt der er i, ved jeg ikke, men mener at der er en eller anden lovmæssig maxgrænse, der gælder. Jeg har ingen referencer til ovenstående, men BT eller Ekstra Bladet kørte en kampagne på et tidspunkt, hvor de undersøgte hvad der lå bag alle de smarte navne på diverse madvarer.
 6. Kampsport i Aalborg

  Hehe, trænger da vist til en lille opdatering Hvornår er Busk og co. gået solo?
 7. Kampsport i Aalborg

  Jeps, tjek evt. deres hjemmeside: www.aalborgkarateskole.dk
 8. Kampsport i Aalborg

  Som tidligere karatemand kan jeg klart anbefale Ålborg karateskole. Det er måske ikke helt det du efterspørger, men ud over den traditionelle karate er det en af landets bedste klubber indenfor konkurrence karate. Derudover er det en hyggelig klub med gode træningsfaciliteter /B
 9. Hvidt brød kontra mørkt brød

  Femina > Tak for et fyldestgørende svar :4thumbup: Indimellem bliver sundhedsdebatten rimelig sort/hvid. Man glemmer at få nuancerne med og kan til tider godt få indtryk af at det nærmest er sundhedsskadeligt at sætte tænderne i hvidt brød, men overdrivelse fremmer jo forståelsen
 10. Jeg sidder her med et Levebrød grov sandwich brød (lyst brød) og et Herkules fuldkornsbrød (mørkt brød) foran mig :4mewantfood: Næringsindholdet pr. 100 g. er som følger (alle tal i gram): Levebrød: energi: 910 kj, protein: 8, kulhydrat: 41 - heraf sukerarter 2, fedt: 2 - heraf mættede fedtsyrer 0,5, kostfibre: 8 Herkules: energi: 760 kj, protein: 5,5, kulhydrat: 36 -heraf sukkerarter 3, fedt: 1,5 - heraf mættede fedtsyrer 0,1, kostfibre 9 Der er en forskel, men den er ikke særlig stor imo. Der er oveni købet mere protein i det lyse brød. Så hvorfor er det at diverse kosteksperter ligner nogen der har fået det forkerte ben ud af sengen når man nævner lyst brød i forbindelse med ernæring og diæt ???
 11. Elektroder

  Hej C Som Jacob skriver kan elektroderne placeres direkte over smerteområdet. De kan også placeres i et dermatom eller over et myotom med relation til smerten. Akupunktur-/triggerpunkter er også en mulighed samt perifere nerver eller motoriske punkter. Læs evt. bogen "Elterapi" af Michael Harbo og Hanne Lisby Btw., hvilken uddannelse går du på? /B
 12. Nominerede til Årets Sportsnavn

  Med hensyn til Michael Maze, så vandt han VM-bronze i løvens hule (Kina) i år, vel og mærket i en af verdens største sportsgrene målt i antal udøvere. Derfor mener jeg at han fortjener en nominering. Men jeg er fuldt ud enig i de andre nominerede, du har nævnt. Og selvfølgelig skal Tom K. vinde, ham er der ingen der overgår.
 13. Crawdaddy

  Hey C Har godt hørt rygterne om dit nye job ude i byen, så vil da lige ønske pøjpøj med det Go' arbejdslyst /B
 14. Et styrkeprogram til alle

  Et fint program som viser at der aldrig er en undskyldning for ikke at træne da det meste "udstyr", med en smule kreativitet, er lige ved hånden. Jeg savner bare en enkelt øvelse som inddrager latissimus dorsi - evt. "fat man's pullups"